Hafta başı 95.7 yeni başladı 2 gündür ödem atıyorum bu sabah 93.3 ünsilin direncim üstüne kansızlığımda varIyi yaptın. Kac kilosun.
Tamam canımBaşladığınız için öyle gitsin :)
Aman ben de bi sey sandım. Yaza kadar rahat rahat verirsin.Hafta başı 95.7 yeni başladı 2 gündür ödem atıyorum bu sabah 93.3 ünsilin direncim üstüne kansızlığımda var
Müsaade senin :)Bana müsade
Evet kullanıyorumAman ben de bi sey sandım. Yaza kadar rahat rahat verirsin.
Insulin direnci için ilac kullanıyorum.
Biraz da Karatay tarzı beslendin mi Tamam.Evet kullanıyorum
Diyetisyenle başladım kuzum bakalımBiraz da Karatay tarzı beslendin mi Tamam.
Ya nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta
Taze konular gelmis BDV ye.
Simdi arkadaslar , bana guveniyorsunuz degil mi?
Guvenmiyorsaniz gideyim.
Bi gorev vericem de.
Bu haftanin gorevi ve eslestiginiz arkadasinizi anlatma. Bir paragraf ya da iki paragraf yeterli. Sureniz bir hafta.
yanlış anlamadıysam eşleştiğimiz arkadaşımız özelliklerini paylaşıyoruz dimi ve ben bu görevi okumadan @kokulusabun u az tanıdığımı anlamıştım mükemmle zamanlama
Ornek :Forever07 sarem2015 i anlatacak , sarem2015 Forever07
Forever07 sarem2015
@IRMAKK70TugbArda
@_LA_PATYA_ @Nana929
C cizen_bayankokulusabun
@naz5403 @YaKaMoZz-z
@Moon Light @Muttapa7555
@minok @makbuleorhan
Farketmez kuzum ben gecmisi simdi yeni okuyorum da:) Sonradan gordum madem anlasmaya varilmis sorun yok. Sen devam et tugbardayla kaynasmayaNanacigimin misafirleri gitsin, biz de onunla bir kaynatalim, bakalim burcu falan neymis
Pandelam sen kimi anlatıyorsunBu haftanin gorevi ve eslestiginiz arkadasinizi anlatma. Bir paragraf ya da iki paragraf yeterli. Sureniz bir hafta.
Ornek :Forever07 sarem2015 i anlatacak , sarem2015 Forever07
Forever07 sarem2015
@IRMAKK70TugbArda
@_LA_PATYA_ @Nana929
C cizen_bayankokulusabun
@naz5403 @YaKaMoZz-z
@Moon Light @Muttapa7555
@minok @makbuleorhan
kokulusabun bildiklerimi söylüyorum canım türkiye de değilsin diye biliyorum ama kuasarla da karıştırıyor olabilirim evlisin 3 çocuk annesi ikizlerin var ağustos ve bu yarışmaya katıldın diye biliyorum anlat abakalım burcun nedir
Pandelam hepimizi ivedilikle tanır çünküsü burcumuza kadarKız seni kim tanıyacak ve sen kimi tanıyıp anlatacaksın torpil mi geçtin kendine :)
Bence yulaf lapasi yuzunden olduBurda baktim bir yulaf lapasidir gidiyor gittim ben de aldim. Pilav, baklava yerken boyle degildim ben
sesli güldüm yaaa aşk olsun senden beklemezdim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?