Allah gönlüne göre versin başkanımKapilmis olanlari da goruyorum. BDV de bosanma sirasindalar.Zaten ben yabanci damat istiyorum.
Sagol canim . N'aptin bitti mi temizlik kolay gelsin.Allah gönlüne göre versin başkanım
Teşekkürler
Gelmeyi dusunursen bu Carsamba gunu tarti resmini yukluyorsun.Teşekkürler
Okurken. Çok kolay ama uygulamak nasıl olur bilmemGelmeyi dusunursen bu Carsamba gunu tarti resmini yukluyorsun.
Diyet topiklerinde sadece ve sadece bizimle takiliyorsun.
Arkana yaslaniyorsun ve kilo veriyorsun bu kadar basit.
Kilo veren arkadaslar ornek versin o zaman anlarsin. Yeter ki sen kararli ol.Okurken. Çok kolay ama uygulamak nasıl olur bilmem
Temizlik bitti canım sadece mutfak kaldıSagol canim . N'aptin bitti mi temizlik kolay gelsin.
Temizlik bitti canım sadece mutfak kaldı
Onuda bu hafta yaparım inşallah
Bu gün sabahın köründe uyandım
Saat 12:30 bitti
Bitti ama çok açtım ne varsa yedimbiraz o Beni üzdü neyse başkanım menümü yazayım
Gecen hafta aldığım 800gr veremedimYaz bakalim belki sandigin kadar kotu degildir.
Yediklerinle alakalidir. Gecmis olsun canim bu arada.Gecen hafta aldığım 800gr veremedim
Acaba antibiyotik kullandığım için mi veremedimBaşkanım
Gecen hafta üşüttüm daha bitmedi antibiyotik of
Iste simdi benim de canim latte cektiBana da az latteci demediniz.
Eskisi gibi tad almiyorum gerci ama bazen zorla iciyorum. Kahvaltida brokoli corbasi ictim aciktim.
... ikinci latteyi icseydim acikmazdim.
Benim eskisi gibi cekmiyor . Onun yerine su iciyorum ama lattenin iyi yani istahimi kapatiyor. Sadece tuzlu seyler su aralar. Tatli yersem tuzlu , tuzlu yeyince tatli boyle gidiyordu.Iste simdi benim de canim latte cektiCanim su aralar bir tuhaf neyi cekecegini sasirdi, once tuzlu biseyler cekiyor yiyince bu sefer tatli cekiyor, onu da yersem aci biseyler cekiyor
Canım canını dinleme yoksa diyet kalmıycak :)))Iste simdi benim de canim latte cektiCanim su aralar bir tuhaf neyi cekecegini sasirdi, once tuzlu biseyler cekiyor yiyince bu sefer tatli cekiyor, onu da yersem aci biseyler cekiyor
Teşekkürler başkanımYediklerinle alakalidir. Gecmis olsun canim bu arada.
Aynen o durumdayim su an. Yalniz ben aciyi da cok severim, bu donguye bir de aci sos vs. ekleniyor bende. Su regl bitse de normale donsem artik yaa.Benim eskisi gibi cekmiyor . Onun yerine su iciyorum ama lattenin iyi yani istahimi kapatiyor. Sadece tuzlu seyler su aralar. Tatli yersem tuzlu , tuzlu yeyince tatli boyle gidiyordu.
Aci yersen yine iyi kilo verdirir aslinda.Aynen o durumdayim su an. Yalniz ben aciyi da cok severim, bu donguye bir de aci sos vs. ekleniyor bende. Su regl bitse de normale donsem artik yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?