- 20 Ekim 2018
- 2.667
- 4.076
- 133
Foça canımNeresinde biz bostanlıdayız sizede gecmiş olsun
Sabaha kadar sallandık. Aynı seyleri bende düşündüm. Herşey boş en önemlisi sağlıkDepremi İstanbul’da hissettim çok kötüydü
İzmiri tahmin edemiyorum, içim acıyor
Hepimize çok geçmiş olsun
Rabbim enkaz altında kalanlara sağsalim ulaşmayı nasip etsin
Herşeyin çok boş olduğunu anladım birkez daha
Sıkıldığımız şeylerin hepsi eften püften
Sağlıklıysak ve sevdiklerimiz yanınızdayız en zenginiz hayatta
Bunu daha iyi anlıyorsun böyle durumlarda
1 dk sonra başımıza ne geleceğini bilemiyoruz
Rabbim cümlemizi korusun
Aminnn inşallah. Kalbimiz onlarlaCok gecmis olsun. Allah bir daha böyle acilar yasatmasin insallah. Göcük altindakiler de bir an önce sag bir sekilde ciksinlar insallah.
Allah yardimciniz olsun cok zor.Kusadasindan arabanın içinden yazıyorum şuan.herkes sokakta.cok ama çok korkunçtu.besik gibi sallanmaya alışkın bir Egeli olarak böylesini hiç yaşamamıştım.Allah tekrarından korusun inşallah.burdada hasarlı binalar var boşaltılan.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsunBende bostanlı canım
Belkide offÇok geçmiş olsunbelki mahşer yeri gibi sokağa dokuldugumuzde birbirimizi gördük bilmeden
Her depremde hava bı soğuk niyeyseAksi gibi de havalar soğudu.
Depremden önce sıcaktı hava bir günde değişti. Evin içi buz gibi. Bugün hiç ısınamadım, zaten keyfimde yok, moralim bozuldu.Her depremde hava bı soğuk niyeyse
Dun ilk kez ayaklarıma patik giydim
Evimizin parkeleri buz gibiydi .
Yerlere yalın ayak basmayayim diye Allah giydirmis sanki .o an deprem oldu zaten üstüne.
Koşarak ayağımda patiklerle sokağa ciktim
Sen Balıkesir'den dimi ?Depremden önce sıcaktı hava bir günde değişti. Evin içi buz gibi. Bugün hiç ısınamadım, zaten keyfimde yok, moralim bozuldu.
Izmir yolu üzerindeyiz biz de. Çok hissettik hem de. Yer ayaklarımın altında kayıyo böyle dakikalar sürse asla evden çıkamazdık aynı 99 depreminde olduğu gibi.Sen Balıkesir'den dimi ?
İzmir kadar hissetti mi orası da
7.1 i yaşadık biz
Ben kendimi çok kötü hissediyorum
Enkaz altında kalacağım sandım
Dun benim için son gun sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?