ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Benim de bugun temizlik gunumdu bi seyler yaptim ama bitmedi.

Sonra altin olan kolye ucumu lavaboya dusurdum. Boruyu ingiliz anahtariyla cikardim. Yer darligindan takmasi uzun surdu baya.

Macerali bir gundu. Aaa bu arada kulaklari ben kestim. Adam akilli uzayinca zaten kuafore gidicem .

Daha kurutmadim bakalim.

Simdi de lattecigimle keyif yapiyorum.

Afiyet olsun Canım
Benden çok yorulmuşsun iş aksayınca en yorucu gün oluyor kolay gelsin başkanım benim iş bitti gibi
Salonu vitrini bitirdim
Kardorobu bitirdim tek perdesi kaldı
Bende kendime nescafe yapayım sonra devam yarında evi tekrardan sil süpür yaparım kalan odaları yaparım cocuk odasınıda diğer günde mutfak inşallah biter yazarken ne kolay yapmasıda kolay olsaydı keşke başkanım :))

Ben temizligi seven birisi degilim. Bana gore baya is yaptim. En iyi yani yemeye vaktin olmuyor.

Ben temizligi seven birisi degilim. Bana gore baya is yaptim. En iyi yani yemeye vaktin olmuyor.
Sevme bence çünkü çok yoruyor
Şuam heryerim ağrıdı
Halim kalmadı
Yarın ama yine devam çünkü bahar temizliği biterse günlük rutin temizlik fazla yormaz
Evli olunca insan sanki daha titiz oluyor
Gelen giden ve arkanı toplayan kimse olmayınca ve en önemli unsur kaynana faktörü :) kendimi kanıtlayayım diye az yorulmadım şimdide alışkanlık olmuş temîzlik :) yastık bile eğri olsa düzeltirim perde tülü bile düzgün çekilmemişse hemen düzeltirim duramıyorum başkanım :) daha alışkanlık işte

Benimki yillik temizlik be. Ne bahari.

Ev islerinde iyi olan bir erkek bulsam hemen evlenecegim. O derece.

Gunaydin ALL_STaRlar, kilo verenler , sabit kalanlar.

Ben bugun kalan temizlikle ugrasicam. Sonra da okuyacagim bir kac makale var.

Aksama ugrarim biraz ama bizde saatler bir saat geri alindi. Artik aramizda uc saat var.

Bana sorarsan, sorarsin biliyorum. bir daha oglen ile kahvaltiyi degistir ya kahvalti ve aksam.
Ayy çok sıkı kahvaltı yapmışım miğdem bulandı sanki fazla geldi bu sabah ama yazdıklarımın dışında bişey yemiyorum kızlar bundan emin olabilirsiniz
3 yumurta fazla degil mi. Ben bir taneyi zor yiyebiliyorum. Mide bulantisina neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…