ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sorucam sorucam gözünde ne var hayırdır.

Kahvaltı ve öğle yemeği niyetine yedim. Sagol canim :)
Pandelam 2 haftadır minik bir sivilce gibiydi göz kapağımın üstünde. son günlerde stres sıkıntı sebep nedir bilmiyorum baya şişti yanyana 2-3 sivilce birleşir ya şuan o halde. ellemiyorum da kesinlikle. yarın göz dr göstereceğim bi bakalım.

Dokunma tabi ki.
Göster mutlaka. Cok gecmis olsun.

Ne kadarlık minnakın bende çok çektim uykudan uykuya kavusunca ayy nasıl özlemişim falan oldum tabi nerde ooo eski uykular
12 aylık canım birde diş çıkartıyor herşey üst üste fenayım bugünlerde normalde 2-3 uyanırken geceleri bi kaç gündür 10 kez kalkıyoruzdur

Tesekkur ederim canim benim Gecmis olsun bu arada, gozune ne oldu ki kacirmisim ben.
Sabah tartıda da -400 gördün dimi boşuna demiyorum düzenli uyku
Evet o tartidan onceydi sabah - gelmistim, hem de acayip tok hissediyordum kendimi Psikolojik heralde. Ama bu hafta pek tutamiyorum kendimi Bu arada ben de bugun 1 dilim cikolatali kek yedim. C cizen_bayan kendimi ihbar ediyorum Kes cezami

Merhaba kızlar yoldayım perişanım çok zor iki çocukla 8 saat yolculuk yapmak hayırlısıyla bi gidelim de yorgunluğu da unuturum
Menü bildirimi I IRMAKK70
4 nugget
Bir bardak süt
Oğlumun kahvaltısından 2 lokma yumurta
Ezine peynir
Domates salatalık
3 kepekli grisini
Ara
Leblebi kuru üzüm
Bir bardak süt
Akşam 16.30
Dışarıda yedim kızlar
Tavuk dünyasından
Bir porsiyon acılı tavuk
Salata

bence 1 dilim ve çok kaçamak yapmadığın için bu seferlik affedebilirm diye düşünüyorumm

Evde ne cikarsa. Yemedigin bir sey var mi onu yapsinlar.

Ben mesela tavuk , mantar yemiyorum.

Evde ne cikarsa. Yemedigin bir sey var mi onu yapsinlar.

Ben mesela tavuk , mantar yemiyorum.
yemediğim bişey yok aslında evde ne olduğu bilmiyorum hiç anneme sorunca allah ne verdiyse der kapatır çorba içiyorum genelde bazen hiç yemiyorum bazende ana yemek yiyorum ama abartmıyorum pilav makarna falan yok tabiki akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…