Yeni evlisiniz siz değilmi çook belli :)
Benim eşim yapmazzz hiç yapmaz amanın çokta iyidir söylemlerinden belli oluyor ..
Benim nişanım oldu nişanda takılar takıldı neyse sıra geldi düğüne nişanda taktıklarını görümcem geldi üzerimden bir güzel topladı çantasına doldurdu.
Sonra düğünde takı sırası geldi yeniler ve nişanda eski takılanlar takıldı ama kayınvalidemin taktığı inci bileklikle yüzük vardı sadece bileklik takıldı yüzük yok. Neyse dedim gelir. Düğün bitti gelmedi. Sonra söyledim bilmiyorum olanı taktım dedi. Kayınvalideme dedim anne kayboldu herhalde görümcem alınca dedim. Bir haftaya kalmadı yüzük çantasının dibindeymiş efendim geldi birden :)
Kınam vardı kınada görümcem bir takı seti takmış kendine bakk dedi sanada bu üçlü setten gerdanlık setinden aldık bendede aynısı var dedi küpesi yoktu ama sadece bileklik ve gerdanlık küpeleri neden yok dedim beğenmedim almadım dedi. Düğün oldu. Gerdanlık setimi taktılar. küpe vidaları boş takınca çıkıyor. O zaman dank etti bana meğer görümcemde yokmuş o setten benimkini takmış zaten yani düğünde bana takılacak gerdanlık setini benim kınamda millete gösteriş olsun diye takmış bende küpesinide boş geliyor düşer diye takmamış.
Düğün günüde apartmandan komşular geliyor gelen takı getiriyor kayınvalideme veriyor. Bizimkilerde duyuyor bunları ama o getirilen takıların hiçbir bana ulaşmadı. Birde öyle kondular üzerine düğün bitti eve geldik altınları saydık hüsran yani biz birşeyler öderiz taksit kapatırız diye bakıyoruz yok yetmiyor. Sonra eşime dedim ben bak apartmandan böyle böyle gelenler olmuş takı getirmişler annen vermedi. Ses etmedi ilk sonra bir daha diyince almışta anam almış helal ettim sanane dedi.
Daha ben ne diyeyim üzerine yani kayınvalidem karşılığı takılacağı benim üzerime taktırdı.
Karşılığı geleni kendi aldı. Bende öyle saf saf baktım peşinden..
Yeni gelinsin daha bak çözememişsindir milleti zamanla düşündükçe aklına gelecek..
polis çağırıyorum dese ne olacak ki atı alan üsküdarı geçmiştir..
zaten ev bunların evi parmak izi her yerde..
Doğrudur ama eşiyse alan polis çağırmasını istemeyecek ve belki itiraf edecektir.
altınları bulduk :) iyiki bi kısmınıza uyup günah almadım yoksa yuvamda güvensizlik oluşturup can sıkıcaktım...
altınları bulduk :) iyiki bi kısmınıza uyup günah almadım yoksa yuvamda güvensizlik oluşturup can sıkıcaktım...
sen iyi ki bize uymadın da keşke biz de sana uymayıp burda kendimizi üzmeseydik.. yazıklar olsun. bunca insan burda üzülüp yazıyor, çiziyor. hanımefendi günah keçisi olarak bizi seçiyor. he yavrum he..
hani çok emindin nereye koyduğundan?
sen iyi ki bize uymadın da keşke biz de sana uymayıp burda kendimizi üzmeseydik.. yazıklar olsun. bunca insan burda üzülüp yazıyor, çiziyor. hanımefendi günah keçisi olarak bizi seçiyor. he yavrum he..
hani çok emindin nereye koyduğundan?
ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..
katılıyorum arkadaşım sana ..
altınlar evde olsa bulurdum onada eminim o gün altınları saydım bile koyarken yeride hep bellidir. ona rağmen genede heryeri aradım döktüm herşeyi fakat yok... bunlar senin sözlerin konu sahibi sen böyle demene rağmen gene ara evi iyice dedi herkes sana ama sen ısrarla böyle şeylerde çok dikkatli olduğunu söyledin ee insanlarda tahmin yürüttü yazık yaa gerçekten yazıkkk
pardonda sizin yeğeniniz neden sizin altınlarınızı değiştiriyor. buna izin mi veriyorsunuz. oldukça cüretkar ve yanlış bir hareket.ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..
bir değil iki değil defalarca soruldu. dikkatli ara denildi. kendinden o kadar emindi ki biz de inandık.
hayır neye üzülüyorum biliyor musun? burada gerçek içim acıdı. yazık kızcağızın altınlarına ne oldu diye. ama sonuç ne? katakulliye geldiği yetmiyormuş gibi bir de biz fesat çıktık. bize uyup günah almamışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?