- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Slm kanki n'aaberUyanamadım latte :)
Acliktan yatamıyorum ben pizza yeseydim nasıl yatardım :) ask olsun sen de yapıyorsun üç ay idare ettin takımı. Biraz da ben yardım edeyim ne var. :) geçen hafta resim koymayan bir kac kisi vardi. Bundan sonra resimsiz kabul edilmez.
Pg. Şikayetini gördüm en aktif sensin. Kız herkes birbirine sitem etse kimse kalmıyor grupta. Sen grup yapiyon bilirsin Ahaha. Trende mnayak gibi gülüyorum :)))
Yakamoz her gün menu bildirmeniz gerekiyor. Menu takibi de zor iş. Irmak iyi hallediyor. Etiketlemeniz gereken kişi ırmak.
Cizzy senin de Mr iyi sonuçlandı umarım.
Unutmayın ne kadar paylaşım o kadar kilo. Biz hem rahat hem disiplinli bir takımız.
Ay bi sesli koptumPg. Şikayetini gördüm en aktif sensin. Kız herkes birbirine sitem etse kimse kalmıyor grupta. Sen grup yapiyon bilirsin Ahaha. Trende mnayak gibi gülüyorum :)))
yiyemezsin onu diyetin bozulur haahahahaYa şimdi seni yicemmmm
Uyanamadım latte :)
Acliktan yatamıyorum ben pizza yeseydim nasıl yatardım :) ask olsun sen de yapıyorsun üç ay idare ettin takımı. Biraz da ben yardım edeyim ne var. :) geçen hafta resim koymayan bir kac kisi vardi. Bundan sonra resimsiz kabul edilmez.
Pg. Şikayetini gördüm en aktif sensin. Kız herkes birbirine sitem etse kimse kalmıyor grupta. Sen grup yapiyon bilirsin Ahaha. Trende mnayak gibi gülüyorum :)))
Yakamoz her gün menu bildirmeniz gerekiyor. Menu takibi de zor iş. Irmak iyi hallediyor. Etiketlemeniz gereken kişi ırmak.
Cizzy senin de Mr iyi sonuçlandı umarım.
Unutmayın ne kadar paylaşım o kadar kilo. Biz hem rahat hem disiplinli bir takımız.
Ciddi 3 saate çıktı ben de gündüz evde değilim. Simdi ara verdik yazıyorum. Umarim iyisin. Gözlerinden öperim.:)) Bi içmeye ihtiyacım var ama latte degil:)Slm kanki n'aaber
Bu saat işi iyi olmadı bee
Görüsemiyoruz gün icinde, gerçi bende çok giremiyorum yoğunluktan ama arkadaşlarımı yalnız bırakmamaya çalişiyorum..
Tabloya el atmışsın yine :))
Topikte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler ediyor, okuyan gözlerinden öpüyorumm
Senin sitemin 200 gram aldin diye bilmiyom mu saniyon:)Ay bi sesli koptumneyse ben sitem etmedim gülüm sessz sessiz takılıyorum işte
Burası da farklı değil. Pazar günü çektirdim ama iki ay bekledim. sonuçlar ne zaman gelir Allah bilir.canım türkiye de işler yavaş ilerliyor bilirisn ne kadar acı çekersen çek 10 gün beklicekmisim
kızlar bel ağrısı için tavsiyeniz var mı bi kaç gündür çok ağrımıyordu ama şu sıralar çok kötü ağrıyor dayanamıyorum artık
teşekkür ederim kuzum yok canım işteyim oturmakta bile zorlanıyorumGeçmiş olsun cizzy.
