- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
aynen öyle bir de ben eşime altınlar yok deem tama zynp yenisini alırız ne olacak demez bence hiç kimse demez
eşinin üstünde yoğunlaşmalısın. hırsız girse bi sağı solu dağıtmaz mı? e kış günü kapı pencere de açık değil zaten öylece rahat giremez. kapının filan zorlanmış olması lazım....
eşin niye böyle hemen üstünü kapatmaya çalışıyor ki, yenisini alırız filan diye. polise gitsenize....
Eğer bütün bilezikler aynı yere konduysa ama para edenler sadece yerinde yoksa
Üzgünüm ava eve girip çıkan tanıdık biri almış büyük ihtimalle
Eş ve akrabalardan bunu bilen biri baş şüpheli
Çok müge anlı gördüm kendimi
Evet canım bence de
Bazanın altını ne komşu ne usta öyle karıştıramaz
Eşi aldı muhtemelen, rahatlığının sebebi odur.
Yenisini alırız falan burmaya bu devirde domates muammelesi yapıyor
Konu sahibi kendini suçlayacağına akşam eşine sor bakalım ne diyecek.
+hemen karakola gidiyoruz true der eşim.
[/B]ben uzun zaman önce çıkardım koydum yerine sayıpta polis çağırsak uzun zaman geçti olurmuki? Allah rızası için dua edin biri aldıysa çıksın.. kendimi kötü hissetmek istemiyorum[/B]
+hemen karakola gidiyoruz true der eşim.
niden kendini bukadar paralıyor aceba.:26ndanda şüphelenmeye başlıcam neredeyse sen almadığına göre kocan almıştır.iki iki dört yani.
Ne kadar ağlamış bile olsan çalınma durumunda kimse bu kadar sakin kalamaz bence, hırsızlık olmadığını düşünüyorum çünkü öyle olsa diğerlerini de alırdı. Eşiniz kendisi için istese vereceğinizi biliyordur peki ailesi için istese? Vermezsiniz muhtemelen, ki düğünde takılan diğer takıları da vermemiş, borçları ödemiş kayınvalideniz üstelik takılar bizde dursun çalınır demişlerken bana yabancı birinin yapabileceği bir iş gibi gelmiyor açıkçası..
[/B]ben uzun zaman önce çıkardım koydum yerine sayıpta polis çağırsak uzun zaman geçti olurmuki? Allah rızası için dua edin biri aldıysa çıksın.. kendimi kötü hissetmek istemiyorum[/B]
eşim almaz ya beni aradı gelince bidaha bakarız buluruz evdedir mutlaka dedi gitse hepsi giderdi dedi.. beni eşime çok güveniyorum kuru kuru bi güven değil ama ona çok kızdığım zamanlarda bile güven sorunu yaşamadım..kendimi paralarım tabi ben kaybetmiş oldum ikimizin malı sonuçta ona karşı başım eğik.. ben para bile aldığımda arttırmaya çalışıyorum..
Bizim eski eve hırsız girmişti
Hemde olay anında gelmişiz demek kaçmışlar bişey alamadan
Hiç birşey çalınmamasına rağmen, biz polis çağırmıştık
eşim almaz ya beni aradı gelince bidaha bakarız buluruz evdedir mutlaka dedi gitse hepsi giderdi dedi.. beni eşime çok güveniyorum kuru kuru bi güven değil ama ona çok kızdığım zamanlarda bile güven sorunu yaşamadım..kendimi paralarım tabi ben kaybetmiş oldum ikimizin malı sonuçta ona karşı başım eğik.. ben para bile aldığımda arttırmaya çalışıyorum..
önce baktınmı heryere iyice bak dedi bende baktım heryere dedim sinirim bozuldu ağlamaya başladım çok fazla oda üzüldü alırız bida üzülme gelince bidaha bakarız dedi.. ben de tepki verdim sana altınlarımız yok geleceğimiz yok dedim ozamanda kızdı yapacak bişey yok napabilirim gittiyse dedi...
Tek para edenler olsa keşke
Konu sahibinin annesinin aldığı da kalınlardanmış, aynı yerde olmasına rağmen o duruyo.
Sadece kayınvalidenin aldığı 4 burma kayıp
Katılıyorum
Konu sahibi çok nazik, hala eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum diyo
Daha takı zamanı size sorulmadan harcanan takının bir kısmı için niye kimse ( eş ailesi ) suçluluk duymuyo da sen duyuyosun
aynen canım hem konu sahibi istese eşim veririm zaten biliyor diyor hem de bileziklerle kreş açacaktık diyor yani ..
bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?