ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydin arkadaslar. @_LA_PATYA_ senin yediklerin ne ki kuzum. Regl oldum istahim tavan resmen. Kahvaltida 1 dilim ekmek, menemen, peynir, zeytin, salatalik, aci sos ve hatta recel yedim Sayarken basim donuyor resmen
Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel.

Biliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.

Senden birşey kaçmıyor.
Burcum aslan. Ona gore mi diyet yapacağız.
Arada sana bakiyordum kac kilo vermis, kime kilo vermis ahaha.

Yok biz uydurmasyon diyet yapiyoruz.

Evden ayrılınca durdu. Başlıyorum o zaman. Sayfamada yazayım.

Carsamba gunu 64.4 bugun 62.4 kg. Carsambadan bu yana iki kilo vermisim. Odemler gidiyor , diyete geri donuyorum. Neyse ki kilo batagindan ucuz kurtuldum.
Artıların yüzünden buraya geri dönmene üzüldüm ama seni tekrar görmek çok güzel tekrar hoşgeldin seviliyorsun lucky'mmm

Biliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.
Ne çok alıntıladım bugün seni neyse bende ara verdim aslımda 3 haftadır takılıyorum fafama göre canımın çektiğini yiyorum tadına bakar gibi ama abartmıyorum süperim sayende ve çok mutluyum şuan 38 beden biraz bol geliyo biliyomusun 44 ten 38 e düştüm kızımla aynı beden tişört giyorum (S)

Artıların yüzünden buraya geri dönmene üzüldüm ama seni tekrar görmek çok güzel tekrar hoşgeldin seviliyorsun lucky'mmm
Buraya donmeseydim de baslamistim fatmayla. Kararliydim yani. O gun ilaca da basladim cunku...

O yuzden gelmedim yani pg. Baktim ortalamaniz biraz dusmus. Biraz renk katarim dedim.

Sen ve temizlik bu gözler neler okuyo böyle
Cok degistim cokkk.

Eee 36 ya mi duseyim diyorsun.

Ben kahvalti yaptigimda kilo veremiyorum pg. Aksine aliyorum o yuzden kahvaltiyi hafif gecerim ben. Zaten bu ara hic yapmiyorum gibi.

Cok kati diyet yapmis olsaydim simdiye birakirdim zaten, en fazla 1 ay dayanirdim heraldeReceli 2-3 banimlik yedim fazla yemedim. Benim ki biraz serbest diyet, yasaklar vs yok, o yuzden adim pilavciya baklavaciya cikmisti bir ara Forever07 sagolsun

Cok kati diyet yapmis olsaydim simdiye birakirdim zaten, en fazla 1 ay dayanirdim heraldeReceli 2-3 banimlik yedim fazla yemedim. Benim ki biraz serbest diyet, yasaklar vs yok, o yuzden adim pilavciya baklavaciya cikmisti bir ara Forever07 sagolsun

Bana da az latteci demediniz.

Eskisi gibi tad almiyorum gerci ama bazen zorla iciyorum. Kahvaltida brokoli corbasi ictim aciktim.

... ikinci latteyi icseydim acikmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…