- 7 Nisan 2011
- 226
- 18
- 68
Yeğen falan hikaye gerçeği söylmiyor
Yeğenin mi :)) daha inandırıcı hikaye uydurun.senin olan şeyle sana nasıl süpriz yapıyor. Yeğenin altınların yerini nerden bliyor
ben de bu tür örneklere hayret ediyorum. görümce denen şahsiyet hangi sıfatla gelip takılara el koyuyor. ona mı düşüyor bu asli görev? bir de üstünden yani? inanın hayretle okuyorum bunları bazen kk da..
annen falan kimse bir şey demedi mi? zaten demeyi bırak herkesin çizgisi bellidir. gelip alma noktasına dahi gelmemesi lazım.
siz zaten sessiz kaldıkça kusura bakmayın ama müstehaktır.
Ne sinir bozucu insanlar
Okuyunca hayretler içerisinde kaldım
Hala saf saf bakmıyorsun ama değilmi
Insan yiyiciler, hakkından geleceksin böylesinin
burada yapılan yorumlar senin için bişey ifade etmeyecekti madem niye konu açtınaltınları bulduk :) iyiki bi kısmınıza uyup günah almadım yoksa yuvamda güvensizlik oluşturup can sıkıcaktım...
evet yani.sen iyi ki bize uymadın da keşke biz de sana uymayıp burda kendimizi üzmeseydik.. yazıklar olsun. bunca insan burda üzülüp yazıyor, çiziyor. hanımefendi günah keçisi olarak bizi seçiyor. he yavrum he..
hani çok emindin nereye koyduğundan?
ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..
kesinlikle katılıyorum.Burada esim almis, polisi duyunca korkudan yerine koydu desen, sayenizde bileziklerimi nasil bulacagimi akil ettim desen ne kazanirsin yada ne kaybedersin. Ha detay vermek istemiyorsun madem kisaca tesekkur edip konunu kapattirabilirdin. Burada insanlar vakit harcadi, derdinle dertlendi. Birazcik vefa gostermek zor mu?
ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..
altinlarin yerini sadece konu sahibi ve esi biliyordu
yegen hiic zorlanmadan buldu
yegen degistirip soylemedigine konu sahibi de surpriz olarak algiladigina gore ufaklik oluyor
ufaklik bazayi nasil aciyor? ben zor aciyorum ?
amacin ne konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?