ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..
Konu ya fake ya da konu sahibi arkadaş çok saf. neyse arkadaşım altınlarına da kavuşmuşsun daha fazla kimseyi meşgul etme, bundan sonra kimseden de burada fikir isteme eğer sonrasında suçlayacaksan.
Yeğen falan hikaye gerçeği söylmiyor
Güzel arkadaşım olur da akşam eşin eve gelince "dur bir de ben bakayım" diyip de "Aaa bak burdaymış" derse şu saf temiz yaklaşımına devam etme rica ederim. "Ay eşim buldu buradaymış" deme sakın.
Farzet ki eşin aradı altınları bulamıyorum dedi. Ne dersin? "Nasıl ya, şuraya baktın mı buraya baktın mı Allah Allah" falan dersin di mi? Kimse o kadar bilezik için rahat rahat evdedir demez. Ne olur en azından akşam büyülü bir şekilde bulunursa o bilezikler gözün açılsın.
Canım arkadaşım biz de kimsenin günahını almak istemeyiz. İftira çok kötü bir şey. Ama hem kimsenin girmediği oda diyorsun, hem kapı pencere kapalı diyorsun hem de sadece ve sadece kayınvalidenin aldıkları gitmiş. Tövbe tövbe 3 harfliler mi aldı dememizi bekliyorsun. Biz akla mantığa en yatkın seçeneği söyledik. Burda bir arkadaşın konusu var "müstakbel yengemle..."diye. Orda gelin adayı yalan yere öyle yeminler ediyor ki. Yok oturduğum yerden kalkamayım falan. Yani insanoğlu kendini kurtarmak için her şeyi söyleyebilir. Umarım gene biz yanılıyoruzdur ve kayıpların bu 4 bilezik ile kalır. Ama ben sana ne olacağını söyliyim. Eşin ya da ailesi sana 4 tane burma alacaklar. Bak helal para Allah bir yerden aldı bir yerden verdi falan diyecekler. Sanki sen üzülme diye almış gibi olacaklar. O zaman bu kız müneccim mi nerden gördü geleceği deme olur mu? Gelecek falan görmüyorum. Sadece yaşadıkların çok tipik. Umarım o 4 bilezik sana geri takıldığında bunları hatırlarsın.
ne yazıklar olsunu ya dediğiniz yapmadım diyemi ? nereye koyduğumdan emindim tabiki yiğenimiz değiştirmiş yerini akşam üzülürken anlatıyoduk süpriz yaptı .. he yavrum ne? konuşma sitilinize dikkat edin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?