Altınlarım kayıp :(

Konunun ilk sayfasına baktim sadece
Aralarda ne yazdınız bilmiyorum ama;eşinizin hali pek şüpheli
Yani kaybolan bilezikler. Ufak tefek birsey degilki
Bu kadar rahat olmasi, ayrica sadece kv.nin taktıklarının kaybolması dikkati üzerine çekiyor
Merhamet edip diger altınları size bırakacak bi hırsız olduğunu sanmam
Tabi esyanızı koyduğunuz yerden emin olduğunuza inanarak böyle düşündüm

Ne sinir bozucu insanlar
Okuyunca hayretler içerisinde kaldım
Hala saf saf bakmıyorsun ama değilmi
Insan yiyiciler, hakkından geleceksin böylesinin

eve hırsız girmişmi. evet.( eşiniz almadıysa)
altınlar kayıpmı evet. peki ne duruyorsunuz gidin polise bildirin.
ha bunu yaparken eşinize bunu belirtin.
tepkisinede dikkat edin. yok boşver tarzıysa belli. o almış. tamam berabber gidelim derse ,(o almamış) gidin.

Son düzenleme:
yok bence beklesinler. belki noel baba bacadan atar 2015'e girerken..
hırsız ihtimaline bakarsak; bu sır eşinizle sizin aranızda mı? aileden kimse bilmiyor mu? hırsız paspasın altında olan anahtarı kendi evi gibi açıp girmediyse ve altınların yerini not postitle buzdolabına iliştirmediyseniz eğer biraz aramış olması lazım demi? hiç böyle bir şey yok evinizde? yoksa eğer aklıma ruhani varlıklar geliyor.bu belirtiler varsa durmanız bile çok komik.yoksa eğer evde her şey normal ve altın gibi maddi değeri olan bir şeyler kayıpsa ve o eş de boş ver diyorsa.. çok zengin desem zenginin parası daha kıymetli olur? peki olay ne? neden boşver? kendi aldıysa bu zaten hayatınızda sorunlarn yeni başlangıcı diyorum. eşiniz de sizi tanıyor ki kandırması çok kolay olmuş.

heryeri iyice bi ara, emin ol. sonrada eşine polise gidelim de. bakalım tepkisi ne olacak...

****tabiki olay büyümesin diye istemeyecektir..

üşenmeden 17 sayfayı okudum arkadaşım kör olmaya gerek yok kayınvalide ve eşin şirket olmuşlar. Baban yok sanırım eşine çok güvenmişsin aksini düşünmek, görmek istemiyorsun ne diyelim 1 bardak su iç üstüne

ilk sayfayı okudum sadece ona naazaran soyluyorum acaba komsunuz falan gırdımı en son en yakın bırının basına geldı tanıdıgım cok samımı arkadası evıne oturmaya geldıgı gun almıstı altınları yanı sızde bı dusunun oda olmazsa esınız gıbı gelıyor dıger ıhtım:26:al

aslında acı ama arkadaşların dediklerini senin kalbinde söylüyor ama inanmak istemiyorsun.güvenin sarsılırsa bir daha yerine gelmez çünkü.
yapacak bir şey yok Allaha havale et geç...

Çok merak ettim acaba gerçekten eşi mi aldı? Aldıysa neden söylemedi? Bunlar bir çelişki mi 😉

altınları bulduk :) iyiki bi kısmınıza uyup günah almadım yoksa yuvamda güvensizlik oluşturup can sıkıcaktım...

altınları bulduk :) iyiki bi kısmınıza uyup günah almadım yoksa yuvamda güvensizlik oluşturup can sıkıcaktım...

sen iyi ki bize uymadın da keşke biz de sana uymayıp burda kendimizi üzmeseydik.. yazıklar olsun. bunca insan burda üzülüp yazıyor, çiziyor. hanımefendi günah keçisi olarak bizi seçiyor. he yavrum he..
hani çok emindin nereye koyduğundan?

Son düzenleme:

ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..

katılıyorum arkadaşım sana ..

altınlar evde olsa bulurdum onada eminim o gün altınları saydım bile koyarken yeride hep bellidir. ona rağmen genede heryeri aradım döktüm herşeyi fakat yok... bunlar senin sözlerin konu sahibi sen böyle demene rağmen gene ara evi iyice dedi herkes sana ama sen ısrarla böyle şeylerde çok dikkatli olduğunu söyledin ee insanlarda tahmin yürüttü yazık yaa gerçekten yazıkkk

biz ne dedik? git adam gibi kocana sor dedik. ama sen hem bize bıyık altından şüphe verip hem de benim kocişim yapmaz havalarına girdin.
ha ne oldu bence oyuna yeğeni dahil edip yerine koymuşlar. polis falan diyince tırstıklarını düşünüyorum. neyse sen gözlerini sıkıca yumup hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam et. mutluluklar..

bir değil iki değil defalarca soruldu. dikkatli ara denildi. kendinden o kadar emindi ki biz de inandık.
hayır neye üzülüyorum biliyor musun? burada gerçek içim acıdı. yazık kızcağızın altınlarına ne oldu diye. ama sonuç ne? katakulliye geldiği yetmiyormuş gibi bir de biz fesat çıktık. bize uyup günah almamışmış.

pardonda sizin yeğeniniz neden sizin altınlarınızı değiştiriyor. buna izin mi veriyorsunuz. oldukça cüretkar ve yanlış bir hareket.

haklısın canım bende gerçekten üzülmüştüm kızın hayali varmış kreş açacakmış falan diye...şimdi hoop altınlar bulundu kötü olan yardımcı olmaya çalışan fikir yürüten bizler olduk neysee..ayrıca bende oyuna geldiğini düşünüyorum diğer altınları orda bırakıp sadece 4 bileziğin yerini değiştirmesi bir de yeğeninin yani nasıl ev halkından habersiz dokunuyor dimi insan korkar yani.. aman neyse yolcucum biz yorum yapmayalım sonra kötü kk kadınları oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…