ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

13 Kasim
Sabah: Yarim dilim ekmek, yagda yumurta, domates, salatalik.

Oglen: Firinda patates ve kabak

Ara: 1 avuc badem

Aksam: 4 kasik kadar turlu, 2 kasik pilav, 1 kucuk isirik simit, 1 kucuk isirik cikolata Son ikisini esim getirmis dayanamadim birer isirik aldim. Bir de kadayif tatlisi almis. Israr etti ama yemedim @_LA_PATYA_ 4.500 adim attim.

Selamlar

Kizim hastalandi canimlar. Gecemiz gunduzumuz karisti uyumuyor hic. Yarini unutmadim. Beni listeden cikarmayin lutfen. Zayiflamam lazim. Rayina girse her sey rahatlicam. Gelicem insallah
Geçmiş olsun canım. Benim çocukların üçü de hasta, 2 gecedir bi yatıyoruz bi kalkıyoruz, çocuklar hastalanmasın yaa, çok zor yazık. Allah şifa versin senin kuzuya da..

Bende unutmadan yazayım menüyü
13 kasım I IRMAKK70
Sabah; peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Domates, salatalık, yeşillik
Çay
Akşam; kısır, ayran, çay
Bugün evdeydim, kısırı biraz abarttım, üstelik erken yedim birazdan acıkmaya başlıcam bu yüzden, ayrıca çayın yanında bisküvi yedim ve regl başladığı için saçma şeylere elimi atabilirim güvenmiyorum kendime
All star'ın itiraf köşesinde bugün

Kuzum bence sacma sapan seyler yememek icin erkenden uyu Kimseler kalmamis burada zaten, mesailerini bdv de harcadi bugun bizimkiler

Kuzum bence sacma sapan seyler yememek icin erkenden uyu Kimseler kalmamis burada zaten, mesailerini bdv de harcadi bugun bizimkiler
Ama bdv.de de ne entrikalar dönmüş bee
Şimdi kahve içecem ama mutfağa gitmek istemiyorum, ama kahve içmek istiyorum, kocişten istesem yarın sınav yapacakmış, harıl harıl soru hazırlıyor çocuklara
Erken yatabilsem ne güzel olur, bi deneyim bunu

Dayanamadim ben de baktim bakmaz olaydim aksam aksam midem bulandi bazi yorumlardanDene dene ise yariyor, dun kendim test ettim, onayladim Simdi ben de hafiften acikmaya basladim biraz kitap okuyup, yatarim artik erkenden

Dayanamadim ben de baktim bakmaz olaydim aksam aksam midem bulandi bazi yorumlardanDene dene ise yariyor, dun kendim test ettim, onayladim Simdi ben de hafiften acikmaya basladim biraz kitap okuyup, yatarim artik erkenden
Valla oturursak elimiz durmayacak ırmak
En iyisi uyumak, sana iyi geceler canım..

Haha süper daha yeni farkettim bu yazını. Ozaman tanıştığımıza çok memnun oldum. Benimde eski mesleğim kuaförlüktü. Ayrıca Dediğin çok doğru, burda sizinle birlikte olduğumdan beri hic kacamak yapmiyorum.

Bu günkü menüm
Sabah limonum yoktu yoksa limonlu su içiçektim akşam aldım
Süt
Öğlen
Kabak türlüsü 1 kase
Ara öğün
Ceviz 2 tane
1 tane mandalina
Akşam
Kabak türlüsü 1 kase
Ceviz 1 tane
Yoğurt pulbiber limon karışımı
I IRMAKK70 C cizen_bayan
3.000 adım @_LA_PATYA_

Kızlar günaydın ya ben baskülü çekmeyi unuttum
Sabah 5 te kalktım oğluma poğaça yaptım 7:30 da tartıldım 64.1 çıktım ama resim çekmeyi tamamen unuttum hatta şimdi aklıma geldi üzerine bolca su içtim şimdi ki sonuç yanıltır
Bugün beni 64.1 olarak değerlendirseniz yarın sabah tartı fotosu çeksem olur mu?
Bugüne göre eksik çıksam bile 64.1 i baz alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…