All star olmanın farkıAyrica dün misafirlikten gece vakti geldim, hic birsey yemedigim icin kendimle cok gurur duyuyorumhayret bu bir ilk, busefer olcak galiba bu diyet işi hadi bakalımm
ne olduuukız niye güldün neyi yanlış yaptımzaten sabah sabah sinirlerim bozuldu
ne olduuuhatlar karışmış ona güldüm kuzum
geç geldim ben kuzumayy işte değilmisin konuşmadan haberin vardır
Olur cnm perşembeye gider misafirimFarketmez kuzum ben gecmisi simdi yeni okuyorum da:) Sonradan gordum madem anlasmaya varilmis sorun yok. Sen devam et tugbardayla kaynasmayaNanacigimin misafirleri gitsin, biz de onunla bir kaynatalim, bakalim burcu falan neymis
Kız misafire hizmettenden bakamadım telefona işallahlah gitsin bol bol sohbet ederiz Perşembe yolcusunda inşallah
Afferrim sana büyük başarıAyrica dün misafirlikten gece vakti geldim, hic birsey yemedigim icin kendimle cok gurur duyuyorumhayret bu bir ilk, busefer olcak galiba bu diyet işi hadi bakalımm
Üzme cnm normal karşıla gününü mahfetmeeski patron keyfimi kaçırdıdaaa
Üzme cnm normal karşıla gününü mahfetme
Görmezden gel kendine 1 kahve ısmarla
Kahvenin keyfini çıkar
Ben gitmeden uyardım zaten diyette olduğumu, haberi vardı. Bide 7 8 kız arkadaş toplandık, yiyenler çok olduğu için yemeyen ben göze batmadı
Afferrim sana büyük başarı
Tüyo versen cnm ev sahibini nasıl ikna ettin yememeye genelde ev sahibi bozulmasın diye yiyorum ben
Kız bişey bırakmamışsın beni tam anlatmışsın:) süper anlatmışsın Tşkler cnmNana929 profiline ya da gecmise bakmadan aklimda kalanlara gore seni tanitacagim, sen yanlislarimi duzelt boylesi daha eglenceli olur bence
32 yasinda.
3 cocugu var, oglu bu yil 1. sinifa basladi.
Becerikli bir ev hanimi, bahar temizligini falan hic aksatmiyor hatunBana pek benzemiyor yani Ayni zamanda yemek konusunda da bir hayli hamarat. Sanirim hamur isini ya cok seviyor ya da cok guzel yaptigi icin sik sik istek uzerine yapiyor.
Sanirim 59 kiloyla baslamisti topige. Hedefi 0 beden olmakElbiselerinin uzerinde daha guzel durmasini istiyordu.
Asureyi cok seviyorAyni N naz5403 gibi
Ilk basladigi hafta receller, ballar, sucuklari gomse de kendisi,Forever07 nin sopasini gorur gormez kendini toparladi. Burdan da anlasilacagi uzere foreverin civili sopasindan cok tirsiyor
Kolayi ve asitli icecekleri seviyor
Her aksam gece kizi cayi iciyordu sanirim birakti
Burcunu bilmiyordum az once yazdi Allahtan
Aklima baska birsey gelmiyor, sanirim benden bu kadar
Ödemdir cnm üzme bazen oluyor duraksama dönemiMerhaba kızlar çok yorgunum berbat bir gece geçirdim 2 saatlik uyku ile hayatta kalmaya çalışıyorum
Veeeee günün en kötü haberi +1 kg çıktım
Asla kaçamak Yok hatta arabada neler yendi neler bir tanesinin tadına bile bakmadım
Kaçamak olmadığı için ödem tutmuşum çok fena
Bugün saf protein besleniyorum o yüzden
Desene şanslısın cnm( o şans banada uğrasınBen gitmeden uyardım zaten diyette olduğumu, haberi vardı. Bide 7 8 kız arkadaş toplandık, yiyenler çok olduğu için yemeyen ben göze batmadı
Kız bişey bırakmamışsın beni tam anlatmışsın:) süper anlatmışsın Tşkler cnm
Nana929 profiline ya da gecmise bakmadan aklimda kalanlara gore seni tanitacagim, sen yanlislarimi duzelt boylesi daha eglenceli olur bence
32 yasinda.
3 cocugu var, oglu bu yil 1. sinifa basladi.
Becerikli bir ev hanimi, bahar temizligini falan hic aksatmiyor hatunBana pek benzemiyor yani Ayni zamanda yemek konusunda da bir hayli hamarat. Sanirim hamur isini ya cok seviyor ya da cok guzel yaptigi icin sik sik istek uzerine yapiyor.
Sanirim 59 kiloyla baslamisti topige. Hedefi 0 beden olmakElbiselerinin uzerinde daha guzel durmasini istiyordu.
Asureyi cok seviyorAyni N naz5403 gibi
Ilk basladigi hafta receller, ballar, sucuklari gomse de kendisi,Forever07 nin sopasini gorur gormez kendini toparladi. Burdan da anlasilacagi uzere foreverin civili sopasindan cok tirsiyor
Kolayi ve asitli icecekleri seviyor
Her aksam gece kizi cayi iciyordu sanirim birakti
Burcunu bilmiyordum az once yazdi Allahtan
Aklima baska birsey gelmiyor, sanirim benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?