- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Korelmez o biliyorum. Hic girmeyeyim kek islerine.1 dilimle nefsini körelt bari yazık kıyamam
Slm kızlar misafirlerim vardı gelemedim bir türlü buralara
Kaptan hoşgeldin çabuk çıkmışsın mapıstan :)
Allah düşürmesin bir daha
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Bir nugget
Domates salatalık
Tel peyniri
Dereotu maydanoz roka
5 yeşil zeytin
3 kepekli grisini
Ara
4-5 adet ceviz
4-5 adet gün kurusu kayısı
Akşam
Yorulunca iştahım olmuyor Kızlar
Zorla bir bardak süt
Bugünde böyle bitti
Yarın inşallah herkes görmek istediği kilolara kavuşur
İyi gidiyor 65.5 tim bu sabah yarına bakalımCanim sagol, dedigin gibi Allah dusurmesin.
Kilo durumlari ne alemde.
Son dk golu olmasin lutfen.İyi gidiyor 65.5 tim bu sabah yarına bakalım
Ben de o civarlarda yukluyorum ama aramizda 3 saat var. Benim sekizim sizin 11 iniz.Sabah çok erken kalkıyorum oğlum okula gittiği için 7 de hayat başlıyor
Bu kilolar sabah çok erken saatlerin sonuçları yarın 9-10 a kadar beklerim 200-300 gr oynar çünkü
Yediklerimi görüyorsunuz iştahım fena kapandı diyette böyle oluyorum dönem dönem özellikle regl öncesi yemek atakları yaşıyorum o zamanları nasıl atlatırım bilmiyorumSon dk golu olmasin lutfen.
Nerede yaşıyorsunBen de o civarlarda yukluyorum ama aramizda 3 saat var. Benim sekizim sizin 11 iniz.
Istahim kapaniyor benim de bazen ama bazen de tam tersi. Bir yanlis bir dogruyu goturuyor.Yediklerimi görüyorsunuz iştahım fena kapandı diyette böyle oluyorum dönem dönem özellikle regl öncesi yemek atakları yaşıyorum o zamanları nasıl atlatırım bilmiyorum
Ingiltere.Nerede yaşıyorsun
Hedefime ulasirsam iki haftada 3.5 kilo vermis oluyorum.gelsin fit tartılar
Harikaaaa daha ne olsunnHedefime ulasirsam iki haftada 3.5 kilo vermis oluyorum.
Korku filmi gibi yukari cikiyordu.
Ben sizin gibi degilim. Bir kurabiye, bir dilim kek doyurmaz beni. Keskeeee.Harikaaaa daha ne olsunnben bu ara kendimi korumada hissediyorum yani yiyorum eskiye göre 1 tık fazla tabi tartıdan da tırsıyorum
Neeee dersunnnBen sizin gibi degilim. Bir kurabiye, bir dilim kek doyurmaz beni. Keskeeee.
6 Magnumu bir gunde bitirdim. Daha da olsaydi yerdim.
Maalesef yerim uzerine cips ve patlamis misir da . Maalesef.Neeee dersunnn
istesemde yiyemem yani gün içine dağıtsam 6 magnumu belki dicem ama magnumdan soğumak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?