• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

A AklinYolu1 tanışalım mı sohbet eden yok burda ben 4 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var masa başında ççalışıyorum
Ediyorlar aslinda da bir durgunluk geldi. Kis ustu ondan olabilir.

Ben bekarim, yurt disindayim. Part-time calisip okula gidiyorum su an.

:dondurma:KASIMDA DİYET BAŞKA ALL STAR'LA OLMAK BAMBAŞKA :dondurma:
YENİ YARIŞMAMIZ HAYIRLI OLSUN HANIMLAR BOL EKSİLERİMİZ OLUR UMARIM :KK49:
BUNUN İÇİN ÖNCELİKLE ALALIM HEDEFLERİNİZİ :KK53:
MENÜ YAZIP @IRMAKK70 ETİKETİ - SPOR YAZIP @_LA_PATYA_ ETİKETİ - BİRDE UMARIM OLMAZ KAÇAMAK YAZIP @cizen_bayan ETİKETİNİZİ UNUTMAYIN.
İNSANLAR BU UĞURDA NE PARALAR DÖKÜYOR.... BEDAVA ZAYIFLIYOR HEMDE SOHBET EDİYORUZ DAHA NE OLSUN YAHUUUU:KK48:

Forever07 Forever07 (67,1 ) 7 KASIM İÇİN HEDEFİM 66,5 ÇOK AMİNNN:KK200:
A AklinYolu1 (62,4)
I IRMAKK70 (64,3)
@_LA_PATYA_ (59,3)
C cizen_bayan (69,4)
@naz5403 (80)
Nana929 Nana929 (56,2)
@moon Light (77,0)
@kokulusabun (72,8)
@Muttapa7555 (66,7)
sarem2015 sarem2015 SON KİLO VE HEDEF
@Kuasar SON KİLO VE HEDEF
Makbussss Makbussss SON KİLO VE HEDEF

HAYDİ BENİ DE ETİKETLEYEREK HEDEFİNİZİ YAZIN KIZLAR.
TUTACAK O HEDEFLER KAÇARI YOK :halay:
Evime yeni geldim ev dandini çamaşır silmsüpür şimdi teli aldım yarın ilk iş tartı resmi atıp başlıycam

Merhaba arkadaşlar
Bende misafir gelcek
Akşama düğün var inşallah fazla yemem orda :KK43:
Ara ara girerim yine bu günü atlatsam süper olacak
Çünkü sabah kahvaltısını sankin abarttım :KK66:
Eger yersen topigin ceo su Forever07 Forever07 kafana terlik firlatacakmis. Benden duymus olma. :KK70:
Merhaba arkadaslar. Okuldan geldim ogle arasi simdi de yemegim pismek uzere. Yiyip tekrar okula gececegim. Cikista da gecmisi bir okurum artik neler yazmissiniz:)
Gecmis fazla yok. Kolay bitirirsin. :KK66:

Selam kızlar ben geldim :halay: A AklinYolu1 geldi grup şenlendi maşallahh :KK15: ben hastaneye gittim mr istedi parşembe gecesi onu çektireceğim anlatmama göre herkes fıtık diyor umarım değildir genç yaşta fıtık olmak istemiyorum :KK43: 24 yaşım girdiğim gün hastalıklar başladı bakalım daha neler göreceğim. ordan üniversiteme gittim 3 sen eoldu mezun olalı gidip diploma almamıştım ona başvurdum sonra diğer kampüse gittim ordan da işe geldim ama belim pert çok yürüdüm ve akşama daha çok var ve aşırı yorgunum:ruh:

I IRMAKK70
SABAH KAHVALTISI : Bir dilim peynir, 7 zeytin, 2 tane küçük salatalık,2 dilim kepekli ekmek yedim ve 1 haşlanmış yumurta
Ara öğünde: 1 elma ve 2 fincan kahve (1 küp şekerli)
ÖĞLEN YEMEĞİ: Yarım porsiyon musakka ve Yarım porsiyon pilav 1 kase cacık (öğlen yemeğinde ne çıkarsa azar yiyorum işyerinde olunca puding vardı ama almadım reddedebildim :KK49:)
veeee detox suyumu da içiyorumm arada

Selam kızlar ben geldim :halay: A AklinYolu1 geldi grup şenlendi maşallahh :KK15: ben hastaneye gittim mr istedi parşembe gecesi onu çektireceğim anlatmama göre herkes fıtık diyor umarım değildir genç yaşta fıtık olmak istemiyorum :KK43: 24 yaşım girdiğim gün hastalıklar başladı bakalım daha neler göreceğim. ordan üniversiteme gittim 3 sen eoldu mezun olalı gidip diploma almamıştım ona başvurdum sonra diğer kampüse gittim ordan da işe geldim ama belim pert çok yürüdüm ve akşama daha çok var ve aşırı yorgunum:ruh:
Gecmis olsun kuzum .Arada cok zorlayinca bende de oluyor canim. Fitik degil de fitik baslangici demislerdi bana da. Aradan kac sene gecti korkma yani kendini zorlamazsan ilerlemez.

Back
X