Şimdi şöyle oluyor canim.@_LA_PATYA_
Ozamann sende anlat canim bende seni taniyayim
Yas boy kilo evlimisin calisiyormusun nerde oturuyorsun, kilo alma nedenin neydi, burcun ne?
Süper özet geçmişsin@Nana929 profiline ya da gecmise bakmadan aklimda kalanlara gore seni tanitacagim, sen yanlislarimi duzelt boylesi daha eglenceli olur bence
32 yasinda.
3 cocugu var, oglu bu yil 1. sinifa basladi.
Becerikli bir ev hanimi, bahar temizligini falan hic aksatmiyor hatunBana pek benzemiyor yani Ayni zamanda yemek konusunda da bir hayli hamarat. Sanirim hamur isini ya cok seviyor ya da cok guzel yaptigi icin sik sik istek uzerine yapiyor.
Sanirim 59 kiloyla baslamisti topige. Hedefi 0 beden olmakElbiselerinin uzerinde daha guzel durmasini istiyordu.
Asureyi cok seviyorAyni @naz5403 gibi
Ilk basladigi hafta receller, ballar, sucuklari gomse de kendisi,Forever07 nin sopasini gorur gormez kendini toparladi. Burdan da anlasilacagi uzere foreverin civili sopasindan cok tirsiyor
Kolayi ve asitli icecekleri seviyor
Her aksam gece kizi cayi iciyordu sanirim birakti
Burcunu bilmiyordum az once yazdi Allahtan
Aklima baska birsey gelmiyor, sanirim benden bu kadar
Diyetisyenle zayiflarim diyorsun.Diyetisyenle başladım kuzum bakalım
girmeyin şu bdv ye sonra bam yiyosunuz
yanlış anlamadıysam eşleştiğimiz arkadaşımız özelliklerini paylaşıyoruz dimi ve ben bu görevi okumadan @kokulusabun u az tanıdığımı anlamıştım mükemmle zamanlama
Pandelam sen kimi anlatıyorsun
@sarem2015
ne olduuuhatlar karışmış ona güldüm kuzum
Nazar mi degdi sana , guzel gidiyordun. Yaptiklarini bozma yanlis bi sey yapmiyorsun.Merhaba kızlar çok yorgunum berbat bir gece geçirdim 2 saatlik uyku ile hayatta kalmaya çalışıyorum
Veeeee günün en kötü haberi +1 kg çıktım
Asla kaçamak Yok hatta arabada neler yendi neler bir tanesinin tadına bile bakmadım
Kaçamak olmadığı için ödem tutmuşum çok fena
Bugün saf protein besleniyorum o yüzden
Hocam erken yapmissiniz. Haftaya Carsamba gunu toplu aciklasak.@Nana929 profiline ya da gecmise bakmadan aklimda kalanlara gore seni tanitacagim, sen yanlislarimi duzelt boylesi daha eglenceli olur bence
32 yasinda.
3 cocugu var, oglu bu yil 1. sinifa basladi.
Becerikli bir ev hanimi, bahar temizligini falan hic aksatmiyor hatunBana pek benzemiyor yani Ayni zamanda yemek konusunda da bir hayli hamarat. Sanirim hamur isini ya cok seviyor ya da cok guzel yaptigi icin sik sik istek uzerine yapiyor.
Sanirim 59 kiloyla baslamisti topige. Hedefi 0 beden olmakElbiselerinin uzerinde daha guzel durmasini istiyordu.
Asureyi cok seviyorAyni @naz5403 gibi
Ilk basladigi hafta receller, ballar, sucuklari gomse de kendisi,Forever07 nin sopasini gorur gormez kendini toparladi. Burdan da anlasilacagi uzere foreverin civili sopasindan cok tirsiyor
Kolayi ve asitli icecekleri seviyor
Her aksam gece kizi cayi iciyordu sanirim birakti
Burcunu bilmiyordum az once yazdi Allahtan
Aklima baska birsey gelmiyor, sanirim benden bu kadar
Bu konuda ona güveniyorum.ne zaman istersenizDiyetisyenle zayiflarim diyorsun.Guzel tavsiyelerini bekliyoruz o zaman.
Bam telime basmayin benim ban yerim yoksa.
Sab. yine burada sorarsin. Bi de olmayanlar var.
Tahminim var ama Allah bilir.
Aksam baska yazdin diyor , sabah baska yazdin diyor.pggg. @_LA_PATYA_
işin sırrı arkadaşlarına olan sorumluluğundaymış paylaşım yaptıkça bi baktım kaçamak yapmıyorum faydalı bilgiler öğreniyorum kaptanımızdan çok iyi eleştirir kendisi bi bakmışsın yedden yere vururken öpücüklerde yollamış ne olduğunu anlamamışsın yani ben 3 senedir kk üyesiyim gerekli gereksiz daha fazla yazmıyım hee A AklinYolu1
Ben sabirsiz insanimdir bekleyemem carsambaya kadarNazar mi degdi sana , guzel gidiyordun. Yaptiklarini bozma yanlis bi sey yapmiyorsun.
Hocam erken yapmissiniz. Haftaya Carsamba gunu toplu aciklasak.
Sen de kendini cok guzel anlatmissin canim hobilerine kadarSüper özet geçmişsin
Sen de kendini cok guzel anlatmissin canim hobilerine kadar
Diyetisyenle zayiflarim diyorsun.Guzel tavsiyelerini bekliyoruz o zaman.
Bam telime basmayin benim ban yerim yoksa.
Sab. yine burada sorarsin. Bi de olmayanlar var.
Tahminim var ama Allah bilir.
Aksam baska yazdin diyor , sabah baska yazdin diyor.pggg. @_LA_PATYA_
Olabilir canim insanlik hali. Gulduk sonucta. Kisin gulmek iyi gelir.Gözüm kaymış
Evet bencedeOlabilir canim insanlik hali. Gulduk sonucta. Kisin gulmek iyi gelir.
Dur bakalim nana kimi yapacak.Evet bencede
Dur bakalim nana kimi yapacak.
Ne pis kufurler donmus gordun mu BDV de.Farketmiştir heralde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?