Benim de bugun temizlik gunumdu bi seyler yaptim ama bitmedi.Bahar temizliğine başladım yoruldum bitmedi bir türlü
Duvarları sildim
Camları sildim
Şimdi perdeler makinada
BiraZdanda kardorop ve salondaki eşyalar
Vitrin içi dışı Offf sayerken yoruldum
Daha mutfağa gecmedim
Iyiki burası var biraz mola verdim
Afiyet olsun CanımBenim de bugun temizlik gunumdu bi seyler yaptim ama bitmedi.
Sonra altin olan kolye ucumu lavaboya dusurdum. Boruyu ingiliz anahtariyla cikardim. Yer darligindan takmasi uzun surdu baya.
Macerali bir gundu. Aaa bu arada kulaklari ben kestim. Adam akilli uzayinca zaten kuafore gidicem .
Daha kurutmadim bakalim.
Simdi de lattecigimle keyif yapiyorum.
Ben temizligi seven birisi degilim. Bana gore baya is yaptim. En iyi yani yemeye vaktin olmuyor.Afiyet olsun Canım
Benden çok yorulmuşsuniş aksayınca en yorucu gün oluyor kolay gelsin başkanım benim iş bitti gibi
Salonu vitrini bitirdim
Kardorobu bitirdim tek perdesi kaldı
Bende kendime nescafe yapayım sonra devam yarında evi tekrardan sil süpür yaparım kalan odaları yaparım cocuk odasınıda diğer günde mutfak inşallah biter yazarken ne kolayyapmasıda kolay olsaydı keşke başkanım :))
Sevme bence çünkü çok yoruyorBen temizligi seven birisi degilim. Bana gore baya is yaptim. En iyi yani yemeye vaktin olmuyor.
Benimki yillik temizlik be. Ne bahari.Sevme bence çünkü çok yoruyor
Şuam heryerim ağrıdı
Halim kalmadı
Yarın ama yine devam çünkü bahar temizliği biterse günlük rutin temizlik fazla yormaz
Evli olunca insan sanki daha titiz oluyor
Gelen giden ve arkanı toplayan kimse olmayınca ve en önemli unsur kaynana faktörü :) kendimi kanıtlayayım diye az yorulmadım şimdide alışkanlık olmuş temîzlik :) yastık bile eğri olsa düzeltirim perde tülü bile düzgün çekilmemişse hemen düzeltirim duramıyorum başkanım :) daha alışkanlık işte
Bekleme başkanım öylesini önceden kapılmış oluyorBenimki yillik temizlik be. Ne bahari.
Ev islerinde iyi olan bir erkek bulsam hemen evlenecegim. O derece.
Kapilmis olanlari da goruyorum. BDV de bosanma sirasindalar.Bekleme başkanım öylesini önceden kapılmış oluyorinşallah tez zamanda sanada nasip olur
Ya ben başlamam gerek ne yapmalıyım. Evimde ne güzel diyet yapıyordum.
Bana sorarsan, sorarsin biliyorum.Bugünkü menümüzü yazalım
28EKİM
SABAH
3 yumurta
Yarım domates
Kk peynir
3 zeytin
1 dilim hindi füme
ARA
limonlu su
ÖĞLE
yulaf ezmesi (yoğurtlu-chia'lı)
ARA
1 elma
AKŞAM
Yok
C cizen_bayan I IRMAKK70
3 yumurta fazla degil mi. Ben bir taneyi zor yiyebiliyorum. Mide bulantisina neden oluyor.Ayy çok sıkı kahvaltı yapmışım miğdem bulandı sanki fazla geldi bu sabahama yazdıklarımın dışında bişey yemiyorum kızlar bundan emin olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?