Aalinda cok kati insan degiller hatta kv saftır biseye yok dersem tmm der ama beni cok seviyorlar o yuzden hayır diyememem gonul kırılmasindan korkuyorum
Amin inşallah. Dilerim Allah başta size sonra isteyen herkeze evlat nasip etsin.Rabbim kimseyi o durumlara dusurmesin
Kesinlikle oyle ah bu eşim ah cok gıcık yaa ama senin abin istese yada ailen istese verirdik diyo ben cebimdeki son paraya kadar verirdim diyoçok üzüldüm sizin için kötü bir durumdasınız, eşiniz de yer yapıyor belli, araba alıcam diyor siz istemediğiniz halde kumpas kurbanı olucak gibisiniz o altınlar gidici söyleyeyim, zaten bu ulkede her kadının altınları bir şekilde gidiyor öyle ya da böyle bir hiç uğruna gidiyor kim üstüne oturup da oh altınlarım diyebiliyor ki çok az kadın. vermemeye çalışın ama gidici bence.
Aa kız kabul etmezki bu sefer o bos kalcaksaf değildir sanmıyorum saf olduğunu, şu an gidicek olan sizin altınlarınız, madem eltiye takılsın altınlar sonra geri alın düğünde takılmış olsun öyle olmuyor mu veya yarım yarım bölüşün 4 bilezikse ikisini geri alın olmuyor değil mi , olmaz.
Sonunda kadar insallahyolcudur abbas, bağlasan da durmaz.... yol görnmüş sizin altınlara, direnin bence yine de.
Aa kız kabul etmezki bu sefer o bos kalcak
Cnm ev yok kiradalar emekli maasi var sadece esim sıfır alacak cunku engelli raporuyla alacak mecbur sıfır alıyoaraba alınsa kp adına alınacak değil mi, araba onun olacak kredi ile çekilen araba kredi sahıbının oluyor bilginizde mi? ikinci el 5 yılı aşmışsa ancak tüketici kredisi oluyor yeni araba mı ister eşiniz hep ? ikinci ele razıysa sizin adınıza olabilr de tabi, sanmam.
evler kp üzerine mi bu arada ?
Vermek istemiyorum kız oyle cok altinimda yokkiboş değil mesela senin 4 bileziğin 1 setin var, onları verdin evlendi, sonra yarısını geri alsan 2 bileziği al seti de kolyesi onda bileziği küpeleri sende olsun mesela bak bölüşüldü yarım yarım , ilerde kredi çekip de araba almanıza gerek kalmıycak yarısını kaybetmiş olucaksın ama yarısı sende en azından, gidicek o altınlar söylemedi deme.
AminnnAmin inşallah. Dilerim Allah başta size sonra isteyen herkeze evlat nasip etsin.
Cnm ev yok kiradalar emekli maasi var sadece esim sıfır alacak cunku engelli raporuyla alacak mecbur sıfır alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?