Altınlarım kayıp :(

Eğer bütün bilezikler aynı yere konduysa ama para edenler sadece yerinde yoksa
Üzgünüm ava eve girip çıkan tanıdık biri almış büyük ihtimalle
Eş ve akrabalardan bunu bilen biri baş şüpheli
Çok müge anlı gördüm kendimi

Sadece kv nin taktığı bileziklerin gitmezi enteresan.
Ben de katılıyorum sana.
Eşi alıp annesine vermiş gibi geldi.

arkadaş bütün şıkları elemiş. ben bu kadar iyi niyetli olamıyorum. dediğin gibi, annesi istemişse vermiştir. üstelik kvnin bu konuda sabıkası da varmış.
yazık yaa.. böyle yaparak hem kendilerini, hem de konu sahibini çok küçük düşürmüşler
evlilik bu değil

Niye suçlu hissedesin ki.
Hırsızın hiç mi suçu yok :))
Hislerim bana bu işin eşinle ve ailesiyle ilgisi olduğunu söylüyor
Umarım sadece koyduğun yeri unutmuşsundur

eşim işten eve geldinde nasıl davranıcamı bile bilmiyorum...keşke bankaya koysaydım... elimizde kalan ederi eden onlardı garantimizdi geleceğimizdi hayal kurduk birsürü.. pazara bile gittimde heryeri baştan aşağı geziyorum para attırmak için kenarımıza koymak için ama olana bak

Ne kadar ağlamış bile olsan çalınma durumunda kimse bu kadar sakin kalamaz bence, hırsızlık olmadığını düşünüyorum çünkü öyle olsa diğerlerini de alırdı. Eşiniz kendisi için istese vereceğinizi biliyordur peki ailesi için istese? Vermezsiniz muhtemelen, ki düğünde takılan diğer takıları da vermemiş, borçları ödemiş kayınvalideniz üstelik takılar bizde dursun çalınır demişlerken bana yabancı birinin yapabileceği bir iş gibi gelmiyor açıkçası..

Evet canım bence de
Bazanın altını ne komşu ne usta öyle karıştıramaz
Eşi aldı muhtemelen, rahatlığının sebebi odur.
Yenisini alırız falan burmaya bu devirde domates muammelesi yapıyor

Konu sahibi kendini suçlayacağına akşam eşine sor bakalım ne diyecek.

Son düzenleme:
arkadaşım vardı balayına giderken tüm altınlarını kv. bırakıyo dönüşte uğrayıp altınları alıp eve geçiyor.hiç bakmadan çekmeceye koyuyor aradan zamn geçiyor çok sevdiği bileziği vardı.takmak için çıkarıyor anaaaa yok.eşine soruyor annem aldı onu söylemedimi sana diyor.damat + kv. ortak çalışıyor bana göre.

Son düzenleme:
eşin heralde coook variyetli ki seni teselli ederek cok sakın davranmıs sende ne kadar ıyı nıyetlısınkı esının almadıgından emınsın ıcten ıce bana kızmıstır dıye de dusunmussun bı ınsanın evınden bısey kayboluyosa bu kadar rahat olmaması lazım hadı gıden altını gectım ınsan nasıl evıne gıren hırsız ıcın bukadar sakın olabılırkı neden mı cunkı esın altınları eve bırılerının gırıp almadıgını cok ıyı bılıyo da ondan bence esının agzını bı ara

Allah Allah yaaa.. sen niye kendini suçluyorsun? bize şunu cevaplar mısın? eşinin sakinliğini hiç mi garipsemedin? evliya olsa hiddetlenir yaa altın bu altın..

eşim istese veriridim ama bunu biliyorum bide aramızda farklı bi bağ var bu konuda sanmıyorum eşimin öyle yapıcanı ..deseydi vır vır ediyo verelim diye verirdim ..eşim bunu çok iyi biliyo ve hep derim sıkışırsan zorda kalırsan ikimizin bunlar kullanıcaz derim.. sıkıştık ama olmaz biizm geleceğimiz dedi.. eeğitime gitti işi kazandı çalışıyo şuan..çok kötüyüm ya yeni evliyim ailem uzağımda istemedim şeyler oldu herşey çok garip tek sığınağım eşim.. oda yapmaz ben tanıyorum onu karaktersiz değildir.. kavga etçemizi bilse bile asla yalan söylemez .. 5 yıldır birliktkeyiz bi tane karaktersizliğini görmedim saygısızlığınıda görmedim ..aksini düşünmek istemiyorum yıkılırım ya ..

Sadece kv nin taktığı bileziklerin gitmezi enteresan.
Ben de katılıyorum sana.
Eşi alıp annesine vermiş gibi geldi.

Aynen, kendisi istese vereceğini bilir eşi ama takıların durması için bile vermeyen konu sahibi, eşinin ailesinin borç ödemesi yönünde vermeyeceğini de bilir çünkü kreş açma hayali var konu sahibinin, bu kadar sakin karşılaması ailesine verdiği ihtimali üzerinde durdurdu beni de.

Allah Allah yaaa.. sen niye kendini suçluyorsun? bize şunu cevaplar mısın? eşinin sakinliğini hiç mi garipsemedin? evliya olsa hiddetlenir yaa altın bu altın..

