Sadece kv nin taktığı bileziklerin gitmezi enteresan.
Ben de katılıyorum sana.
Eşi alıp annesine vermiş gibi geldi.
Niye suçlu hissedesin ki.
Hırsızın hiç mi suçu yok :))
Hislerim bana bu işin eşinle ve ailesiyle ilgisi olduğunu söylüyor
Umarım sadece koyduğun yeri unutmuşsundur
Katılıyorum Kitty
Kimse suçluluk hissetmiyor da, takıların bir kısmını sizi sormadan kullanırken
Evden kaybolan bilezikler sebebi ile konu sahibi niye suçluluk duyuyo ki
Ayrıca son anlattıklarından sonra, bende eş ailesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum
Zaten tam da kendi taktıkları 4 burma yok ortada
Ödünç mü taktılar nedir
eşim işten eve geldinde nasıl davranıcamı bile bilmiyorum...keşke bankaya koysaydım... elimizde kalan ederi eden onlardı garantimizdi geleceğimizdi hayal kurduk birsürü.. pazara bile gittimde heryeri baştan aşağı geziyorum para attırmak için kenarımıza koymak için ama olana bak
arkadaş bütün şıkları elemiş. ben bu kadar iyi niyetli olamıyorum. dediğin gibi, annesi istemişse vermiştir. üstelik kvnin bu konuda sabıkası da varmış.
yazık yaa.. böyle yaparak hem kendilerini, hem de konu sahibini çok küçük düşürmüşler
evlilik bu değil
Sadece kv nin taktığı bileziklerin gitmezi enteresan.
Ben de katılıyorum sana.
Eşi alıp annesine vermiş gibi geldi.
Allah Allah yaaa.. sen niye kendini suçluyorsun? bize şunu cevaplar mısın? eşinin sakinliğini hiç mi garipsemedin? evliya olsa hiddetlenir yaa altın bu altın..
Allah Allah yaaa.. sen niye kendini suçluyorsun? bize şunu cevaplar mısın? eşinin sakinliğini hiç mi garipsemedin? evliya olsa hiddetlenir yaa altın bu altın..
eşim istese veriridim ama bunu biliyorum bide aramızda farklı bi bağ var bu konuda sanmıyorum eşimin öyle yapıcanı ..deseydi vır vır ediyo verelim diye verirdim ..eşim bunu çok iyi biliyo ve hep derim sıkışırsan zorda kalırsan ikimizin bunlar kullanıcaz derim.. sıkıştık ama olmaz biizm geleceğimiz dedi.. eeğitime gitti işi kazandı çalışıyo şuan..çok kötüyüm ya yeni evliyim ailem uzağımda istemedim şeyler oldu herşey çok garip tek sığınağım eşim.. oda yapmaz ben tanıyorum onu karaktersiz değildir.. kavga etçemizi bilse bile asla yalan söylemez .. 5 yıldır birliktkeyiz bi tane karaktersizliğini görmedim saygısızlığınıda görmedim ..aksini düşünmek istemiyorum yıkılırım ya ..
Aynen, kendisi istese vereceğini bilir eşi ama takıların durması için bile vermeyen konu sahibi, eşinin ailesinin borç ödemesi yönünde vermeyeceğini de bilir çünkü kreş açma hayali var konu sahibinin, bu kadar sakin karşılaması ailesine verdiği ihtimali üzerinde durdurdu beni de.
Aynen, kendisi istese vereceğini bilir eşi ama takıların durması için bile vermeyen konu sahibi, eşinin ailesinin borç ödemesi yönünde vermeyeceğini de bilir çünkü kreş açma hayali var konu sahibinin, bu kadar sakin karşılaması ailesine verdiği ihtimali üzerinde durdurdu beni de.
Ne kadar ağlamış bile olsan çalınma durumunda kimse bu kadar sakin kalamaz bence, hırsızlık olmadığını düşünüyorum çünkü öyle olsa diğerlerini de alırdı. Eşiniz kendisi için istese vereceğinizi biliyordur peki ailesi için istese? Vermezsiniz muhtemelen, ki düğünde takılan diğer takıları da vermemiş, borçları ödemiş kayınvalideniz üstelik takılar bizde dursun çalınır demişlerken bana yabancı birinin yapabileceği bir iş gibi gelmiyor açıkçası..
Çok doğru.
Kızın hayalleri,yapmak istedikleri var.
Eşinin ailesinin borçlarını kapatmak için altınlarını niye versin ki.
Özellikle kv nin taktıkları yok,işin püf noktası bu.
niden kendini bukadar paralıyor aceba.:26ndanda şüphelenmeye başlıcam neredeyse sen almadığına göre kocan almıştır.iki iki dört yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?