ben yeni evli biriyim .. bana eşimin ailesi 4 burma bilezik taktı bitane bizimkiler kalın bilezik taktı gerisi ince bileziklerden.. annemin taktığı ve kayınvalidemin taktığı bilzeikleri birlikte kulanıyodum .. 1.5 aya yakın önce çıkardım deterjanlarla iç içeyim diye.. ve herzamanki yerine koydum.. çok eminim hatta saydım diğerlerinide.. anneminkiyle kayınvalidmeinkini aynı kutuya koydum .. ve bitane biyere giderken takmak için kelepçemi çekmeceye koydum .. bugün dışarı çıkarken takınasım geldi kendimi yeni gelin gibi çok sempatik hissediyorum .. ama yokkkkkk ! heryere baktım 4 burma bilezik yok ... diğerleri duruyo inceler hediyelik takılanlar ve annemin taktığı duruyo.. çekmecemdeki ayrı olarak koyduğumda duruyo... ama kayınvalidemin taktıkları yokkafayı yicem ağlamaktan canım çıktı çeyreklerimide düğün salonuna verdim komple elimde ederi eden burmalar vardı sadece kreş açmak için adımlarımızdı .. ama yok hiç biyerde yok heryeri yıktım aradım taradım yok eşime söyledim evdedir falan dedi yok dedim ağladım dayanamadım kızdı ağlama bidaha alırız dedi.. kolaymı bidaha almak.. ben yeni eviyim bilmeidğim şehirdeyim ailemden uzağım tek dayanağım eşim ve hayalını kurduğumuz kreşti.... üstüne kata kata okul açıçaktık çalınsa hepsi çalınır ama yeminederim eminim o gün saydım koydum ve anneminkiylede aynı yere koyarım hep ..annemin aldığı yerinde sadece burmalar yok.. dikkatli biriyimdir para altın konusunda napıcam şimdi eşim kesin içinden kızıyodur dışından rahat olsada ..kendimi çok suçlu hissediyorum.. nereye gider sadece dördü birden deliricem
Hepsi birden gitmediğine göre basit hırsızlık işi değil.
Eve ghlen gideni düşünün.
Yeni tanıdığınız insanlar, usta falan gelip gitti mi eve.
Eşiniz sizden habersiz almış ama henüz söylememişte olabilir diye düşünüyorum.
Kv de olmadığından emin misiniz ?
bencede eşiniz almıştır siz görmeden yerine koyarım diye düşünüp size söylememiş olabilir.bu kadar rahat davranması ve yenisini alırız demesinden belli bana göre.
hırsızlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.eve giren çıkan başka kimsede yoksa.
borçlarınız varmı eşiniz onları ödemek için almış olabilir
eşin ağlama yenisini alırız mı dedi?patates mi bu?
bence sen şüphelenmeye en yakınından başla
bazamın altındaydı ustalar geldi fakat eşim ilgilendi ben odamızdaydım.. gelen giden oldu hiçbirine konduramıyorum..bazanın altını açıp alması uzun sürer yakalanabilir.
eşim alsa söylerdi çünkü istese veririm..düğün salonu için çok pahalı biyer tuttularben istemedim bana bize yansıcaksa vermem demiştim ama yetmedi ve verdim.. çünkü çok eğlendim mutlu oldum yetiştiremediler ben verdim tüm çeyreklerimi..
kayınvalidem almaz diye düşünüyorum ama bide şu var bize düğünde sadece 2 bine akın para takıldı fakat gelen çoktu hatta çok olduğu için düşünülen miktarda olmadığı için salona terkrar para ödendi masa açıldıüı için... ben bunu çok sonradan akıl ettim takılan para az gelen çok gelende takar diye düşündüm.. eşime söyledim oda olsa verirlerdi dedi.. sonra oda düşündükçe mantıksız geldi tekrar sordu öğrendikki benim koltuk perdem vs paralarını ödemişler falan falan...benim hiç haberim yoktu kii düğünde olan altınlarımıda çalınır diye almak istediler ben ısrarla vermedim ve benimse bende kaır dedim .. buna rağmen söylememeleri çok ayıp çok ağladım enayi gibi hissettim kendimi.. ama genede şuda bi gerçek evdende gelip almaz hırsızda değil konduramıyorum.... bilmiyorum çok kötüyüm Allahım bu mübarek günde göstersin bana.. eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum
cnm yemin ederim deme.. farklı bir yere koymuş olabilirsin ve bulunca aklına gelir.. bana da öyle eminim buraya koyduğumdan diyorum başka bi yerden çıkıyor... evde detaylı bi arama yap... bazaların altı dip köşe el değmedik yer bırakma.. bulamazsan eve gelip gidenleri düşün.. hırsız olsa hepsini alır.. bu devirde kimseye güven olmuyo gerçekten...
Niye suçlu hissedesin ki.
Hırsızın hiç mi suçu yok :))
Hislerim bana bu işin eşinle ve ailesiyle ilgisi olduğunu söylüyor
Umarım sadece koyduğun yeri unutmuşsundur
Sadece kv nin taktığı bileziklerin gitmezi enteresan.
Ben de katılıyorum sana.
Eşi alıp annesine vermiş gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?