- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Orada yedigin dondurmalari da biliyorum.Ya ben başlamam gerek ne yapmalıyım. Evimde ne güzel diyet yapıyordum.
Senden birşey kaçmıyor.Orada yedigin dondurmalari da biliyorum.Bahane yok kilo verme var, bu takimda kilo veren cok. Burcun ne bu arada.
Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel.Gunaydin arkadaslar. @_LA_PATYA_ senin yediklerin ne ki kuzum. Regl oldum istahim tavan resmen. Kahvaltida 1 dilim ekmek, menemen, peynir, zeytin, salatalik, aci sos ve hatta recel yedimSayarken basim donuyor resmen
Arada sana bakiyordum kac kilo vermis, kime kilo vermis ahaha.Senden birşey kaçmıyor.
Burcum aslan. Ona gore mi diyet yapacağız.
Evden ayrılınca durdu. Başlıyorum o zaman. Sayfamada yazayım.Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel.
Biliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.
Arada sana bakiyordum kac kilo vermis, kime kilo vermis ahaha.
Yok biz uydurmasyon diyet yapiyoruz.
Kisisel diyet topigi disinda baska diyet topiklerinde takilmiyoruz biz. Dusunmek icin 3 gun suren var. Hala istersen , Carsamba gunu tarti resmini bekliyoruz.Evden ayrılınca durdu. Başlıyorum o zaman. Sayfamada yazayım.
Gunaydin arkadaslar. @_LA_PATYA_ senin yediklerin ne ki kuzum. Regl oldum istahim tavan resmen. Kahvaltida 1 dilim ekmek, menemen, peynir, zeytin, salatalik, aci sos ve hatta recel yedimSayarken basim donuyor resmen
Kahvaltıyı sağlam yapmak daha mantıklı geliyo bana ama gün içinde hafif yemek daha iyi değilmi kiBana sorarsan, sorarsin biliyorum.bir daha oglen ile kahvaltiyi degistir ya kahvalti ve aksam.
Diyetteyim diye böyle yoksa hiç sınır yok yumurtada biberli kekikli 6-7 bile yerim hiç dokunmaz3 yumurta fazla degil mi. Ben bir taneyi zor yiyebiliyorum. Mide bulantisina neden oluyor.
Artıların yüzünden buraya geri dönmene üzüldüm ama seni tekrar görmek çok güzel tekrar hoşgeldinCarsamba gunu 64.4 bugun 62.4 kg. Carsambadan bu yana iki kilo vermisim. Odemler gidiyor , diyete geri donuyorum. Neyse ki kilo batagindan ucuz kurtuldum.
Sen ve temizlik bu gözler neler okuyo böyleBen bugun kalan temizlikle ugrasicam
Ne çok alıntıladım bugün seniBiliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.
Buraya donmeseydim de baslamistim fatmayla. Kararliydim yani. O gun ilaca da basladim cunku...Artıların yüzünden buraya geri dönmene üzüldüm ama seni tekrar görmek çok güzel tekrar hoşgeldinseviliyorsun lucky'mmm
Cok degistim cokkk.Sen ve temizlik bu gözler neler okuyo böyle
Eee 36 ya mi duseyim diyorsun.Ne çok alıntıladım bugün senineyse bende ara verdim aslımda 3 haftadır takılıyorum fafama göre canımın çektiğini yiyorum tadına bakar gibi ama abartmıyorum süperim sayende ve çok mutluyum şuan 38 beden biraz bol geliyo biliyomusun 44 ten 38 e düştüm kızımla aynı beden tişört giyorum (S)
Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel.
Biliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.
Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel.
Benim tel bir tuhaf:) Mesajlari gondermiyor gondermiyor sonra cifter cifter gonderiyor.
Bana da az latteci demediniz.Cok kati diyet yapmis olsaydim simdiye birakirdim zaten, en fazla 1 ay dayanirdim heraldeReceli 2-3 banimlik yedim fazla yemedim. Benim ki biraz serbest diyet, yasaklar vs yok, o yuzden adim pilavciya baklavaciya cikmisti bir ara Forever07 sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?