Allah beni affetsin

İpektuncer;lütfen kendini daha fazla yorma arkadaşım.Konunun başından beri yorumlarını okuyor sana katılıyorum ve bu konuyla ilgili hassasiyetini çok iyi anlıyorum.Ama konu sahibi tamamen farklı görüşte.Zaten bebeğinide aldırdı kimseyi dinlemedi.Kendince haklı,öncedende bir tecrübesi daha var bu konuda.bana göre yanlış ama biz ne yazarsak yazalım kabul etmediği için ısrar etmenin de anlamı yok.

Bu son mesajım birdaha da yzmıcam bu konu ile ilgili. Çünkü sinirlenmeye ve kırmaya başladım farkındayım. Ama zaten berbat bir psikolojideyken insanların da beni aşağılar şekilde konuşmalarına dayanamıyorum. Ben istemezmiydim mutlu bir evliliğim olsun, çocuğum olsun huzurla, bunları yaşamak zorunda kalmayayım....Bilmiyorsunuz tabi bunları yaşamanın hem fiziksel hem de psikolojik etkilerini.Bekara karı boşamak kolay.Ben sizler kadar cesaretli değilmişim demek ki. Vicdanım yokmuş.Bencilmişim.İnat yüzünden yapmışım.Cahilmişim korunmayı bilmiyormuşum. Çok acımasızsınız gerçekten.Kızmaya hakkım yok ama. Ben yorum istediğim için açtım bu konuyu. Demek ki yorum değil destek, moral bekliyormuşum kendimi yalnız hissetmemek için.Kusura bakmayın. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Acımasız yorum yapmış olanlar olmuştur, ama ben onlardan biri olduğumu sanmıyorum.
Ben başından beri sana "kendine verdiğin zarardan" ötürü kızıyorum.
Bir de "neden ben korunacakmışım" diyorsun, "babanın sorumluluğu yok mu" diyorsun.
Ben de diyorum ki hayatın boyunca ASLA kendini bir erkeğin veya herhangi bir insanın vicdanına teslim etme.
Kendi önlemini al, bir başkası için değil kendin için.
Hayatını bir düzene koyabilirsin umarım en kısa zamanda.

Bu son mesajım birdaha da yzmıcam bu konu ile ilgili. Çünkü sinirlenmeye ve kırmaya başladım farkındayım. Ama zaten berbat bir psikolojideyken insanların da beni aşağılar şekilde konuşmalarına dayanamıyorum. Ben istemezmiydim mutlu bir evliliğim olsun, çocuğum olsun huzurla, bunları yaşamak zorunda kalmayayım....Bilmiyorsunuz tabi bunları yaşamanın hem fiziksel hem de psikolojik etkilerini.Bekara karı boşamak kolay.Ben sizler kadar cesaretli değilmişim demek ki. Vicdanım yokmuş.Bencilmişim.İnat yüzünden yapmışım.Cahilmişim korunmayı bilmiyormuşum. Çok acımasızsınız gerçekten.Kızmaya hakkım yok ama. Ben yorum istediğim için açtım bu konuyu. Demek ki yorum değil destek, moral bekliyormuşum kendimi yalnız hissetmemek için.Kusura bakmayın. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Pes doğrusu hakikaten pess..
Konuyu açtığıN günden beridir hiç mi başka birşey düşündüremedik sana be kardeşim..
ne bekliyordun ki? sana aferin git aldır en güzelini yaparsın zaten yasal hakkın hiç durma demediğimiz için acımasız olduk öylemi?"
Şu an kendini yanlız ve desteksiz hissetmişsen demek ki yanlış bişeyler var, haklılık payımız olabilirmi sence?
Herşeye kendi açından bakma tekrar söylüyorum mademki feminist duyguların çok ağır basıyor..
HErşeyden önce kadın diyorsun. Neden kocanı onca şeye rağmen affettin neden ikinci şanş verdin ona hak ediyormuydu..
Kocan belki kesinlikle hak etmiyordu 2. şanşı ama bebeğin yaşamayı kesinlikle hak ediyordu.birine haksız yere verdiğin şanşı keşke yaşamayı hak eden o zavallıya verebilseydin..
SAna söylenicek çok fazla birşey yok hakikaten..

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...kla-annemin-yanina-sigindim.html#post19159173

Buradan devam ediyor arkadaş..

her zaman aynı şey oluyor zaten...böyle bi konu açılıyor iç rahatlatmak için...ama konuyu açan için sadece onun gibi düşünenler onun gözünde akıllı oluyor...bunca insan hiç sıkıntı çekmiyor zaten hayatta...bakın konu açıyorsanız sonuçlarına katlanıcaksınız o zaman,kavgaya çevirmenin bi manası yok.böyle tepkiler görmen çok normal.çünkü konu normal degil...bırakında bu kadar üzülelim ve eleştirelim.insanların eleştiriye açık olmaları gerek bazen.kendinizi daha iyi hissetmek için buraya konu açmak yerine psikologa gidebilirdiniz mesela...

her zaman aynı şey oluyor zaten...böyle bi konu açılıyor iç rahatlatmak için...ama konuyu açan için sadece onun gibi düşünenler onun gözünde akıllı oluyor...bunca insan hiç sıkıntı çekmiyor zaten hayatta...bakın konu açıyorsanız sonuçlarına katlanıcaksınız o zaman,kavgaya çevirmenin bi manası yok.böyle tepkiler görmen çok normal.çünkü konu normal degil...bırakında bu kadar üzülelim ve eleştirelim.insanların eleştiriye açık olmaları gerek bazen.kendinizi daha iyi hissetmek için buraya konu açmak yerine psikologa gidebilirdiniz mesela...

Katiliyorum.

KK de cok denk geldim bu duruma. Konu aciyorsak eger her türlü yoruma ve düsünceye acik olmamiz gerek.

Ho$ olamiyorsak, o zaman derdini tasani paylasmayacaksin arkadas.

Katiliyorum.

KK de cok denk geldim bu duruma. Konu aciyorsak eger her türlü yoruma ve düsünceye acik olmamiz gerek.

Ho$ olamiyorsak, o zaman derdini tasani paylasmayacaksin arkadas.

Aynen....Yorumlara,eleştirelere açık olunması gerektiğini bende düşünüyorum..
Konu açlılıyorsa herkesin hayat hikayelerinden,hayattan aldıgı derslerden kesinlikle faydalanılmalı.
Fakat bazen burda o kadar fazla aşağılayıcı,rencide edici yorumlar yapılıyor ki....İşte o zaman işin tadı kaçıyor..
Her zaman söylerim----hakaret ayrı ,eleştiri ayrı!!!

Ben bu kk'da kesinlikle derdim var bölümünde dert açmayı düşünmüyorum, konu sahibi eleştiriye açık olacak onu anladım ama bu konu açan başka yerde yorum yaptığında burada açtığı konudan dolayı aşağılanacaksa onu aşağılayan kişi ceza alması gerekir diye düşünüyorum

Ben bu kk'da kesinlikle derdim var bölümünde dert açmayı düşünmüyorum, konu sahibi eleştiriye açık olacak onu anladım ama bu konu açan başka yerde yorum yaptığında burada açtığı konudan dolayı aşağılanacaksa onu aşağılayan kişi ceza alması gerekir diye düşünüyorum

%100 katılıyorumm...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Konu yorumlara kapatılmıştır...

Back
X