Altınlarım kayıp :(

[/B]ben uzun zaman önce çıkardım koydum yerine sayıpta polis çağırsak uzun zaman geçti olurmuki? Allah rızası için dua edin biri aldıysa çıksın.. kendimi kötü hissetmek istemiyorum[/B]

Tek para edenler olsa keşke
Konu sahibinin annesinin aldığı da kalınlardanmış, aynı yerde olmasına rağmen o duruyo.
Sadece kayınvalidenin aldığı 4 burma kayıp

Katılıyorum
Konu sahibi çok nazik, hala eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum diyo
Daha takı zamanı size sorulmadan harcanan takının bir kısmı için niye kimse ( eş ailesi ) suçluluk duymuyo da sen duyuyosun

[/B]ben uzun zaman önce çıkardım koydum yerine sayıpta polis çağırsak uzun zaman geçti olurmuki? Allah rızası için dua edin biri aldıysa çıksın.. kendimi kötü hissetmek istemiyorum[/B]

inşallah eşin değildir ama aklın yolu da bir işaretler onu gösteriyor...
bence eşine en azından blöf yapıp polise gideceğim de. bakalım buna tepkisi ne olacak...

+hemen karakola gidiyoruz true der eşim.

Bizim eski eve hırsız girmişti
Hemde olay anında gelmişiz demek kaçmışlar bişey alamadan
Hiç birşey çalınmamasına rağmen, biz polis çağırmıştık

Bak konu sahibesi aklın yolu birdir..Eşim altınlarımız çalındı desem polis çgırmayı teklif eder..Ha üzülme yine alırızı yine der ama ne zaman der ? Hemen denmez mesela..Bir zamanı var bu lafın denilmesinin..

Çok rahat eşin bize göre..Eviniz didik didik edilmemişse altınların yerini bilen birisi belliki oraya el atmış..Hırsız işi olsa hepsini toplar götürür..Evine giren konu komşu desek az çok evine kimi alıp kimi almadığını biliyorsun..Ama bütün ihtimalleri sıralasakta eşin çok rahat tatlım..

İnsan 4-5 bileziğe umit bağlayıp kreş açmayı düşünüp sonradan çalınınca bu kadar rahat tavır sergileyip ''yeniden alırız'' diyorsa oturup düşüneceksin.

Ne bu arkedeş pazardan domates mi alıyorsun ?

Bence eşine söyle sana dogruları anlatsın..

niden kendini bukadar paralıyor aceba.:26ndanda şüphelenmeye başlıcam neredeysesen almadığına göre kocan almıştır.iki iki dört yani.

eşim almaz ya beni aradı gelince bidaha bakarız buluruz evdedir mutlaka dedi gitse hepsi giderdi dedi.. beni eşime çok güveniyorum kuru kuru bi güven değil ama ona çok kızdığım zamanlarda bile güven sorunu yaşamadım..kendimi paralarım tabi ben kaybetmiş oldum ikimizin malı sonuçta ona karşı başım eğik.. ben para bile aldığımda arttırmaya çalışıyorum..

Bende sana katılıyorum canım.
Konu sahibi arkadaş bence sende eşinden şüphelen altın kolay mi alınıyor da eşin yerine alırız demiş.

Ama su da var ki bence kvler eşinden istedi.O da verdiyse konu sahibimden habersiz verildi belli ki. Bu düpedüz hırsızlıktir benim gözümde bunu büyükler böyle kabul etmemeli. Resmen çocuklarıni eşinden gizli iş yapmaya yönlendirmiş oluyorlar.

Ama açıkçası eşinden ve kv tarafından çıksın istemem bütün güvenim altüst olurdu benim. Inşallah evde bulursunuz canım.

Son düzenleme:

nasıl yani..uzun zaman önce çıkarıp koyduğun için polis sana inanmayacak mı..herkes uzun zaman önce koyduğu yerde bulamıyor değil ki..ben evde neyi koymuşsam bir yerlere 1 yıl sonra da baksam aynı yerde durur..uçup gitmeyecek ya..polis neden inanmasın ki...tabi ki inanacak..

