ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slm kanki n'aaber
Bu saat işi iyi olmadı bee
Görüsemiyoruz gün icinde, gerçi bende çok giremiyorum yoğunluktan ama arkadaşlarımı yalnız bırakmamaya çalişiyorum..
Tabloya el atmışsın yine :))
Topikte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler ediyor, okuyan gözlerinden öpüyorumm

canım türkiye de işler yavaş ilerliyor bilirisn ne kadar acı çekersen çek 10 gün beklicekmisim

Ciddi 3 saate çıktı ben de gündüz evde değilim. Simdi ara verdik yazıyorum. Umarim iyisin. Gözlerinden öperim.:)) Bi içmeye ihtiyacım var ama latte degil:)

Elimde latte macciato olsa da.AAhaha kahvaltı yine eş geçildi.

Birbirimize destek olup kilo veriyor, hem de eğleniyoruz. Daha ne olsun.en iyi takım biziz yahuu. Drumm roll please eee:)

Ay bi sesli koptum neyse ben sitem etmedim gülüm sessz sessiz takılıyorum işte
Senin sitemin 200 gram aldin diye bilmiyom mu saniyon:)

Neyse seviliyorsunuz :)))

Merhaba arkadaslar. Forever07 A AklinYolu1 liste konusunda iltifatiniz icin tesekkur ederim arkadaslar A AklinYolu1 tablo cok guzel olmus, eline saglik Okuldayken yazmaya pek firsat bulamiyorum sadece okuyup geciyorum malesef. C cizen_bayan canim cok gecmis olsun, umarim sonuclarin iyi cikar. @_LA_PATYA_ maalesef ben de topikte eskisi kadar aktif olamayanlardanim. Bu durumdan kendi adima ben de rahatsiz oluyorum fazla paylasim yapamiyorum diye. Ama su siralar cok zaman alici sureclerin icerisindeyim. Bu yil hem kendim 1. siniflari okutuyorum, hem de oglum yeni 1. sinifa basladi. Bu da benim icin eksra caba demek Bir yandan da yuksek lisans tez calismasina basladik, olcek bulma vs. bir hayli sıkıntılı surecler. Malesef bu hem aktif katilim yapamamama sebep oluyor, hem de strese girince kendini yemege vuran bir insan olarak kilo vermemi zorlastiriyor

Stres beni de çok etkiliyor. Tez yazdığım donem ben de 10 kilo almıştim.

İtiraf köşesi gibi olduk. Kim neden giremiyor filan. Gayet iyi götürüyoruz bosver.

Kizlar limonlu kek aldım kaç gündür rüyamda görüyordum :) Bi küçük muffin.
Desene sen de benim gibi ruyasinda yemek yiyenlerdensin Ben de gecen gun ruyamda kendime ziyafet cektim resmen Ilginc olan o aksam ac yatmama ragmen sabah kalkigimda kemdimi tika basa tok hissetmemdi

Desene sen de benim gibi ruyasinda yemek yiyenlerdensin Ben de gecen gun ruyamda kendime ziyafet cektim resmen Ilginc olan o aksam ac yatmama ragmen sabah kalkigimda kemdimi tika basa tok hissetmemdi

Farkındaysan çok güzel ziyafet çekiyorsun :))
Pastanedeydim ruyamda kek beğenmiyordum Ahaha. Bugun denk geldi aldım. 1 ay yeter bana :)

Farkındaysan çok güzel ziyafet çekiyorsun :))
Pastanedeydim ruyamda kek beğenmiyordum Ahaha. Bugun denk geldi aldım. 1 ay yeter bana :)
Ben daha cok acaba ben de uyurgezerlik var da gercekten yedim mi diye suphelendim Pastanede kek mi begenmiyorsun bir de ben olsam o pastanedeki keklerin hepsinin tadina bakardim hazir ruyadayken

Ben daha cok acaba ben de uyurgezerlik var da gercekten yedim mi diye suphelendim Pastanede kek mi begenmiyorsun bir de ben olsam o pastanedeki keklerin hepsinin tadina bakardim hazir ruyadayken
Ay yok kolay beğenmem ben:))

Bol bol pasta ye yakalarsan. Aynı tadı alıyorsun nasıl olsa. Hic yemek görmedim ama hep tatlı hep tatlı :)

Tatlım sen onca işin gücün arasında menüleri takip edip çokta güzel idare ediyorsun. Benim gözümde All Star'ın gözbeğisin. emeğine sağlık diğer işlerinde başarılar kolaylıklar diliyorum sana örtmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…