• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
1dilim acukalı ekmek
Peynir zeytin
Azıcık fındık ezmesi
Çay

Öğlen
1muz 2mandalina 2hurma 5-6badem

Akşam
6-7kaşık tavuklu pilav ayran
3küçük kaşık irmik helvası (arkadaştAydık ayıp olacaktı:kızgın: )

Of bugünde olmadı:KK43:

Günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende aşırı bir enerji var kalkıp göbek atasım:halay::halay: var spora bile gitmek istiyorum belim sakat olduğu halde ama tamamen düzelene kadar gitmeyi düşünmüyorum üyeliğim boşa gidiyor :KK43:
Allah allah hayırdır inşallah neden ki

Günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende aşırı bir enerji var kalkıp göbek atasım:halay::halay: var spora bile gitmek istiyorum belim sakat olduğu halde ama tamamen düzelene kadar gitmeyi düşünmüyorum üyeliğim boşa gidiyor :KK43:
Oh ne güzel enerji patlaması işte arada banada olur ;)

Forever07 Forever07 pazar menüm sabah 1 salatalık 1 ceviz 10 kadar zeytin 2 dilim kepekli ekmek
akşam 5-6 ızgara köfte 1 er tane ızgara k.biber ve patlıcan 3 bardak ayran
ara menü : 2 tane çay 2 kahve bir avuç kadar çekirdek 5,6 beşbıyık
I IRMAKK70 menüden sorumlu bakanımız canım

Herşeyden önce sağlığın önemli canın sağolsun hayırlsıyla iyileş tam gaz devam :halay:

Ne güzel, ne yedin ne içtin bakiiiim :KK66:
Aman canım dikkat et iyice iyileşmeden zorlama, sağlığın üyeliğinden daha önemli Hoppa

Back
X