Altınlarım kayıp :(

puhahaha hiç güleceğim yoktu.ne yeğenler var kızlar görün sürprizci:)))))

bu arkadaşa çok üzüldüm şimdi ben yerinde olmak istemezdim:)

Burada esim almis, polisi duyunca korkudan yerine koydu desen, sayenizde bileziklerimi nasil bulacagimi akil ettim desen ne kazanirsin yada ne kaybedersin. Ha detay vermek istemiyorsun madem kisaca tesekkur edip konunu kapattirabilirdin. Burada insanlar vakit harcadi, derdinle dertlendi. Birazcik vefa gostermek zor mu?

vay ne yeğene bak,sürpriz yapmış bide vay kereta
Bizim evde sürprizler pek böyle olmuyo ama neyseee

Yeğenin mi :)) daha inandırıcı hikaye uydurun.senin olan şeyle sana nasıl süpriz yapıyor. Yeğenin altınların yerini nerden bliyor

Yeğenin mi :)) daha inandırıcı hikaye uydurun.senin olan şeyle sana nasıl süpriz yapıyor. Yeğenin altınların yerini nerden bliyor

aaa kim almış ben neden işin sonunu kaçırdım kavga çıkmış burda ben eş alıp kayınvaldeye götürdü dediydim neolmuş peki:26:

Canım ben evendiğimde 20 yaşındaydım inan cahilmişim demekki. Birşey diyemedim tabi adet böyleymiş onlarda ne denir. Hala görümcem gösteriş meraklısıdır. Neyseki başka ilde ve görüşmüyoruz. Bazen kandilde falan ararım. Hala laf sokar. Tınmıyorum ben çıldırıyor oda inan bu hoşuma gidiyor.

Ama bana müstahak değildi ya şimdi düşününce insanın aklına geliyor.

Ne sinir bozucu insanlar
Okuyunca hayretler içerisinde kaldım
Hala saf saf bakmıyorsun ama değilmi
Insan yiyiciler, hakkından geleceksin böylesinin

Canım takmıyorum. Uzağızda Allah'tan yoksa büyük fırtınalar kopardı :)

Daha geçen sene eşim yurtdışında çalışıyor bizde oğlumla tek gidiyoruz tatile yazın bir otel seçtik o zamanda Ankara'dayım kayınvalidemden tatile geçicem Antalya'ya oğlumla büyük görümcemde kayınvalidemde konuşurken neyle ödediniz dedi. Abla kredi kartıyla taksit yaptırdım. Eşimin verdiği kendi harçlığımdan peyderpey ödeyeceğim dedim.

Ertesi gün oldu küçük görümcemde geldi. Demek konuşulmuş konu bir ara denk getirdi. Kredi kartıyla 10 taksit tatile giden insanlar var dedi. Ses etmedim ben peşine eşim aradı . Merak ediyor hani ertesi gün yola çıkıcaz haber edin bana diyor. Genelde de tatlı sözler söyleriz birbirimize ben alışkınım eşim sadece bana güzelim desede :)

Telefonu kapattım. Küçük görümcem ağlamaya başladı. Ağlarkende diyor. Ben şu tatlı lafların onda birini görmedim. Neler çektim ofki off ..

İnan o zaman mutlu oldum. Ben laf koymazdım direk sen ne diyorsun diye çıkışırdım ama telefonu kapattıktan sonra kendi kendine dertlenip ağlaması hoşuma gitti ama yine tuttum teselli ettim seninkininde huyu budur ne yapalım diye :)

Dünden beri konuyu bende takip ediyorum.durumunuza bende çok üzülmüştüm. benim iki kez ikizlerim olduğu için eltimin kızı bizimle 3,5 yıl yaşadı benim altınlarımın yerini bilir. Hiç elini sürmüşlüğü yoktur markete gidecekse cüzdanımı bile bana getirir içinden almaz.bu kızcazda benim hem halamın hemde eltimin kızı anlattıklarınız banada inandırıcı gelmedi,

