- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
20 kilo mu.Neden övünülecek bişeymiş gibi söylüyorsunuz.Bir genc kiz dikkat etmeli bence kendine20 kilo fazlamla evlendim ben. sizin sevgilinizin sanırım sözlenmeye niyeti yokmuş.
Hamilelikle alakasi yok bence o istisnai bir durum.Ben de 15 kilo fazlasi olan bir erkekten etkilenmem mesela.Ama sevgilisi önceden de biliyormus kilolu oldugunu.Onun sacmaligiHamile kalinca bosar seni bu adam. Bosasa sukret ustune aldatir da.
Tamam adam iptal etmemiş sözü ama sonuçta buna sebep olmuş. Beğenmediğini dile getirmiş. Küçük çocuk gibi azarlamış kızı neden diyet yapmadın diye. Ben de kilo sevmiyorum ama herkes aynı değil. Kimisi de yiyip kilosuyla mutlu olabilir. Bu insanı da sevecek insanlar var hayatta. Herkes dal gibi değil. Bu adamla evlenme bence. Kendini böyle değersiz, çirkin hissettiren biriyle ömür geçmez. Bir de utandım diye iptal etmişsin. İnsan böyle özel günlerinde mutlu olmayacaksa ne zaman olacak? Valla ne manyak adamlar var ya her gün bugün şaşırmayacağım diyip yine şaşırıyorum.
ay Allah iyiligini versin 7 bucuk aylik hamileyim gulmekten oluyodum tikandim kaldimBaşka sevgili bulup onunla söz yapardım ben olsam.
Ciddiyim.
Beriki beğenmiyorsa beğenecek biri mutlaka çıkar.
Sevgilinizin bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davranması benim açımdan kabul edilemez. Siz hayvan pazarından alınan bir hayvan değilsiniz , adam pazara gelmiş malı görmüş beğenmemiş geri gitmiş. Böyle bir şei ben olsam kesinlikle kabul edemezdim.
Kadın kenidini beğenmez, istediği elbise yakışmaz, fotoda kötü çıkıcam der sözü nişanı erteler anlarım ama bir erkek neden böyle bir şey söyler???? iğrenç.
Bu adamın yaklaşımı gerçekten çok küçük düşürücü. Benim için ayrılık sebebi. Asla zayıflayayım kendimi beyzadeye beğendireyim derdinde olmazdım. Zayıflardım ama kendimi beğenmediğim için bu herifi de defterden silerdim.
ay Allah iyiligini versin 7 bucuk aylik hamileyim gulmekten oluyodum tikandim kaldimayrica cok hakilisiniz aynen yani
15 kg gercekten fazla. soz nisan ayrilirsiniz ben ona takilmadim..kendin icinde 15 fazla. durust cocukmus...geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
Bence ayrilmak istiyomis zaten kilo bahane cok kilo versen bu seferde cok zayiflamisin der yine bitirirdigeçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
Evlenmeden once ökuz olan evlendikten sonra ne olur bilemiyyyciiiim.Beğenmeyen küçük oğluna almasın ne diyem başkanişan yapmak istedikten sonra erkek elbet bulunur ha bu ha öteki çok da fark etmiyor erkeklerin çoğu aşağı yukarı aynı öküz işte
Yok adam beğenmedi niye vermedin diye kızdı ben kendim iptal ettim utandım bu şekilde söz yapmaya o da kabul etti işin e geldi herhalde
Yok adam beğenmedi niye vermedin diye kızdı ben kendim iptal ettim utandım bu şekilde söz yapmaya o da kabul etti işin e geldi herhalde
geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?