Geçmiş olsun canım. Benim çocukların üçü de hasta, 2 gecedir bi yatıyoruz bi kalkıyoruz, çocuklar hastalanmasın yaa, çok zor yazık. Allah şifa versin senin kuzuya da..Selamlar
Kizim hastalandi canimlar. Gecemiz gunduzumuz karisti uyumuyor hic. Yarini unutmadim. Beni listeden cikarmayin lutfen. Zayiflamam lazim. Rayina girse her sey rahatlicam. Gelicem insallah
Kuzum bence sacma sapan seyler yememek icin erkenden uyuBende unutmadan yazayım menüyü
13 kasım I IRMAKK70
Sabah; peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Domates, salatalık, yeşillik
Çay
Akşam; kısır, ayran, çay
Bugün evdeydim, kısırı biraz abarttım, üstelik erken yedim birazdan acıkmaya başlıcam bu yüzden, ayrıca çayın yanında bisküvi yedim ve regl başladığı için saçma şeylere elimi atabilirim güvenmiyorum kendime
All star'ın itiraf köşesinde bugün
Ama bdv.de de ne entrikalar dönmüş beeKuzum bence sacma sapan seyler yememek icin erkenden uyuKimseler kalmamis burada zaten, mesailerini bdv de harcadi bugun bizimkiler
Dayanamadim ben de baktim bakmaz olaydim aksam aksam midem bulandi bazi yorumlardanAma bdv.de de ne entrikalar dönmüş bee
Şimdi kahve içecem ama mutfağa gitmek istemiyorum, ama kahve içmek istiyorum, kocişten istesem yarın sınav yapacakmış, harıl harıl soru hazırlıyor çocuklara
Erken yatabilsem ne güzel olur, bi deneyim bunu
Valla oturursak elimiz durmayacak ırmakDayanamadim ben de baktim bakmaz olaydim aksam aksam midem bulandi bazi yorumlardanDene dene ise yariyor, dun kendim test ettim, onayladim Simdi ben de hafiften acikmaya basladim biraz kitap okuyup, yatarim artik erkenden
Haha süper daha yeni farkettim bu yazını. Ozaman tanıştığımıza çok memnun oldum. Benimde eski mesleğim kuaförlüktü. Ayrıca Dediğin çok doğru, burda sizinle birlikte olduğumdan beri hic kacamak yapmiyorum.Şimdi şöyle oluyor canim.
33 yaşında 3 çocuk annesiyim 15 senelik evliyim bayan kuaförüyüm.Kilolarım doğal olarak doğumlardan yadigar fakat bukadar yeter dedim ve 10 kg kadar verdim burda.Müzik dinlemek film izlemek ve kitap okumak en büyük hobim arabeski, hint filmerini, ve watpad deki birbirinden güzel kitaplarıokumaya bayılıyorum ,burda çok sıcak dostlar edindimhepsini tanıdıkça seversin .Burası gerçek hayat gibi değil tabiki ama bazen dertleşiyoruz bazen goy goy yapıyoruz bazen dedikodu yapıyoruz ve en güzeli burda bunları yaparken zayıflıyoruz önceden saçma geliyodu bu zayıflama yarışmaları nasıl olabilirki diyodum ama işin sırrı arkadaşlarına olan sorumluluğundaymış paylaşım yaptıkça bi baktım kaçamak yapmıyorum faydalı bilgiler öğreniyorum kaptanımızdan çok iyi eleştirir kendisi bi bakmışsın yedden yere vururken öpücüklerde yollamış ne olduğunu anlamamışsın yani ben 3 senedir kk üyesiyim gerekli gereksiz daha fazla yazmıyım hee @AklinYolu1Bu arada başak burcuyum çalışan bi anneyim işte yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?