Allahım ben ne hale gelmişim

Sorunun kilo olduğunu hiç sanmıyorum,eski konularında da bir güvensizlik bişeyler hep var.Sorun başka yerde aslında.
Dış görünüşünle dalga geçilmek de hoş bir şey olmasa gerek.
Ben kendi adıma kilodan nefret ediyorum ama eşim iridir,hiç de aşağılamadım onu.

+1000
Bekarlik sultanlık cidden
Ben de görüyorum kocam beni 50 kilo olarak gördü beğendi kilo alamam diye Hayatı kendine zindan edenleri

Kadın hamile fazladan bir dilim pasta yedirmiyormus kocası kilo alırsın diye
Bekarlik cok güzel kızlar gelsenize demek istiyorum bazen herkese

Dikkat etmiyor musun .diyet yapıyorum ,kilo aldım diyenlere kızıyorum bu senin elinde olan birşey istersen verirsin .

Bu adam kilo vermedin diye söz den caydıysa hamilelikte kilo aldıgın zaman boşar seni

Sirf kilo aldin diye söz iptal oluyorsa komple bitir sen o iliskiyi.

Surekli dal gibi kalamazki bir kadin. Kadini 90-60-90 degerlerin icine sokmaya calismak, bunu yapmanin 'zorunlu' oldugunu dusunen kisilerle muhattap olmayin.

Bunun hamileligi var, hastaligi var. Var oglu var. Madem sizi kilolu begenmiyor yuzune yuzune "yaalllaaaahhhh beee" deyin.

Kadinim; kilo alirim da veririm de, guzel de olurum cirkin de, makyajsizda gezerim makyajli da. Yeterki kendi kiymetimizi bilelim. Gerisi bizi uzemez.

Hazır söz ertelenmisken seni dış goruntunle seven bir beyin dest -i izdivacini reddetmeni dilerim .

ilk yapman gereken ayrılmak

Tamam adam iptal etmemiş sözü ama sonuçta buna sebep olmuş. Beğenmediğini dile getirmiş. Küçük çocuk gibi azarlamış kızı neden diyet yapmadın diye. Ben de kilo sevmiyorum ama herkes aynı değil. Kimisi de yiyip kilosuyla mutlu olabilir. Bu insanı da sevecek insanlar var hayatta. Herkes dal gibi değil. Bu adamla evlenme bence. Kendini böyle değersiz, çirkin hissettiren biriyle ömür geçmez. Bir de utandım diye iptal etmişsin. İnsan böyle özel günlerinde mutlu olmayacaksa ne zaman olacak? Valla ne manyak adamlar var ya her gün bugün şaşırmayacağım diyip yine şaşırıyorum.

Bu arada hamileyken 33 kilo alıp ,sonrasinda yarısından biraz azını verip , 4 sene boyunca 75 80 kilo arası bir tombalaktim. Doğumdan önce 57 kiloydum :) eşim citini çıkarmadı ."canıma minnet dikkat cekmezsin çok fazla dedi ..sen benimsin ,başka gözlerin beğenisine gerek yok ,önce kalbini ,sonra yüzünü, sonra da minnoş göbüsünü seviyorum"dediğinde ağlamıştım. Yani özetle beni ben olduğum için seviyor .peki ben onun bu anlayışına nasıl bir jest yaptım ? Dukan diyeti : -15 kilo daha :) az bir kilom kaldı hamilelik öncesine dönmem için .iradeli ol ve zayıfla ama kendin için ..o kalas bu kadar çabaya değmez .seni sen olduğun için sevecek biri illa ki gelir .ömrun boyunca seni yiyecek,doymayacak bir adam için değmez ..bide şimdi kilo vereceksin sonraki dönemlerde muhakkak alacaksın .kilom iyiyken tamam da fazlayken hadi yallah babanın evine ,ben seninle insan içine çıkamam mi diyecek bu herif ?

Beni beğenmedi demek ne demek. Bi insan birini seviyorsa her hali ile sever. Geçen bi sosyal medya da bir gelin gördüm damat ondan çokça zayıftı ama inanılmaz güzel görünüyorlardı. Mecnun a leyla yı görünce yahu uğruna ölüp bittiğin Leyla bu mı demişler birde benim gözümle görseydiniz demiş. Bunları iyi düşünün. Size kilo vermediniz diye çıkışan sana hesap soran adam ile söz yapmayı düşünme bile. .

Beni begenmiyor ne demek ?
Manavdan domates mi seciyor bu adam
Bi de guluyorsunuz cok ilginc ..
Kendi sanmam cagatay ulusoy olsun
Bi de triplere girmis...
Ikincisi ileride her halinizi gorecek bu adam ..
O zaman evliligi mi iptal edicek ..
Cok cekersin bundan ben diyim ..

Sizi dış görüşünüzle nitelendirmeyen insanla beraber olun ve rica ediyorum kendi sağlığınız için zayıflayın. Önce testlerinizi yapın bende şeker varmış hep neden kilo veremiyorum diyordum...

iyi ki kilo almışsın.
yoksa hayatının hatasını yapacaktın.
ucuz kurtuldun.

Adamlar ne dese kabahat. İyi o zaman, nasılsa sevdi mecbur hayat boyu kabullenecek diye hepimiz salalım.
Ben de olsam sorarım, insanın annesi, ablası, arkadaşı kim olsa sorar. Hani kilo verecektin der. Sevgili de der, koca da der yani.
Siz 1 ay önce konu açmışsınız, 1 ay sonra sözüm var kilo vermem lazım demişsiniz. Neden çaba göstermediniz ?
Atla deve değil 1 ayda rahat 4 kilo verilirdi, zorlasan 5 de verilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…