bak onları arada yiyorumMaalesef yerim uzerine cips ve patlamis misir da . Maalesef.
Ben 2 ye 1 kala geliciiigimmm.Ben çıkıyorum hanımlarrr
Sabah herkes eksi gelsin son uyarıdır yoksaaaaaaaaaaa
Aç yatın spor yapın ter atın yapın bişeyler eksi gelin haydiii diyette kalın bakalım
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evettt bak iyi hatırlattın 14 ten sonra tartı almayacağım bilgilerinizeBen 2 ye 1 kala geliciiigimmm.
Tarti isleri bakani sensin. O kisma karismam.evettt bak iyi hatırlattın 14 ten sonra tartı almayacağım bilgilerinize
Diyosuuuunnnn bi tırsttıımm şimdi yaaaSenin için özel çivili yaptırıyorum
Hoşgeldin kaptanBen sucsuzum hakim bey.
Polemik.
Buradaki pandela ben oluyorum.
Ah o bir dilimle olsa yani bende olmaz1 dilim kek yesen nolur ki
Canım inşallah sende ödem yapmaz geçenlerde ben yemiştim +çıımıştım mercimek ödem yaparmışBu günkü menüm
Sabah
Süt
Öğlen
2 mandalina
Nescafe
Tavuk naget 5 tane
Yarım dilim kepek ekmegi çeyrek kadar
Şekersiz çay
Akşam
1 tabak mercimek köftesi
4 kaşık acı domates turşusu
Salatalık ve domates 1 er tane
3 mandalina
Gece kızı cayı
Saat 3:30 akşam yemeğimi yedim
Sanki mercimek köftesini kaçırdım fazladan
I IRMAKK70 @cizen_bayan
20 dakika spor yapıcam şimdi @_LA_PATYA_
Bendeeeee çok pis boğazımdırMaalesef yerim uzerine cips ve patlamis misir da . Maalesef.
Unuturmuyum tam menü paylaşımından bari 1kupam olsun hem buraya yazacam diye frenliyorum kendimi bunlar frenlemiş halim
Hepimiz rakibiz ki. Ilk üçe girmek var işin sonunda:)İlk haftam olduğu için 2 kilo vermişim ama bu hafaya normale döner kilo vermelerim eşit şartlarda yarışacak rakip arıyorum
Diyosuuuunnnn bi tırsttıımm şimdi yaaa
Hoşgeldin kaptan
Ah o bir dilimle olsa yani bende olmaz
Canım inşallah sende ödem yapmaz geçenlerde ben yemiştim +çıımıştım mercimek ödem yaparmışForever07 söylemişti
Bendeeeee çok pis boğazımdır
Unuturmuyum tam menü paylaşımından bari 1kupam olsun hem buraya yazacam diye frenliyorum kendimi bunlar frenlemiş halim
Ay sorma şimdide aklım mutfaktaki Elmalı kurabiyelerdeHepimiz rakibiz ki. Ilk üçe girmek var işin sonunda:)
------— - - - - - - -
Hoşbuldum naz cim. Coreklerin nasil:)
Ben de mocha alicam:)Ay sorma şimdide aklım mutfaktaki Elmalı kurabiyelerde
3-4badem ve 2hurma yedim çay içerim sadece artıkBen de mocha alicam:)
Ben de atlattım onu. Fire vermedim ama bugün bilmiyorum. Gerçi bugün bi si de yemedim :)Adet olacam yarından sonra onun etkisi kesin zor tutuyorum kendimi
Bende vermeyeceğim inat edeceğimBen de atlattım onu. Fire vermedim ama bugün bilmiyorum. Gerçi bugün bi si de yemedim :)
Cok isterseniz sivi çikolata. Öyle öyle tatlı isteğim gitmişti.Bende vermeyeceğim inat edeceğim
Erken yedim canımDiyosuuuunnnn bi tırsttıımm şimdi yaaa
Hoşgeldin kaptan
Ah o bir dilimle olsa yani bende olmaz
Canım inşallah sende ödem yapmaz geçenlerde ben yemiştim +çıımıştım mercimek ödem yaparmışForever07 söylemişti
Bendeeeee çok pis boğazımdır
Bende çok seviyorum yaaaErken yedim canım
İşallah yapmaz bilmiyordum of
Gerçi bilsem de yerdim yine çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?