Evdeysen dusa gir. Beş dk sıcak beş dk soğuk su ya da sıcak su torbası ve buz torbası. Dikkat et hasta olma.
kıyamam sana ben balım rabbim şifa versin izin alabilsen uzansan evde keşketeşekkür ederim kuzum yok canım işteyim oturmakta bile zorlanıyorum
Stres beni de çok etkiliyor. Tez yazdığım donem ben de 10 kilo almıştim.Merhaba arkadaslar.Forever07 A AklinYolu1 liste konusunda iltifatiniz icin tesekkur ederim arkadaslar A AklinYolu1 tablo cok guzel olmus, eline saglik Okuldayken yazmaya pek firsat bulamiyorum sadece okuyup geciyorum malesef. C cizen_bayan canim cok gecmis olsun, umarim sonuclarin iyi cikar. @_LA_PATYA_ maalesef ben de topikte eskisi kadar aktif olamayanlardanim. Bu durumdan kendi adima ben de rahatsiz oluyorum fazla paylasim yapamiyorum diye. Ama su siralar cok zaman alici sureclerin icerisindeyim. Bu yil hem kendim 1. siniflari okutuyorum, hem de oglum yeni 1. sinifa basladi. Bu da benim icin eksra caba demek Bir yandan da yuksek lisans tez calismasina basladik, olcek bulma vs. bir hayli sıkıntılı surecler. Malesef bu hem aktif katilim yapamamama sebep oluyor, hem de strese girince kendini yemege vuran bir insan olarak kilo vermemi zorlastiriyor
Desene sen de benim gibi ruyasinda yemek yiyenlerdensinKizlar limonlu kek aldım kaç gündür rüyamda görüyordum :) Bi küçük muffin.
Desene sen de benim gibi ruyasinda yemek yiyenlerdensinBen de gecen gun ruyamda kendime ziyafet cektim resmen Ilginc olan o aksam ac yatmama ragmen sabah kalkigimda kemdimi tika basa tok hissetmemdi
Strese girince yemeden icmeden kesilenlere cok imreniyorum ben yaaStres beni de çok etkiliyor. Tez yazdığım donem ben de 10 kilo almıştim.
İtiraf köşesi gibi olduk. Kim neden giremiyor filan. Gayet iyi götürüyoruz bosver.
Onları ıslak odunla dövmek gerekiyor:)Strese girince yemeden icmeden kesilenlere cok imreniyorum ben yaa
Ben daha cok acaba ben de uyurgezerlik var da gercekten yedim mi diye suphelendimFarkındaysan çok güzel ziyafet çekiyorsun :))
Pastanedeydim ruyamda kek beğenmiyordum Ahaha. Bugun denk geldi aldım. 1 ay yeter bana :)
Ay yok kolay beğenmem ben:))Ben daha cok acaba ben de uyurgezerlik var da gercekten yedim mi diye suphelendimPastanede kek mi begenmiyorsun bir de ben olsam o pastanedeki keklerin hepsinin tadina bakardim hazir ruyadayken
Tatlım sen onca işin gücün arasında menüleri takip edip çokta güzel idare ediyorsun. Benim gözümde All Star'ın gözbeğisin.Merhaba arkadaslar.Forever07 A AklinYolu1 liste konusunda iltifatiniz icin tesekkur ederim arkadaslar A AklinYolu1 tablo cok guzel olmus, eline saglik Okuldayken yazmaya pek firsat bulamiyorum sadece okuyup geciyorum malesef. C cizen_bayan canim cok gecmis olsun, umarim sonuclarin iyi cikar. @_LA_PATYA_ maalesef ben de topikte eskisi kadar aktif olamayanlardanim. Bu durumdan kendi adima ben de rahatsiz oluyorum fazla paylasim yapamiyorum diye. Ama su siralar cok zaman alici sureclerin icerisindeyim. Bu yil hem kendim 1. siniflari okutuyorum, hem de oglum yeni 1. sinifa basladi. Bu da benim icin eksra caba demek Bir yandan da yuksek lisans tez calismasina basladik, olcek bulma vs. bir hayli sıkıntılı surecler. Malesef bu hem aktif katilim yapamamama sebep oluyor, hem de strese girince kendini yemege vuran bir insan olarak kilo vermemi zorlastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?