- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Thank you. Parayı çıkışta veririm:)latte konusunda şunu dicem hem iştah kesiyor hem yemenizi azaltıyor bende bundan 1 sene önce öyle kilo vermiştim
bildiğimiz cafe crown latte milatte konusunda şunu dicem hem iştah kesiyor hem yemenizi azaltıyor bende bundan 1 sene önce öyle kilo vermiştim
yok canım kahvecilerde olan latteler cafe crown olanda seker oranı çok kahveciler direk kahve süt ve surptan yapıyolar ben şurup bile istemiyorum bazen şekersiz içiyorum çünkü her şeyibildiğimiz cafe crown latte mi
anladımm canımmyok canım kahvecilerde olan latteler cafe crown olanda seker oranı çok kahveciler direk kahve süt ve surptan yapıyolar ben şurup bile istemiyorum bazen şekersiz içiyorum çünkü her şeyi
inşallah çıkmaz cnm nyin varKızlar bu akşam mr a gidiyorum bana dua edin bişey çıkmasın
inşallah çıkmaz cnm nyin var
ya komik bişy söylicem şimdi size.
Akşam sporumuzu yaptıktan sonra hemencik uyusak. yemek yememek için. saat 8 bucuk gibi falan . sizce olur mu :):):):)
Hadi yine iyisin başkanın en sevdiği burçBen ikizler burcuyum.
Bugünün menüsünü yazıyorum I IRMAKK70
Sabah:
1 yumurta,
1 kşk lor peyniri
Domates, salatalık, maydonoz
Yeşil çay
1 dlm Kepek ekmeği
Ara
1 activia ananaslı yoğurt
Öğlen
Bezelye yemeği,
1 y. kşk yoğurtlu havuç
1 y.k pırasa
Ara
5 tane yarım ceviz (3 tane falan oluyo :))
2 tane ince grissini
Bu akşam ve yarın öğlen arasına kadarı yarın yazacağım. Evde foruma giremiyorum zor oluyor.
Ne spor yaptığımı da yarın yazarım @_LA_PATYA_ dün yapmadım spor. Spor kısmını okumamışım..
Sağlıklı, hayırlı güzel haberler ile inşallah kuzuKızlar bu akşam mr a gidiyorum bana dua edin bişey çıkmasın
Komik minikya komik bişy söylicem şimdi size.
Akşam sporumuzu yaptıktan sonra hemencik uyusak. yemek yememek için. saat 8 bucuk gibi falan . sizce olur mu :):):):)
Patatesin adı çıkmış dokuza inmez sekize:)Komik minikSpordan sonra kendine patates kızart ve kendini ödüllendir desem yapıcan mı Uyku iyidir sabah -400 veriyorum
geçmiş olsun cnmbelim geçen hafta bi tutuldu o günden sonra belim çok fena oldu spor bile yapamıyorum doktor mr istedi
sen çok yaşa emi şey yap kuzum ya hiç yeme çünkü başlayınca duramıyorsun ya da ayran iç tok tutar canım
Gecmiş olsun cnmKızlar bu akşam mr a gidiyorum bana dua edin bişey çıkmasın
Aksam içmiyorum uykumu kaçırıyor :)
Kilo veriyorum kız. Haftada bir buçuk kiloya diktim gözümü :)
Nickimi değiştirmem memnunum:))
Forever sen de gülme. Bir gün herkes latte icecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?