Allah'ım bu yıl çabuk bitsin. Deprem

Hepinize çok tesekkür ederim. Hala şoktayız. Sabaha kadar hiç gözüme uyku girmedi. İnsanların ağlamaları, bağırmaları, kaçısları gözümün önünden gitmiyor. Tek başıma ölmeyim Allahım diye dua edişim. Sanırım uzun bir süre kendimize gelemicez. Tek dileğim can kaybı daha fazla olmasın.

Depremi İstanbul’da hissettim çok kötüydü
İzmiri tahmin edemiyorum, içim acıyor
Hepimize çok geçmiş olsun
Rabbim enkaz altında kalanlara sağsalim ulaşmayı nasip etsin
Herşeyin çok boş olduğunu anladım birkez daha
Sıkıldığımız şeylerin hepsi eften püften
Sağlıklıysak ve sevdiklerimiz yanınızdayız en zenginiz hayatta
Bunu daha iyi anlıyorsun böyle durumlarda
1 dk sonra başımıza ne geleceğini bilemiyoruz
Rabbim cümlemizi korusun

Cok gecmis olsun. Allah bir daha böyle acilar yasatmasin insallah. Göcük altindakiler de bir an önce sag bir sekilde ciksinlar insallah.

Sabaha kadar sallandık. Aynı seyleri bende düşündüm. Herşey boş en önemlisi sağlık

Cok gecmis olsun. Biz de cok siddetli hissettik. O sirada İstanbul'daki bir arkadasimla konuşuyorduk. O da hissettigini soyledi. Merkez üssünün İzmir olduğunu ogrenince sok oldum.
Dun can kaybi olmasin diye dua ederken simdi can kaybi artmasin diye dua ediyorum

Bu arada Balikesir'de de yıldırım dusmesi sonucu yaralananlar oldugunu okudum.
2020'nin bize yasatmadigi ne kaldi acaba

Allah yardimciniz olsun cok zor.

Aksi gibi de havalar soğudu.
Her depremde hava bı soğuk niyeyse
Dun ilk kez ayaklarıma patik giydim
Evimizin parkeleri buz gibiydi .
Yerlere yalın ayak basmayayim diye Allah giydirmis sanki .o an deprem oldu zaten üstüne.
Koşarak ayağımda patiklerle sokağa ciktim

Depremden önce sıcaktı hava bir günde değişti. Evin içi buz gibi. Bugün hiç ısınamadım, zaten keyfimde yok, moralim bozuldu.

Depremden önce sıcaktı hava bir günde değişti. Evin içi buz gibi. Bugün hiç ısınamadım, zaten keyfimde yok, moralim bozuldu.
Sen Balıkesir'den dimi ?
İzmir kadar hissetti mi orası da

7.1 i yaşadık biz
Ben kendimi çok kötü hissediyorum
Enkaz altında kalacağım sandım
Dun benim için son gun sandim

evet çok kötüydü cidden. enkaz altında kalanlara ailelerine çok üzülüyorum. en çok da o evleri o kadar dayanıksız yapananlara satarken dünyanın parasını almaya utanmayanlara çok kızgınım. bunca can gitti. kaç aileye ateş düştü çok moralim bozuk. kendi iyiliğime sevinemedim.

Sen Balıkesir'den dimi ?
İzmir kadar hissetti mi orası da

7.1 i yaşadık biz
Ben kendimi çok kötü hissediyorum
Enkaz altında kalacağım sandım
Dun benim için son gun sandim
Izmir yolu üzerindeyiz biz de. Çok hissettik hem de. Yer ayaklarımın altında kayıyo böyle dakikalar sürse asla evden çıkamazdık aynı 99 depreminde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…