ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

@_LA_PATYA_
Ozamann sende anlat canim bende seni taniyayim
Yas boy kilo evlimisin calisiyormusun nerde oturuyorsun, kilo alma nedenin neydi, burcun ne?
Şimdi şöyle oluyor canim.
33 yaşında 3 çocuk annesiyim 15 senelik evliyim bayan kuaförüyüm.Kilolarım doğal olarak doğumlardan yadigar fakat bukadar yeter dedim ve 10 kg kadar verdim burda.Müzik dinlemek film izlemek ve kitap okumak en büyük hobim arabeski, hint filmerini, ve watpad deki birbirinden güzel kitaplarıokumaya bayılıyorum ,burda çok sıcak dostlar edindimhepsini tanıdıkça seversin .Burası gerçek hayat gibi değil tabiki ama bazen dertleşiyoruz bazen goy goy yapıyoruz bazen dedikodu yapıyoruz ve en güzeli burda bunları yaparken zayıflıyoruz önceden saçma geliyodu bu zayıflama yarışmaları nasıl olabilirki diyodum ama işin sırrı arkadaşlarına olan sorumluluğundaymış paylaşım yaptıkça bi baktım kaçamak yapmıyorum faydalı bilgiler öğreniyorum kaptanımızdan çok iyi eleştirir kendisi bi bakmışsın yedden yere vururken öpücüklerde yollamış ne olduğunu anlamamışsın yani ben 3 senedir kk üyesiyim gerekli gereksiz daha fazla yazmıyım hee A AklinYolu1 Bu arada başak burcuyum çalışan bi anneyim işte yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Süper özet geçmişsin

Diyetisyenle başladım kuzum bakalım
Diyetisyenle zayiflarim diyorsun. Guzel tavsiyelerini bekliyoruz o zaman.

Bam telime basmayin benim ban yerim yoksa.

Sab. yine burada sorarsin. Bi de olmayanlar var.

Pandelam sen kimi anlatıyorsun
@sarem2015

Tahminim var ama Allah bilir.

ne olduuu hatlar karışmış ona güldüm kuzum

Aksam baska yazdin diyor , sabah baska yazdin diyor. pggg. @_LA_PATYA_

Nazar mi degdi sana , guzel gidiyordun. Yaptiklarini bozma yanlis bi sey yapmiyorsun.

Hocam erken yapmissiniz. Haftaya Carsamba gunu toplu aciklasak.

Bu konuda ona güveniyorum.ne zaman isterseniz

Gözüm kaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…