ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Erkenden birilerinin olası ne güzel
Önceden en aktif bendim bunu net bişekilde söyleyebilirim dimi Forever07 A AklinYolu1 ilk menü paylaşan ençok aktif oln mesaj yazan bayaa iddalıydım ama gerek bebeklerinden gerek iş yoğunluğundan okadar yalnız kaldım ki soğudum ALL STAR'dan mesaj yazmadjm menü paylaçmadım sadece bakıp çıkıyordum ama birkaç gündür bayaaa bayaa bi harekwtlendimi ne bu yüzden daha sık gelmeye başladım bakalımm

Yeniden gelmene sevindim :)

ortalamamız giderek yükseliyor tebrikler kızlar bu şekilde devam edelimm

Düzenli menü paylaşınca
Bende hergün paylaşmıştım ama sonra dahil olduğum için sanırım
Evet aynen arkadaslar. 7 tam gun paylasim oldugu zaman kupa oluyor. Gec katilanlarin tam sayilmadigi icin kupa olmadi. Bu hafta paylasimlariniz tam olursa haftaya alirsiniz.

Iyi geceler arkadaslar.

Sonuclar hazir. Uzun surmesinin nedeni tabloyu yeniden yapmam ve bazi kilolarin elimde olmamasi. Tek tek profillerden kontrol ettim.
Pandelammm bu hafta yordum seni elcağızlarına sağlık canım benim.
Kızlar sizler için vakit ayırıp tablo grafik falan uğraşılıyor rica ediyorum görüp geçmeyin. en güzel teşekkürümüz kilo vermek elbette ama bir eline sağlık demek çokta zor değil olsa gerek

Benim uyuyor olmam lazım ama hala yazıyorum uykusuz gecelerin sonunda uykuyu da unutmuşum
Bir an evvel büyüse minnakta normal yaşantıma geri dönsem
Ne kadarlık minnakın bende çok çektim uykudan uykuya kavusunca ayy nasıl özlemişim falan oldum tabi nerde ooo eski uykular

ben yine yok hergün bildir pazar bildirme hop kupayı kaybet daha dikkatli olacağım artık I IRMAKK70 seninde ellerine sağlık kuzummm can bakanımızzz
Gecekten kuzum ya senin de hep bir gunle kaciyor kupa. Acaba sen pazar gunu menusunu onceden kararlastirip cumartesi gunu cifte menu mu bildirsen

Günaydın kızlar dün mr a gittim sonucu 10 gün sonra alacağım ama bu ağrılar beni bitirdi geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim A AklinYolu1 eline sağlık kuzum Forever07 nasılsın kuzucummm ya da toplu soruyorum nasılsınız kuzular ben bu sıralar iştahsızım ondan çok iyyim iştekiler bile sen niye az yemeye başladın diyorlar

Uyandım latte uyudum latte ve rüyamda latte
Uyanamadım latte :)
Acliktan yatamıyorum ben pizza yeseydim nasıl yatardım :) ask olsun sen de yapıyorsun üç ay idare ettin takımı. Biraz da ben yardım edeyim ne var. :) geçen hafta resim koymayan bir kac kisi vardi. Bundan sonra resimsiz kabul edilmez.

Pg. Şikayetini gördüm en aktif sensin. Kız herkes birbirine sitem etse kimse kalmıyor grupta. Sen grup yapiyon bilirsin Ahaha. Trende mnayak gibi gülüyorum :)))

Yakamoz her gün menu bildirmeniz gerekiyor. Menu takibi de zor iş. Irmak iyi hallediyor. Etiketlemeniz gereken kişi ırmak.

Cizzy senin de Mr iyi sonuçlandı umarım.

Unutmayın ne kadar paylaşım o kadar kilo. Biz hem rahat hem disiplinli bir takımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…