Aksamlari ben de oyleyim. O yuzden aksam domates, yogurt , ayran ile gecistiriyorum. Ne yesem doymam cunku.Ya nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta
ırmak biz niye böyle oldukYa nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta
pıfff aynen en azından gündüz yiyicisi olaymışım iyiymiş :) karnım aç olunca elim heç gitmiyor domateseAksamlari ben de oyleyim. O yuzden aksam domates, yogurt , ayran ile gecistiriyorum. Ne yesem doymam cunku.
Diyet donemi iyiyim ben koruma donemim fena. O zaman eve domates bile almiyorum.pıfff aynen en azından gündüz yiyicisi olaymışım iyiymiş :) karnım aç olunca elim heç gitmiyor domatese
Ben bu akşam sofraya oturunca yok yok yemek hazırlarken hatta bir büyük ayran içmeyi deneyeceğim bakalımYa nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta
ben bu ara diyet mi koruma mı anlamadım doğrusu bir değişik ruh halimden dolayıDiyet donemi iyiyim ben koruma donemim fena. O zaman eve domates bile almiyorum.
Baklava onerdin gordum.ben bu ara diyet mi koruma mı anlamadım doğrusu bir değişik ruh halimden dolayı
Bence yulaf lapasi yuzunden olduırmak biz niye böyle oldukhep pilav yüzünden bunlar ben sana deyim
Yok yemem vallaBen bu akşam sofraya oturunca yok yok yemek hazırlarken hatta bir büyük ayran içmeyi deneyeceğim bakalım
sen de baklava yi bakalımhangisi etkili olacak deneyelim ne dersin
Coktandir yulaf yemiyorum cunku beni de aciktiriyor sanki.Bence yulaf lapasi yuzunden olduBurda baktim bir yulaf lapasidir gidiyor gittim ben de aldim. Pilav, baklava yerken boyle degildim ben
Geldim geldimmEvet bi daha ki sefere hocam.
Sab . da yok yazildi.
Hosgeldin tam patatesin uzerine geldin:)Geldim geldimm
Onun mazereti var. Kiziyla ilgileniyordu bugun.
He he kokusunu aldım galibaa :))Hosgeldin tam patatesin uzerine geldin:)
Kisa zamanda iyilesiler umarim. Gecmis olsun.Yettiiim gaaari :))
Kusura bakmayın hem küçük kızım hem de ikizlerimden oğlum hasta, diğer kızıma da geçmezse birkaç güne atlatırız inşaallah
Eve yeni geldim
Geçmiş epey birikmiş
Biraz işlerim var
Halledeyim gelicem
Beni bekleyin anacıııım
He he kokusunu aldım galibaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?