ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sagol canim . N'aptin bitti mi temizlik kolay gelsin.
Temizlik bitti canım sadece mutfak kaldı
Onuda bu hafta yaparım inşallah
Bu gün sabahın köründe uyandım
Saat 12:30 bitti
Bitti ama çok açtım ne varsa yedim biraz o Beni üzdü neyse başkanım menümü yazayım

Sabah
Ispanaklı yumurta 2 yumurta yağda
Tahin 2 yemek kaşığı pekmezle yedim
2 dilim kepek ekmegi
Öğlen
Gezmeye gittim ne geldiyse yedim
3 dilim fıstıklı katmerli
3 tane Sacaklı pogaca
Şekerli çay 3 tane
Şekersiz kahve
5 tane kuru incir
Akşam
Kuru fasulye 1 tabak
Yarım tabak pilav
Salata 1 kase
Nescafe 1 tane
Gece kızı cayı
Yarım tane kandil simidi
I IRMAKK70 C cizen_bayan
50ip atladım @_LA_PATYA_

Bana da az latteci demediniz.

Eskisi gibi tad almiyorum gerci ama bazen zorla iciyorum. Kahvaltida brokoli corbasi ictim aciktim.

... ikinci latteyi icseydim acikmazdim.
Iste simdi benim de canim latte cektiCanim su aralar bir tuhaf neyi cekecegini sasirdi, once tuzlu biseyler cekiyor yiyince bu sefer tatli cekiyor, onu da yersem aci biseyler cekiyor

Iste simdi benim de canim latte cektiCanim su aralar bir tuhaf neyi cekecegini sasirdi, once tuzlu biseyler cekiyor yiyince bu sefer tatli cekiyor, onu da yersem aci biseyler cekiyor
Benim eskisi gibi cekmiyor . Onun yerine su iciyorum ama lattenin iyi yani istahimi kapatiyor. Sadece tuzlu seyler su aralar. Tatli yersem tuzlu , tuzlu yeyince tatli boyle gidiyordu.

Benim eskisi gibi cekmiyor . Onun yerine su iciyorum ama lattenin iyi yani istahimi kapatiyor. Sadece tuzlu seyler su aralar. Tatli yersem tuzlu , tuzlu yeyince tatli boyle gidiyordu.
Aynen o durumdayim su an. Yalniz ben aciyi da cok severim, bu donguye bir de aci sos vs. ekleniyor bende. Su regl bitse de normale donsem artik yaa.

28 Ekim
Sabah: 1 dilim ekmek, menemen, salatalik, peynir, aci sos, iki-uc banimlik recel.

Oglen: 7 kasik fasulye konservesi yemegi, 4-5 kasik pilav, kucuk bir kase cacik

Aksam: 2 kasik fasulye konservesi yemegi, 2 kasik kadar yulaf lapasi, 1 avuc badem, 1 mandalina

C cizen_bayan

@_LA_PATYA_ 4500 adim attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…