Ya birakin Allahaskina siz saf diyorsunuz ama kurnazin onde gideni ve fake... Simdi efendim konuyu ilk okuyunca dedimki esiyle kayinvalidesi almistir cunki konu sahibesi aksiyon olsun diye ozellikle onlardan suphelenmemiz icin onlari isaret etti bize yok efendim birtek onlarin aldiklari yok iste heryeri aradim didik ettim hatta yiktim yok fakat biz ustune gelince kk kadinlari zekiyiz papuc birakir miyiz yok iste yiyen almis yerini degistirmis e hani evi yikmistin heryeri talan etmistin de yoktu... Burada bahsedilen azbuz bi meblada degil iki ayda okadar uzun bi sure degil ki isterse iki yil olsun simdi size soruyorum oyle bi durum olsaydi hemen polisi aramazmiydiniz tabikide arardik ama konu fake ve aranmadi ne hikmetse

altinlarin yerini sadece konu sahibi ve esi biliyordu
yegen hiic zorlanmadan buldu
yegen degistirip soylemedigine konu sahibi de surpriz olarak algiladigina gore ufaklik oluyor
ufaklik bazayi nasil aciyor? ben zor aciyorum ?
amacin ne konu sahibi?

He canım he...
Akrabaların nerden biliyo tee bazanın altına giysilerin oraya sakladığın altınları?
Sen görmeden odana girecek, bazayı kaldıracak, takıları bulacak, saklayıp sana sürpriz yapacak. Samimiyete bak insan aynı karında yattığı kardeşine yapamaz böyle "sürpriz"dir efenim şakadır. Ben anneme yapsam azar işitecekken senin sakin hiç bi'şey yokmuş, normalmiş gibi anlatman da pek tatlı geldi oysa ne çok dertlenmiştin
Ordan inandık gibi gözüküyo muyuz acaba

Helal olsun yeğeninize tam size uygun bir şaka yapmış.Zira o kadar saf ve temiz kalplisiniz ki sizden başka herkes büyük tepkiler verecekken yeğeniniz sizin o saf kalbinizi bildiği için,size ŞAKACIK yapmış...

Biz neden bu kadar SAF olamıyoruz acaba...Ayy kalsın almıyım ne diyorum ben :) Çok güvenilir bir konu ve başrol ve yan rolller :)

altınları bulduk :) iyiki bi kısmınıza uyup günah almadım yoksa yuvamda güvensizlik oluşturup can sıkıcaktım...
burada yapılan yorumlar senin için bişey ifade etmeyecekti madem niye konu açtın(
açık bir platformda konu açacak cesaretteysen gelen her yoruma da açık olacaksın tabi saygı çerçevesinde.
kimsenin senin yuvanla uğraşacak hali yok ya.
bu nasıl bir mantık....

evet yani.
burada yapılan yorumları yuvasına tehdit algılamış.
tuhaf bi bakış açısı.
hayret ettim gerçekten

kesinlikle katılıyorum.
dürüst olmak bu kadar zor mu ya.
kim inanır bu saçma hikayeye.
heryeri talan ettim diyen kendisi.eve kimse girmedi diyen kendisi.
şimdi de yeğenim sürpriz yapmış diye havalara uçan kendisi.
nedir bu ya(
insan bi denge gözetir yazıp çizerken...
büyük ihtimalle polis blöfünden korkup altınları yerine koydu kayınvalide ve eşi.
ama konu sahibi arkadaş bunu itiraf edemeyeceği için bi mutlu son yazıvermiş...

Son düzenleme:

Yeğeniniz altınlarınızı su borusuna koymuş? Bütün evi talan etmemişmiydiniz?

Altınları bulmana sevindim. Ne yalan söyleyim bende günahlarını aldım birçok kişi gibi. Ama olay ilginç. İlginç yönü kız tarafının altınlarının yerinde durması, erkek tarafının altınlarının kaybolması. Ama yeğeninizin sizin odanıza girmesi, özel eşyalarınızı karıştırması hiç hoş değil.

noktasına kadar katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…