- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
+1000Yaşasın isyan... Bende aynı fikirdeyim. Birde açıktan diyorlar kocam sevgilim kiloyu sevmiyor almamı istemiyor. Ben bu tür şeyleri işgal olarak görüyorum. Tamam Kilo güzel birşey değil ama bir insan Kilo aldı diye psikolojik baskı ve ceza görmemelidir. OH be iyi ki bekarım. Alırım veririm çatlarım patlarım beni bağlar..)
Dikkat etmiyor musun .diyet yapıyorum ,kilo aldım diyenlere kızıyorum bu senin elinde olan birşey istersen verirsin .geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
Kaç kilosun kiYok adam beğenmedi niye vermedin diye kızdı ben kendim iptal ettim utandım bu şekilde söz yapmaya o da kabul etti işin e geldi herhalde
Hazır söz ertelenmisken seni dış goruntunle seven bir beyin dest -i izdivacini reddetmeni dilerim .geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
Bu arada hamileyken 33 kilo alıp ,sonrasinda yarısından biraz azını verip , 4 sene boyunca 75 80 kilo arası bir tombalaktim. Doğumdan önce 57 kiloydum :) eşim citini çıkarmadı ."canıma minnet dikkat cekmezsin çok fazla dedi ..sen benimsin ,başka gözlerin beğenisine gerek yok ,önce kalbini ,sonra yüzünü, sonra da minnoş göbüsünü seviyorum"dediğinde ağlamıştım. Yani özetle beni ben olduğum için seviyor .peki ben onun bu anlayışına nasıl bir jest yaptım ? Dukan diyeti : -15 kilo daha :) az bir kilom kaldı hamilelik öncesine dönmem için .iradeli ol ve zayıfla ama kendin için ..o kalas bu kadar çabaya değmez .seni sen olduğun için sevecek biri illa ki gelir .ömrun boyunca seni yiyecek,doymayacak bir adam için değmez ..bide şimdi kilo vereceksin sonraki dönemlerde muhakkak alacaksın .kilom iyiyken tamam da fazlayken hadi yallah babanın evine ,ben seninle insan içine çıkamam mi diyecek bu herif ?geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
iyi ki kilo almışsın.geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?