Aramıza hoşgeldin canım,Kendimi tanıtıyorumForever07 @_LA_PATYA_ @cizen_bayan
Aslında yıllardır 62-63 kilolarda seyrederim.
65 kiloyla hamile kaldım 2014 yılında. 2014 Aralıkta bebişimi 90 kiloyla kucağıma aldım. Doğumdan 1 ay sonra kadar 78 e düştüm kendiliğinden.
Sonrasında hırs yapıp 54 kiloya kadar indim.
Bu senenin başlarında 58 kilo falandım. Nedenini bilmiyorum çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Korunma iğnesinin buna yol açtığını düşünüyorum.
Daha 2 hafta önce 67 kiloyken bu hafta 71i görünce ve her gören şok olmuş gözlerle bana bakınca artık yeter dedim ve kilo vermeye söz verdim.
Hedefim Haziran ayında (4 Haziran doğumgünüm) 52 kiloya düşmek. Çok zor belki ama gayret edersem yapabileceğimi düşünüyorum.
Herekese sağlam iradeler. :)
Hayırlısıyla güzel sonuçlarla bekliyoruz canım..Kızlar bu akşam mr a gidiyorum bana dua edin bişey çıkmasın
Ah bu misafirleeerSlm kızlar yatılı misafirim var 1hafta 10gün kadar ara ara uğrarım ama çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum
Sen de mi 1 bucuk 1 bucuk gidiyorsun :)Son kararım bu hafta 65.4
Haftaya 63.9 diyorum
Amacım bu yönde gidişatta aynı yönde olur umarım :)Sen de mi 1 bucuk 1 bucuk gidiyorsun :)
Annenin evi tehlikeli :)Amacım bu yönde gidişatta aynı yönde olur umarım :)
Ben ne tehlikeler atlattım bir bilsen bi kaç gündür misafir ağırlıyorum neler hazırladım gözümün önünde öylece durdular sadece baktım :)Annenin evi tehlikeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?