Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki arabaHayır diyeceksiniz tabiki de gitsin yapsınlar ona da altın. Olurmuş öyle şey. Ha Hayır diyemiyorsaniz araba almaktan vazgeçtik diyin ben takiyorum onları diyin. Ayrıca alacağınız araba yüksek bi meblağ değilse altınları bozdurmayin.
Kesinlikle haklisin cnm asla kırmam kıramamda ben kimseyi
Ama nasil dicem
O zaman benim düştüğüm hataya düşme be canım. Bende altın yok ama salak gibi He dedim 20 milyar kredi çektik 13 e araba aldık 1 ay geçmeden eşim ameliyat oldu oldumu borçlar diz boyu. Öde öde hala bitmiyor. Yetmedi gittik 3 bin daha kredi çektik. Yirminin üstüyle başka borç odedik. Kenarda 5 kuruş para yok. Bırak onlarda dursun. Ben bebeğinin doğum altınları bile bu saçma eve harcadım. Arabayı satsam borcumu kapamiyo bile.Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba
Aslinda esim araba icin bozdurcagi zaman cok uzulmustum kaynanamada soyledim oda biliyor suan hepsi uzerimde keyif cikariyorum dedim esim satana kadar" Biz araba alana kadar altinlarimi takmak istiyorum " dersin
"Ben versem de karsi taraf benim altinlarimi takmaktan rahatsizlik duyar , ortak sartlarda olmasi daha iyi .benimki bende kalsin " dersin
" Ayy araba alinana kadar altinlarimi takiyim bol bol ,sonra takamiycam nasilsa " dersin
" Araba olmasa altinimi sattirmazdim ama (esinizin adi neyse) ahmet cok istiyor diye kiyamadim " dersin
" Ben eltimin altinini takmak istemezdim , madem ki ayni hesaba geliyor siz durumunuza gore takinizi alin ,sonra problem yasansin istemem" dersin
"Aslinda baska bi yolu olsa altinlarimi satmak istemiyorum araba icin de olsa " dersin
veyaa kestirmeden " Dogrusu altinlarimi takmayi seviyorum ,benden alinip baskasina takilmasi hos olmaz .Vermek istemiyorum " dersin olur biter.
Baskasina verip hergun sinirlenip uzulcegine bi kerede soyle rahatla bu kadar basit. Eger esini ikna edebilirsen onun soylemesi daha rahat olurdu....
ALLAH korusun belki tedaviye para lazim olacak onuda anlatmaya calisiyorum araba suan bize luks diyorumO zaman benim düştüğüm hataya düşme be canım. Bende altın yok ama salak gibi He dedim 20 milyar kredi çektik 13 e araba aldık 1 ay geçmeden eşim ameliyat oldu oldumu borçlar diz boyu. Öde öde hala bitmiyor. Yetmedi gittik 3 bin daha kredi çektik. Yirminin üstüyle başka borç odedik. Kenarda 5 kuruş para yok. Bırak onlarda dursun. Ben bebeğinin doğum altınları bile bu saçma eve harcadım. Arabayı satsam borcumu kapamiyo bile.
Cok haklisim magdur olup kotu olacagima hayir deyip kotu olurumHiçbir şey demeyin.Vermeyin. Sorarlarsa da saygılı ve sakin bir şekilde veremem eşimle ortak kararımız deyiverin üstüne de hiç bir şey söylemeyin tartışmayın. Ne derlerse desinler yapsınlar. Mağdur olacağınıza kötü olun daha iyi. Kaldı ki o altınları verirseniz alacaklı olacaksınız ve zaten isteyince kötü olacaksınız. Öyle kötü olacağınıza vermeyerek kötü olun.
Gidip bankada hesap açtırın altınları da altın hesabına koyun.
O zaman ortada altın falan da olmayacağı için kimse de isteyemez.
Verirseniz zaten yaranamayacağınız gibi isteyince köyü olacaksınız.
Emin olun ki lazım oluyor. Çevremden biliyorum.ALLAH korusun belki tedaviye para lazim olacak onuda anlatmaya calisiyorum araba suan bize luks diyorum
Aalinda cok kati insan degiller hatta kv saftır biseye yok dersem tmm der ama beni cok seviyorlar o yuzden hayır diyememem gonul kırılmasindan korkuyorumkp kredi çekince araba onun adına olucak sanırım değil mi, eşiniz kabul ederse vermeyin tabi, ama ona söz geçirebilecek misiniz konu o, tabi o da kp kv ye, bence vericeksiniz gibi görünüyor.
Rabbim kimseyi o durumlara dusurmesinEmin olun ki lazım oluyor. Çevremden biliyorum.
Ona taktiklari gibi uzulcem ben orda bos dururkenHee bide sana başka örnek veriyim annemin altın bir kölyesi varmış zamanında. Bişeyler için lazım olmuş bozdurcaklarmis. Halam ederini verip satın almış ama annem hala anlatır durur kuyumcuda bozdursam bu kadar dokunmazdi die. Insani sonuçta gözün götürmez üzülür sun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?