- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
kuzum sen yine 3 gün öncesi ben 1,5 hafta öncesinden başlıyorum şişmeyeReglime 3 gün kalmışhiç farkında değilim bende diyorum neden böyle şiş'im meğer aylık ödemimi almışım
ay konu ne ben çok merak ettimA AklinYolu1 kk olalı böyle seviyesizlik görmedi o neydi öyle yaaa son noktayı mune koymuş ama ben şokk
Bir girip bakayım dedim meraktan sıkıntıdan miğdem bulandı çıktımBeynim yandı
pıfffffffff benimdeee işte bitmiş bugün yulaf yiyemedim artı gelmezsem iyiSagol pg. Yogurdum bitti ancak yarin alabilicem.
bu arada bende halen olmadımkuzum sen yine 3 gün öncesi ben 1,5 hafta öncesinden başlıyorum şişmeye
ay konu ne ben çok merak ettim
yokksaaa yokksaaa yeni bir bebiş mi geliyorrrrbu arada bende halen olmadımeli kulağında diyeli bir hafta oldu
tartı öncesi olacak şeymi bu cık cık çok ayıpppp
yok kuzum ya şüphem de niyetim de yok sanmıyorumyokksaaa yokksaaa yeni bir bebiş mi geliyorrrr
Vardı şişliğim bir haftadır zatende benim aklıma gelmemişti bakıp bakıp duruyodum bu göbek niye pörtledi diye meğer reglimin eli kulağındaymışkuzum sen yine 3 gün öncesi ben 1,5 hafta öncesinden başlıyorum şişmeye
Slm canımkokulusabun bildiklerimi söylüyorum canım türkiye de değilsin diye biliyorum ama kuasarla da karıştırıyor olabilirim evlisin 3 çocuk annesi ikizlerin var ağustos ve bu yarışmaya katıldın diye biliyorum anlat abakalım burcun nedir
Amaaaaan ne karışmış bdv öyleKari koca ipek de baslayip oteki konuda devam etmis.
Benimde bugün reglin ilk günü, yarın bombayı tartıda görürüm artıkbu arada bende halen olmadımeli kulağında diyeli bir hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?