- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
sağol kuzum sana da çokk geçmiş olsunnkıyamam sana ben balım rabbim şifa versin izin alabilsen uzansan evde keşke
benim gözümde ki şey büyüdü yarın bende doktora gidicem
Afiyet olsun pandelam ohhh sözüme geldin sonundaKizlar limonlu kek aldım kaç gündür rüyamda görüyordum :) Bi küçük muffin.
Sorucam sorucam gözünde ne var hayırdır.Afiyet olsun pandelam ohhh sözüme geldin sonunda
Sabah tartıda da -400 gördün dimiDesene sen de benim gibi ruyasinda yemek yiyenlerdensinBen de gecen gun ruyamda kendime ziyafet cektim resmen Ilginc olan o aksam ac yatmama ragmen sabah kalkigimda kemdimi tika basa tok hissetmemdi
Pandelam 2 haftadır minik bir sivilce gibiydi göz kapağımın üstünde. son günlerde stres sıkıntı sebep nedir bilmiyorum baya şişti yanyana 2-3 sivilce birleşir ya şuan o halde. ellemiyorum da kesinlikle. yarın göz dr göstereceğim bi bakalım.Sorucam sorucam gözünde ne var hayırdır.
Kahvaltı ve öğle yemeği niyetine yedim. Sagol canim :)
Dokunma tabi ki.Pandelam 2 haftadır minik bir sivilce gibiydi göz kapağımın üstünde. son günlerde stres sıkıntı sebep nedir bilmiyorum baya şişti yanyana 2-3 sivilce birleşir ya şuan o halde. ellemiyorum da kesinlikle. yarın göz dr göstereceğim bi bakalım.
12 aylık canım birde diş çıkartıyor herşey üst üste fenayım bugünlerde normalde 2-3 uyanırken geceleri bi kaç gündür 10 kez kalkıyoruzdurNe kadarlık minnakınbende çok çektim uykudan uykuya kavusunca ayy nasıl özlemişim falan oldum tabi nerde ooo eski uykular
Tesekkur ederim canim benimTatlım sen onca işin gücün arasında menüleri takip edip çokta güzel idare ediyorsun. Benim gözümde All Star'ın gözbeğisin.emeğine sağlık diğer işlerinde başarılar kolaylıklar diliyorum sana örtmenim
Evet o tartidan onceydi sabah - gelmistim, hem de acayip tok hissediyordum kendimiSabah tartıda da -400 gördün dimiboşuna demiyorum düzenli uyku
bence 1 dilim ve çok kaçamak yapmadığın için bu seferlik affedebilirm diye düşünüyorummTesekkur ederim canim benimGecmis olsun bu arada, gozune ne oldu ki kacirmisim ben.
Evet o tartidan onceydi sabah - gelmistim, hem de acayip tok hissediyordum kendimiPsikolojik heralde. Ama bu hafta pek tutamiyorum kendimi Bu arada ben de bugun 1 dilim cikolatali kek yedim. C cizen_bayan kendimi ihbar ediyorum Kes cezami
09.11.2018 Menüm
Sabah
çeyrek simit
1 haşlama yumurta
Öğlen
Çorba
1 yk makarna
1 yk kızartma
Ara
2 kıt bitter çikilataaaaaa
Akşam
Evde ne yemek varsa 1 porsiyon
bolbolbol su I IRMAKK70
6000 adım @_LA_PATYA_
Aslinda katilim kapandi ama sana bi guzellik yapabiliriz.Yarismaya nasil katilabilirim?
Evet buradan . Dosya yukleden oluyor.Ya supersinresmi burdanmi yollamam gekiyor?
Evde ne cikarsa. Yemedigin bir sey var mi onu yapsinlar.
Ben mesela tavuk , mantar yemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?