Allahım ben ne hale gelmişim

Hamile kalinca bosar seni bu adam. Bosasa sukret ustune aldatir da.
Hamilelikle alakasi yok bence o istisnai bir durum.Ben de 15 kilo fazlasi olan bir erkekten etkilenmem mesela.Ama sevgilisi önceden de biliyormus kilolu oldugunu.Onun sacmaligi

Bence kendiniz için zaten o kiloyu almasaydınız iyiydi. 15 kilo alırken nasıl farkedip engel olamadınız bu duruma kullandığınız bir ilaç vs var mı ? Yoksa sırf boğanıza hakim olamadığınız için mi bu fazla kilolar ? Sağlık probleminiz yoksa bence biran önce aldığınız kiloları vermeye daha sağlıklı görünüme sahip olmanız için spor ve diyet başlamalısınız . Daha evlenmeden kendinizi bu denli salmanız adamın gözünü ister istemez korkutur . Kim ne derse desin dış görünüş de önemlidir biz nasıl seçici olabiliyorsak bu konuda beylerde seçer. Sözü kendiniz iptal etmişsiniz çünkü sanırım sizde durumunuzdan hoşnut değilsiniz .sizin hoşnut olmadığınız görüntünüzden onun hoşnut olmamasıda gayet doğal .sadece söylemesi gereken duymak istediğiniz cümleleri kuramamış bir süre tekrar düşünmeniz sizin içinde daha hayırlı

Valla ben de bayağı koca göbekli biriyle flört ediyorum kendim gayet fitim ben de zayıflicam dediydi bana. Ben de abs le alakam yok ben kol ve göğüs kası seviyorum birazcık göbek olabilir problem değil dedim. Kötü hissetmesin diye hep dünyanın ennnnnn yakışıklı erkeği sensin diyorum o da şımarıyor

ay Allah iyiligini versin 7 bucuk aylik hamileyim gulmekten oluyodum tikandim kaldim ayrica cok hakilisiniz aynen yani

ay Allah iyiligini versin 7 bucuk aylik hamileyim gulmekten oluyodum tikandim kaldim ayrica cok hakilisiniz aynen yani

Beğenmeyen küçük oğluna almasın ne diyem başka nişan yapmak istedikten sonra erkek elbet bulunur ha bu ha öteki çok da fark etmiyor erkeklerin çoğu aşağı yukarı aynı öküz işte

15 kg gercekten fazla. soz nisan ayrilirsiniz ben ona takilmadim..kendin icinde 15 fazla. durust cocukmus...

Bence ayrilmak istiyomis zaten kilo bahane cok kilo versen bu seferde cok zayiflamisin der yine bitirirdi

gerçekten çok garip.

böyle aşağılayıcı bir tavır görmedim.

benim nişanlım hayatının en kilolu dönemini nişan zamanımızda yaşamıştı. sonra beslenmesini düzene soktu 15 kilo verdi. benim için kilosu önemli bile değildi. yeter ki kendisini sağlıklı ve dinç hissetsin.

siz bu adamla evlenin bir deri bir kemik kalırsınız. terbiyesizlikte başka bir şey değil bu yapılan...
allah korusun ancak kazası var, hastalığı var. evlilik yolunda ters dönen adamdan hiç bir halt olmaz...
aynı şekilde kiloluyum şimdi söz yapamam düşen kadından da... ne bu özgüvensizlik!

böyle bir şey olabilir mi?

Ya hadi şimdi verdin bunun hamile kalması var doğumu var bu adam kiloya takik biriyse durum vahim ozamn ona göre minyon ne kdr yesede kilo almayan bayanlar var ondan bulacak kendine bence siz kilo vermeden önce ıı bi düşünün derim

Bakın hanımefendi kilo verin hemde bir hırsla 15 kilodan fazlasını verin kendiniz için ama o adamla evlenmeyi aklınızdan geçirmeyin

kilo aldın diye söz iptal eden adama hala sevgilim demek...

bence de ne hale gelmişsin bi kendini toparla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…