Bide bu var yaniVerme kesinlikle benim bir arkadasım aynı sebebten verdi güya ev alacakları zaman verilecekti ev aldılar kimse de oralı olmadı bunlar hergün tartısma hergün bagrıs cagrıs en sonunda kız vazgeçti bıraktı peşini.
Eşinde varken bidaha konusu açılırsa valla baba biz araba almaktan vazgeçtik bankaya koyucam sen kredini çek işini hallet de bir çırpıdaCevabın beni gulumsetti cok tatlisin
öyleyse ne kp ne de eşinize altınlarınızı vermek zorunda değilsiniz dicem ama erkekler genelde altınlara sermaye gözüyle bakıyor kadının rızası olmasa bileDegildi 3 asgari ucretti mehirim ama altinlarimi saydim ben onun yerine esime hep onlar benim dedim
Kaynanamida kayinpederimide cok severim ikisi dusunup karar vermislerdir daha oncede esime demis cunkuBir taşla (altınla) iki kuş (gelin). Çok kurnaz bir kayınbaba.
Sen takicagni takmis olcaksin. Ustune de su ic canimAma mntıkli degil dimi bu altinlarimin eltime verilmesi peki ben onlarin dugununde ne takcam oda var
Eltime degil cnm kendime kollarim falan hep bos kalacakSen takicagni takmis olcaksin. Ustune de su ic canim
Evet bende sasirdim boyle bi teklife esim hayir diyemicegimi biliyor
Eltime degil cnm kendime kollarim falan hep bos kalacak
Kesinlikle haklisin uygun bir dille dicem valla hayir diye anneme soyledim cok uzuldu oda hayir de diyoNeden hayır diyemiyorsunuz ?
Hayat felsefen ben üzüleceğime onlar üzülsün olmalı
Böyle pasif olmayın lütfen
Beş harften oluşan diğer kelimelerden hiç bir farkı olmayan bir kelime "hayır"
Eğer buna da hayır diyemeSeniz hem altınalrdan olursunuz hemde eşinizin eline koz verirsiniz. Eşiniz "bu kadın altın olayına bile hayır diyemedi. O zaman zTen hayır demez diye her şeyi yaptırırım ben buna" diye düşünür
Ben de yanlış anlamışım. Pardon...Eltime degil cnm kendime kollarim falan hep bos kalacak
Sen veriyosun heralde? Kendi kolun bos kaldigina gore?Eltime degil cnm kendime kollarim falan hep bos kalacak
Aynen oyle ben takıyorum dicemBen altinlarimi takiyorum de verme. Ceyreklerle 5i biyerde yap onlarida tak yine verme valla cok uzulursun
Yok vermicem uzmicem bu sefer kendimiSen veriyosun heralde? Kendi kolun bos kaldigina gore?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?