önce baktınmı heryere iyice bak dedi bende baktım heryere dedim sinirim bozuldu ağlamaya başladım çok fazla oda üzüldü alırız bida üzülme gelince bidaha bakarız dedi.. ben de tepki verdim sana altınlarımız yok geleceğimiz yok dedim ozamanda kızdı yapacak bişey yok napabilirim gittiyse dedi...

niden kendini bukadar paralıyor aceba.:26ndanda şüphelenmeye başlıcam neredeysesen almadığına göre kocan almıştır.iki iki dört yani.

yaa bana garip geldi. hırsız niye gelip kaynananın altınlarını alıp gitsin. şahsen hırsız olsam ne var ne yok toplardım
neden polisi çağırmıyorsun?

eşinin üstünde yoğunlaşmalısın. hırsız girse bi sağı solu dağıtmaz mı? e kış günü kapı pencere de açık değil zaten öylece rahat giremez. kapının filan zorlanmış olması lazım....
eşin niye böyle hemen üstünü kapatmaya çalışıyor ki, yenisini alırız filan diye. polise gitsenize....

takıların durması için vermedim çünkü çok abes şekilde istediler ki balayına giderken bıraktım onlara.. kendileri değil sülalesi onlarda kalsın sizde çalınır falan dedi bende o yüzden vermedim.. çeyreklerimide düğünden sonra verdim onlara teki bile vermedim.. okadar pahalı düüğün salonunu kendileri tuttular ben tepki gösterdim onun yerine eksik alırız diye ve sonradan banada patlarsa durum iyice kızarım dedim... sonradan ödeme yapamamışlar olay bana patladı ödeyememişler bütün çeyreklerimi düğün salonuna verdim ve çokta güzel olduğu için dedim nasip demekki dedim gittim bozdurdum suratımı bile asla asmadım...ben borçlarımız varken hayal kurmazdım kii defalarca söyleidm borçlarımız varsa kapayalım diye .. borcumuz yoktu sıkıştık bi dönem eşim kendi satmak istemedi..bana terbiyeszlikle istenmediği sürece veririm arkadaşlar bunu eşimde herkeste iyi biliyor..

Çok doğru.
Kızın hayalleri,yapmak istedikleri var.
Eşinin ailesinin borçlarını kapatmak için altınlarını niye versin ki.
Özellikle kv nin taktıkları yok,işin püf noktası bu.

yani ben de eşinin size üzüldüğünüz için kızması ve yeniden alırız ağlama demesi garip geldi..neden polise gidelim..emin misin ..olmaz öyle şey..buluruz demiyor..acaba düğünden dolayı bir yerlere borç kaldı ve sizden isteyemediler..zaten ısrar etmişlerdi altınları bize ver çalınmasın diye..kullancaklardı .belki de daha sonra yerine koyacaklardı aldıklarının aynılarını..ama siz vermeyince eşinizden istemiş olabilirler..eşiniz de anne baba kıramamış olabilir ..haklı olarak..eğer öyle bir durum varsa durumu kabullenin..çünkü eşiniz aldığı kadarını yerine koyacaktır ...

benim kız kardeşimin altınlarını kayınvalidesi aldı..ama yüklü miktarda altını vardı..kardeşim verdi..kasaya koydular evde..
sonra kardeşim ev aldı.. o zaman altınları verdiler...bozdurup ev için harcadılar..ödeme yaptılar vs..

kardeşimin düğününden 2 yıl sonra kaynının düğünü oldu...onunda altını çoktu..kayınvalidesi geline aynı şeyi söylemiş..altınları ver evde kaybolur..zaten mustakil evde oturuyorlar..giriş katı..hırsız falan girebilir..gelin çalışıyor.gündüzleri evde yok..o gelin de verdi altınları...burmaları vs...

sonra kardeşime söylemiş kayınvalidesi..para lazım oldu.bileziklerini bozdurduk..borcu kapattık..elimize para geçince yerine koyacağız...ama gelinin haberi yok..kardeşim şaşırdı..belki ona da yapmışlardı böyle..ama altınları yerine koyuyorlar..o gelinin altınlarını da çok geçmeden yerine koydular..bir de çocukları için borçlanıyorlar zaten..ne var ne yok çocuklarına alıyorlar..araba alacak olan olursa ona destek çıkıyorlar..kredi çekiyorlar..o ara borçlanıyorlar vs..iste o sebepten de bilezikleri bozduruyorlar..ellerine para geçince de hemen yerine koyuyorlar..sizin de böyle bir durum olmuş olabilir mi acaba..

yeniden alırız demiş çünkü eşiniz..hani çok acil lazım olmuştur..eşiniz sizden çekinmiştir..vermeyeceğinizi düşünmüştür..alırım fark etmez sonra yerine koyarım demiş olabilir mi??

Son düzenleme:
Çok doğru.
Kızın hayalleri,yapmak istedikleri var.
Eşinin ailesinin borçlarını kapatmak için altınlarını niye versin ki.
Özellikle kv nin taktıkları yok,işin püf noktası bu.

aynen öyle bir de ben eşime altınlar yok deem tama zynp yenisini alırız ne olacak demez bence hiç kimse demez

niden kendini bukadar paralıyor aceba.:26ndanda şüphelenmeye başlıcam neredeysesen almadığına göre kocan almıştır.iki iki dört yani.

bu kadar iyi niyet de çok fazla..
yazık yaa insan karısına bunu yapmaz ki..
hayır yani benim burda ellerim titredi sinirden.
tamam giden altın olsun, insan hiç mi endişelenmez, polis çağırmaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…