Altınlarım kayıp :(

yeğen altınların yerini nereden biliyormuş ve ne cüretle yerini değiştirmiş

Konu ya fake ya da konu sahibi arkadaş çok saf. neyse arkadaşım altınlarına da kavuşmuşsun daha fazla kimseyi meşgul etme, bundan sonra kimseden de burada fikir isteme eğer sonrasında suçlayacaksan.

Bu altinlar baza altında degil miydi hsngi tipteki yegen baza altindan 4 burmayi alıp digerlerini birakip yer degistirir.cok belli bi oyun var bu yegen sizin mi esinizin mi yegeni bu cok onemli.bir de kk kadinlarina haksizlik yapilmis sizin konunuzu zahmet edip okumuslar o zaman buraya konu acmamak gerek.burdaki cogu baysn tecrubelerini paylasmis ne guzel kulak ardi etmemek gerek zamanla siz de anlarsınız

ya gerçekten pess dün sizin için burda üzüldük zamanımızı harcadık o kar dil döktük siz haklı olduğumuzu anlayınca böyle bir şey uydurdunuz bari daha düzgün bir şey uyduraydınız yaa benim yeğen o dama giricek altınlarımın yerini değiştiricek sonrada sürpriz yapıcakk ayy bu kadar komik olmayın bizleride bu kadar saf yerine koymayınn lütfenn

Öncelikle üslubunuza dikkat edin.
Burda konu açtınız,hepimiz yardımcı olmak için düşüncelerimizi yazdık.
Yeğen falan şuan bana inandırıcı gelmiyor.
Bence eşiniz olduğu ortaya çıktı ve siz bizim haklı olduğumuz gerçeğini kabullenemiyorsunuz.
Öfkeli tavrınız bizim haklı olduğumuzu açıkca gösteriyor.

ilk olarak okurken üzüldüm gerçekten ama yeğen fln diyince bilemiyorum çok garip yani,yeğen bunu hangi amaçla yapmış ki

bide şöyle bşy var eşi gerçekten çok rahatmış,bende yakın çevremde böyle durumlar gördüm ve kimse sakin karşılayamadı yani adam karısından önce koşar polise..

Milletin yegeni ne guzel surpriz yapiyor yahu.Bir bize ugramadi oyle yegen.Zaten benim olan bir seyle bana surpriz yapilamaz.Yegeniniz altinlari sak diye cikardi siz de boyle sakin kaldiniz oyle mi? Yerini nerden biliyordu? Sorular sorular...Arkadaslar gibi ben de inanmadim ama hadi diyelim yegen(!) aldi,yer degistirme yaptigina gore yasi kucuk degil, o yegenin zekasindan suphe eder,tedavi olmasini saglarim.Ahh sen ne sakaci seysin diye bagrima basmam yani.Ne munasebet.

Son düzenleme:

Ve yeğen altınların yerini değiştirdim diye ortaya çıkar. Zannettiğimden daha başarılı olmuş. Ben daha tipik bir şeyler bekliyordum.

Son düzenleme:
Eğer her yere baktıysan evde olmadığından eminsen altınların yerini bilen biri gizlice almıştır. Periler cinler götürmedi ya. Hırsız değildir hırsız olsa hepsini alırdı. 50-100 lira değil giden kaç tane kalın bilezik. Eğer tanıdıklarından şüphelenmiyorsan ben ihtimal vermesemde eve hırsız girmiş. Bu durumda da polise haber vermen lazım. Dediğim gibi 50-100 lira değil ufak meblağ değil giden.

Yeğene ağzının payını vermedin mi, ne işi varmış senin altınların yerini değiştiriyomuş. Neden agresifsin konusahibi. Kendine gel once. Altınlarını biz almadık.

Ahh biz de yedik
Daha yaratıcı bir hikaye beklerdim doğrusu.
Hadi var sayalim gerçek ne vicik vicik bir aile iliskiniz var
Yegen kim ve ne sifatla yatak odasina girip böyle bir şey yapabiliyor.

Hangisi supriz oldu yerini degistirmesimi yoksa ortaya cikartmasimi??
Biblomu bu canim yerini degistitiyo Allah Allah
Bende esinden suphelenmistim iyiki bize uymamissin baksana olanlar nekadar MANTIKLI Boyle yegen dusman basina

sürpriz yaptı derken? senin olan birşeyi sana geri vererek mi yaptı sürprizi? ne ilginç bir sürpriz anlayışınız var yahu.. tabi ortada gerçek bir yeğen ve gerçek bir sürpriz varsa, hiç sanmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…