""siz eşinize ben polis çağırıyorum..bileziklerim bulunsun""deyin bakalım ne tepki verecek..
""arama """derse o almıştır.söyleyememiştir.

Çok üzgünüm ama sanırım eşin diye düşünüyorum

canım ısrarla ben kaybettim diyorsun.başın nie eğik olsun yau.kendine gel.şüphelendiğin birimi var

Son düzenleme:
Bizim eski eve hırsız girmişti
Hemde olay anında gelmişiz demek kaçmışlar bişey alamadan
Hiç birşey çalınmamasına rağmen, biz polis çağırmıştık

Ee zaten mantıklı olan bu arkadaşım.
Benim altımlarım kaybolacak ve ben sadece oturum ağlıcam.
Hala geç değil karakola başvurması için bence.

peki sence kim aldı?

yanılıyorsun. insanlar mecbur kaldığı durumlarda kendini bile tanımazken sen eşini nasıl tam anlamıyla tanıyabilirssin.
bu hırsız salakmı da sadece kayınvalideninkileri alsın. hem bu nasıl hırsız bir yastığın bile yeri değişmeden altınların yerini bulabiliyor...
eşin nasıl bu kadar rahat. hadi bilezikleri geçtim sonuçta can güvenliğiniz tehlikedeymiş. artık evde yalnız kalma filan der. daha yeni evlisiniz....
oklar eşinin üzerinde.. kendini kandırma. ya herşeyi anlatsın güzelce... ya da o adamdan baba olmaz, kocalığına da sen karar ver...

valla yanlış anlmayın ama eşiniz nasıl bu kadar rahat eğer gerçekten onun bir ilgisi olmasa kesinlikle bu kadar rahat olmazdı
emin olun ben hala sizin suçluluk duymanıza bir anlam veremiyorum
eve hırsızın girmediği açık ve nett ee başka biride alamaz dediğinize göre altınların yerini sizden başka kim biliyor sanırım sadece eşiniz ve siz o zaman üzgünüm ama bence eşinizin kesinlikle ilgisi var bu olayla ayrıca malesef insanları sandığımız kadar iyi tanıyamayabiliyoruz değil 5 yıl 30 yıl dahi olsa üzüldüm sizin adınıza

esine madem bu kadar cok guveniyorsun peki kayinvalidenin falan eve girmis olma ihtimali var mi?
ya da evde hic ummadigin biryere koymus olabilir misin? iki secenek var bence
1. altinlara esin veya ailesi el koydu
2. altinlar hala evde ama nereye koydun bulamadin

baska bir ihtimal imkansiz

bence ailesi geri verecek diye taktılar ve şimdide geri aldılar
yahut eşinin borcu var hanım kızında haberi yok onları aldı borcu kapattı
çünkü eşinin bir daha alırız tavrı normal değil en az senin kadar şoka uğraması gerekirdi

Oyy ya eş ya kayınvalide o zama
Neyse günahlarını almıyım insanların

aynen canım hem konu sahibi istese eşim veririm zaten biliyor diyor hem de bileziklerle kreş açacaktık diyor yani ..
bilemedim

arkadaşlar bakın ben babamdan çeyiz parası aldım babam olmadığı için.. eşimde maaşını bile almamıştı onuda bilezikleirn üstüne katmamaıza ramen oda kreş hayaliydi birikimdi sonuçta ona rağmen verdim ona kullandık .. Allah razı olsun eşim bana onların bi kısmını geri verdi bile vermesini beklemiyodum çünkü aile olduk sen ben olmazdı.. evet kreş açma hayalimiz vardı üstüne kata kata hayalimize kavuşucaktık. evlenmeden öncede hayalimizdi ama düğün için çeyrekleride verdim ... hayalimiz doğrultusunda gitmek isterim tabiki ama aksi durumda veririm ya geri gelickese tekrar veririm..ki çeyreklerimizin geri gelmiceni bile bile verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…