- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Evlenirken 45 kiloydum şimdi 65 :)15 kiloyu bi anda mi aldiniz? ayrica kilo aldin diye soz iptali ne demek,? evlenince her halini gorecek o zaman da boşar demek ki?
Yaşasın isyan... Bende aynı fikirdeyim. Birde açıktan diyorlar kocam sevgilim kiloyu sevmiyor almamı istemiyor. Ben bu tür şeyleri işgal olarak görüyorum. Tamam Kilo güzel birşey değil ama bir insan Kilo aldı diye psikolojik baskı ve ceza görmemelidir. OH be iyi ki bekarım. Alırım veririm çatlarım patlarım beni bağlar..Başka sevgili bulup onunla söz yapardım ben olsam.
Ciddiyim.
Beriki beğenmiyorsa beğenecek biri mutlaka çıkar.
Sevgilinizin bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davranması benim açımdan kabul edilemez. Siz hayvan pazarından alınan bir hayvan değilsiniz , adam pazara gelmiş malı görmüş beğenmemiş geri gitmiş. Böyle bir şei ben olsam kesinlikle kabul edemezdim.
Kadın kenidini beğenmez, istediği elbise yakışmaz, fotoda kötü çıkıcam der sözü nişanı erteler anlarım ama bir erkek neden böyle bir şey söyler???? iğrenç.
Bu adamın yaklaşımı gerçekten çok küçük düşürücü. Benim için ayrılık sebebi. Asla zayıflayayım kendimi beyzadeye beğendireyim derdinde olmazdım. Zayıflardım ama kendimi beğenmediğim için bu herifi de defterden silerdim.
Yaşasın isyan... Bende aynı fikirdeyim. Birde açıktan diyorlar kocam sevgilim kiloyu sevmiyor almamı istemiyor. Ben bu tür şeyleri işgal olarak görüyorum. Tamam Kilo güzel birşey değil ama bir insan Kilo aldı diye psikolojik baskı ve ceza görmemelidir. OH be iyi ki bekarım. Alırım veririm çatlarım patlarım beni bağlar..)
+1Başka sevgili bulup onunla söz yapardım ben olsam.
Ciddiyim.
Beriki beğenmiyorsa beğenecek biri mutlaka çıkar.
Sevgilinizin bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davranması benim açımdan kabul edilemez. Siz hayvan pazarından alınan bir hayvan değilsiniz , adam pazara gelmiş malı görmüş beğenmemiş geri gitmiş. Böyle bir şei ben olsam kesinlikle kabul edemezdim.
Kadın kenidini beğenmez, istediği elbise yakışmaz, fotoda kötü çıkıcam der sözü nişanı erteler anlarım ama bir erkek neden böyle bir şey söyler???? iğrenç.
Bu adamın yaklaşımı gerçekten çok küçük düşürücü. Benim için ayrılık sebebi. Asla zayıflayayım kendimi beyzadeye beğendireyim derdinde olmazdım. Zayıflardım ama kendimi beğenmediğim için bu herifi de defterden silerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?