• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

:KK70:yalan oldu o tabi ki. Zaten hic inanmamistim da belki yapariz diye minnak bi umudum vardi. Beyimizin ayagi agriyor. Kosmayi birak oturduğu yerden kalkasi yok:sinirli:

Ben de variim

Aa hosgeldin baskanim :KK24:

Cok zor bi donemden geciyorsun canim. Allahim bol sabir versin size. Babacigina da rahmet eylesin. Su hayatta en cok korktugum seydir anne baba acisi:KK43:

Ben de emzikliyim canim. Hosgeldin oncelikle. Hamur isi sut dusmani bunu bi soyleyim ilk evvela. Bol su sut protein ve yesillik bol sut yapar. 6.aydasiniz galiba ek gidaya da gececeksin, bol bol saglikli sebze yemegi yap. Sebzesinden yagsiz tuzsuz ayirip bebegine verirsin. Kendinize de az yag az tuz eklersin. Yediklerinden kismasan da hareket etmeye calis.
Korkmamani dilerim çünkü ben Çok büyük konuştum. Babamın acısına asla dayanamam yaşayamam vs derdim ama işte... sağol buarada amin canim

Kızlar bundan 7-8sene önce leopar etek almıştım ama kilo alınca hiç giyememiştim bugün denedim veee oldu :KK71: tamda yeniden trend olmuşken leoparlar:KK73: yavaş kilo versemde demekki sıkılaşıyorum :KK6:
Ooowww güzel haber canım
tebrik ederimm:KK9:

Kızlar bundan 7-8sene önce leopar etek almıştım ama kilo alınca hiç giyememiştim bugün denedim veee oldu :KK71: tamda yeniden trend olmuşken leoparlar:KK73: yavaş kilo versemde demekki sıkılaşıyorum :KK6:
Sevindim senin adına canım
Diyete o zaman daha Cook devam :)

31 EKİM ALL STAR HAFTALIK SONUÇLAR
Takım ortalaması 0,74 :halay: pandelam son anda kurtardı :dondurma:

1. A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Nana929 Nana929 :sampiyon::sampiyon:
3. @_LA_PATYA_ :sampiyon:

31 EKİM.webp

-31 EKİM ALL STAR GENEL SIRALAMAMIZ-
(Kupa sayılarına göre değerlendirildi eşitlik durumunda yüzdelere bakıldı.)

Kilo veren, verme gayretinde olan, gayrette olup aynı kalan herkesi tebrik ediyorum :rapci::KK9:
O zamannn başlasın yeni yarışma :KK73:

1. A AklinYolu1 Birincilik :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2. Nana929 Nana929 İkincilik :sampiyon::sampiyon: + menü :sampiyon:

3. C cizen_bayan menü :sampiyon: + spor :sampiyon:

4. @_LA_PATYA_ Üçüncülük :sampiyon:

5. Forever07 Forever07

6. I IRMAKK70 menü :sampiyon: + spor :sampiyon:

-31 EKİM ALL STAR GENEL SIRALAMAMIZ-
(Kupa sayılarına göre değerlendirildi eşitlik durumunda yüzdelere bakıldı.)

Kilo veren, verme gayretinde olan, gayrette olup aynı kalan herkesi tebrik ediyorum :rapci::KK9:
O zamannn başlasın yeni yarışma :KK73:

1. A AklinYolu1 Birincilik :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2. Nana929 Nana929 İkincilik :sampiyon::sampiyon: + menü :sampiyon:

3. C cizen_bayan menü :sampiyon: + spor :sampiyon:

4. @_LA_PATYA_ Üçüncülük :sampiyon:

5. Forever07 Forever07

6. I IRMAKK70 menü :sampiyon: + spor :sampiyon:

Arkadaşları tebrik ediyor, yeni yarışmaya daha hırslı başlayıp daha zayıf bitirmeyi diliyorum..

Back
X