Erkenden birilerinin olası ne güzelGünaydın
İnşallah canımmHerkese günaydııın
Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar
Azmin gücü bunlar
Haftaya çarşambaya daha iyi sonuçlarla gelelim inşallah...
Yeniden gelmene sevindim :)Erkenden birilerinin olası ne güzel
Önceden en aktif bendim bunu net bişekilde söyleyebilirim dimiForever07 A AklinYolu1 ilk menü paylaşan ençok aktif oln mesaj yazan bayaa iddalıydım ama gerek bebeklerinden gerek iş yoğunluğundan okadar yalnız kaldım ki soğudum ALL STAR'dan mesaj yazmadjm menü paylaçmadım sadece bakıp çıkıyordum ama birkaç gündür bayaaa bayaa bi harekwtlendimi ne bu yüzden daha sık gelmeye başladım bakalımm
7 Kasim Son Siralama:
1:YaKaMoZz-z birincilik
1: A AklinYolu1ikincilik +menu
2: @naz5403menu + hedef
3:Makbussss ucunculuk
3: C cizen_bayanmenu
3: I IRMAKK70menu
3:kokulusabun menu
Haftalik ALL_STAR Yuzdemiz :1.04
Eki Görüntüle 2204345
Kilo veren , vermeye calisan, dereceye giren , kupa alan arkadaslari tebrik ediyorum.Cok iyi bir yuzdemiz var boyle devam edelim kizlar.
Forever07
günaydınn kuzummGünaydınn bebişler
Evet aynen arkadaslar. 7 tam gun paylasim oldugu zaman kupa oluyor. Gec katilanlarin tam sayilmadigi icin kupa olmadi. Bu hafta paylasimlariniz tam olursa haftaya alirsiniz.Düzenli menü paylaşınca
Bende hergün paylaşmıştım ama sonra dahil olduğum için sanırım
Pandelammm bu hafta yordum seniIyi geceler arkadaslar.
Sonuclar hazir. Uzun surmesinin nedeni tabloyu yeniden yapmam ve bazi kilolarin elimde olmamasi. Tek tek profillerden kontrol ettim.
ben yine yokMenulerden kupa alan arkadaslar.
@naz5403
C cizen_bayan
I IRMAKK70
kokulusabun
A AklinYolu1
Hedef kupasi : @naz5403
Siralamaya gore ilk uce girenler
1:YaKaMoZz-z
2: A AklinYolu1
3:Makbussss
Tebriklerrr kizlarrrr. Birazdan ortalamayi aciklayacagim.
Azzz sonraaaa.
7 Kasim Son Siralama:
1:YaKaMoZz-z birincilik
1: A AklinYolu1ikincilik +menu
2: @naz5403menu + hedef
3:Makbussss ucunculuk
3: C cizen_bayanmenu
3: I IRMAKK70menu
3:kokulusabun menu
Haftalik ALL_STAR Yuzdemiz :1.04
Eki Görüntüle 2204345
Kilo veren , vermeye calisan, dereceye giren , kupa alan arkadaslari tebrik ediyorum.Cok iyi bir yuzdemiz var boyle devam edelim kizlar.
Forever07
Ne kadarlık minnakınBenim uyuyor olmam lazım ama hala yazıyorum uykusuz gecelerin sonunda uykuyu da unutmuşum
Bir an evvel büyüse minnakta normal yaşantıma geri dönsem
Bu gün dikkat et cnm aldığını geri verirsindün akşam abarttığım için + 500 almışım ya hemen
Uyandım latte uyudum latte ve rüyamda latteKizlar günaydın. Tek tek alıntı yapamıyorum şu an. Ben yine uykusuz bir Latte alacağım tabi ki:) okuldan gelince kafayı vurup yatıcam.
Ya şimdi seni yicemmmmGecekten kuzum ya senin de hep bir gunle kaciyor kupa. Acaba sen pazar gunu menusunu onceden kararlastirip cumartesi gunu cifte menu mu bildirsen
Uyanamadım latte :)Uyandım latte uyudum latte ve rüyamda latte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?