- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bende bakma huyu yok yeme huyu var:)Ben ne tehlikeler atlattım bir bilsen bi kaç gündür misafir ağırlıyorum neler hazırladım gözümün önünde öylece durdular sadece baktım :)
Bende bakma huyu yok yeme huyu var:)
Sabah bi chai latte bi de normal latte ictim o kadar:)Lattelere ne oldu
Takılıyorum yaa latte köpeeen olsunSabah bi chai latte bi de normal latte ictim o kadar:)
Ben net olamıyorum. Iştahım nereye ben oraya:)9 gün öncesine kadar bende de aynı huy vardı
Net olunca hiç birşey engel olmuyor sanırım
Demişken 4 kutu latte aldım ev için. 8 x4 32 paket :)Takılıyorum yaa latte köpeeen olsun
Sabah sonuçları öğrenirsin. Daha gidemedim yahu yol çok uzun.Herkeşleye iyi geceler ben tavuklarla yatıp horozlarla kalkmaya gidiyorum
Çok iyi kilo vermişsin bişeyleri dengeleyebildikten sonra ne yediğimizin pek önemi YokBen net olamıyorum. Iştahım nereye ben oraya:)
Demişken 4 kutu latte aldım ev için. 8 x4 32 paket :)
Iste ben de ayarsız yiyicilerdenim ama latte ve patates beni dengeliyot. Ara verdiğim dönemde Latte ve patates çok tüketmedim.Çok iyi kilo vermişsin bişeyleri dengeleyebildikten sonra ne yediğimizin pek önemi Yok
Bende ki sorun ayarsız yiyici olmam avuç içi yiyeyim kalkayım yok sonuna kadar gidilecek hesabı yapıyordum daha çok
Evet canım aynen öyleIste ben de ayarsız yiyicilerdenim ama latte ve patates beni dengeliyot. Ara verdiğim dönemde Latte ve patates çok tüketmedim.
Insan kendini tanıdıktan sonra asla kilo almaz aslında.
Sabah 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 k.ekmekArkadaslar menu paylasimlari yari yariya. Simdiye kadar 7 paylasim var. Henuz paylasim yapmamis arkadaslara hatirlatayim dedim:)
Okul müdürü olarak görev yapıyorum canım.Öğretmen misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?