Allahım ben ne hale gelmişim

20 kilo mu.Neden övünülecek bişeymiş gibi söylüyorsunuz.Bir genc kiz dikkat etmeli bence kendine
övünülecek birşey gibi söylemiyorum. evlenecek olan adam karşısındakinin kilosunu bahane etmez demeye getiriyorum. lafı düzgün anlamayı deneyin bir dahaki sefere. kaldı ki insanların neden kilolu olduğunu, bi hastalığı olup olmadığını bilmeden yargılamayın. benden size tavsiye olsun.

Sözün iptal olması senin hayrına olmuş
Ne mal olduğunu evlenmeden belli etmiş neyse ki
Kilo alınır,verilir,o mesele değil
Dönsün de kendi kalkan totosuna baksın dangalakvallahi çok sinirlendim
Uzme kendini,adam mı bitti

Zayiflayamadim diye sozu iptal eden adam evlenip cocuk yaptiginda dogum kilon kalirsa seni bosar

Yani bidr adamin bu soyledigine takilmiyosun da nasil zayiflarim diye dusunuyosun pesss

Evet kızlar dün üzüntüden yazamadım ve diyete başladım onunla da görüşmüyorum kendisi yazıyor arıyor ama çok kırıldım resmen şişmansın sen dedi beni beğenmiyorsan görüşmezsin dedim iptal ettim

Ay işte hisler gerçek olunca öyle oluyor :) Biz de evlenince kilolandık. Kendimdeki batıyor, sevmiyorum kiloyu ama adamdaki batmıyor. Yatıyorum göbeğine, napcan evden mi atcan?

Sözü kendiniz iptal edecek kadar kendi halinizi begenmiyorsaniz o zaman cok dikkat edin.diyetisyene gidin
Hemen vermek istiyorsaniz balon taktirin.
Kendi halinizi once kendiniz begenin.mutlu olun.

Erkek arkadasiniz iptal olsun dememis.niye vermedin demis
Bunda kotu 1 sey yok bazi insanlar kiloyu sevmez.
Zamanla hamilelik vs alinmasi baska simdi baska.

Adama neden kizdiniz ki? Hep demiyor muyuz madem istemiyormuş baştan soyleseymis diye. Adam şişman sevmiyor baştan belli etmiş işte. Herkes herşeyi sevecek diye birşey mi var?

kendin istiyorsan kilo ver başkası için değil. her halinle beğenmezse sonradan daha kötü olabilir önceden görmüşün yüzünü hakkında hayırlısı olsun...

Hayırlısı olmuş adamı tanımış oldunuz işte.Seven kilo icin terkeder mi ?kilo bu verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…