ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba

Başlıkla alakasız ama tedavi oluyorum dediğiniz için yazıyorum. "Aidin salih" i bir araştırın inşaAllah faydasını görürsünüz

Altinlarinizi sakin vermeyin.Verirseniz de ustune bir bardak soguk su icin.Cunku araba icin kredi cekerim diyen , eltiniz icin de pekala cekebilir.Kp niz kendini cok akilli ve kurnaz saniyor.Hicbir iyi niyet goremiyorum ben bu teklifte.Tam tersine hadsizlik,uyaniklik ve utanmazlik goruyorum.Ve sakin "altinlari takiyorum veremem" demeyin.Zaten kolaylikla reddemeyeceksiniz.Oyle birsey deyin ki umidini tamamen kessin.Cunku senin KP ye desen ki "takiyorum veremem" , ertesi gun cikar pazara , doldurur cantayi imitasyonla , gelir kapina , "al kizim bunlari tak,kolundakileri ver , ben daha sonra kredi cekecegim sizin icin" der.Yani birsey soylerken karsi taraftan gelecek reaksiyonu dusunerek hareket edin.Eger boyle birsey olursa reddedebilecek misiniz?O nedenle arabadan vazgectiginizi ve altinlarin da yakinda bebek icin lazim olabilecegini soyleyin ve kestirin atin.Kendinizden emin olun.Aksi halde eltinizi de kendinize daha ilk dakikadan dusman gibi hissetmeye baslarsiniz.Altinlari gordukce sinir hastasi olursunuz cunku altinlarinizi seviyorsunuz normal olarak.

Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba

Esin belli ki ergen ruhlu daha. Sakin bebek düsünme simdi. Adam babasina bile hayir diyemiyor, bebek düsüncesi varken, hic bir birikimi olmadan araba almak istiyor. Üstelik altinin degeri düsükken. Yani zarar ile araba alacaksiniz bide.

Bilemedim, benim kadar bebek istemeyen, beni kayin aileme karsi koruyamayan ve üstelik mantiksiz islere kalkisan biri ile ben bebek yapmazdim.

Kesinlikle verme geri odemezler sn de uzerine bi bardak soguk su icersin kardesim .. Hatta esine de verme araba icin. Bu nedir ya

Asla vermezdim.

İnsan düşündükçe ruh hastası olur, evliliği yıkılır böyle bir şey olsa.

Benim anlamadığım ilerde araba alsanız da bu kp kredi çekecek zaten. Baba bizde önümüzdeki ay araba alacağız zaten boşuna işleri karıştırmayalım sen kredini çek altınını al de. Yoksa o altınlar rüyanda uçuşur valla.

90 raporla alınan arabayi kendisi süremezmisi. O yüzden vekâlet le kullanacak biri gerekiyor mus. O yüzden de sadece plakada engelli oluyormuş. Araba normal bir araba oluyormuş. Demekki çeşitleri fazla.

Tabiki sizin dediğiniz doğru zaten. Ben konu sahibinin eşi engelli raporuyla alacak babası ödeyecek dediği için yazdım. Konuyla ilgili olsun azcık ucundan.

babacığım konu altın değil tabiki verilir ama büyük gelinden küçük geline ayıp olur hem elalem ne der, ayrıca iki kardeşin arası da açılır üç beş kuruş para hesabı yaparken aileler arası huzursuzluk çıkar. biz sıkışırız yeni gelinden isteriz sonuçta benim altınım ,
bu tip tatsızlıklar olmasın diye siz en iyisi gelinin altınını kendiniz halledin bizi karıştırmayın
derdim sanırım

parasını degerınce hemen vereceklerde ver
yoksa araba almaktan vazgecın :)

Hayir yani madem siz istediginiz zaman para cekebiliyorlarsa cekip alsinlar ya ? Kazikliyacakmis gibi..

Vermeyin pişman olursunuz
Neden hayır diyemiyorsunuz.
Düğünde takılan altınlar kadınındır.
Bir haber vardı boşanırken düğün videosundaki takılanlara göre kadın kocasına verdiği altınları geri isteyip almıştı.
Evinizin bir ihtiyacı için gönlünüz razı gelirse veririrsiniz ama eltiye takılsın diye vermek ben yiyemedim sen ye demek olur
Yeri gelir eltinizdende soğursunuz

Araba istemiyorsan, araba alindiginda binneyeceksen verme altinlarni
Ben anlamiyorum kadinlari, araba evinize aliniyor yani ailenizin mali esinin ve senin
Neden adama destek olmuyorsun? Ver altinlari borcsuz bin arabana temiz temiz

Bir bahane uydurmaya gerek var mi
Esinizde zorla ikna etmis
Icinizden gelmiyorsa onada vermeyin

Vallahi benim basima geldi boyle birsey vermem dedim hesapmi vercem
Esinizde kendi diyemiyorsa siz soyleyin kayinpedere
Vermekten vazgectim deyin kestirin atin
Aciklamaya uzatmaya gerek yok

Araba istemiyorsan, araba alindiginda binneyeceksen verme altinlarni
Ben anlamiyorum kadinlari, araba evinize aliniyor yani ailenizin mali esinin ve senin
Neden adama destek olmuyorsun? Ver altinlari borcsuz bin arabana temiz temiz
iyi de illaki araba alacağım demiyor ki kp, küçük oğlanın altınları için kredi çekeceğim kredi çekmeyeyim siz altınları verin siz araba alırken kredi çekerim diyor.
yani hazır sana araba alıyorum falan demiyor. benim düğün borcum var kredi çekemem bak başının çaresine dediği zaman bak karı koca nasıl birbirini yiyor.
bana düğünde borç çıkarmayın yardım edelim biran önce ev alın dediler, düğünde destek olmadılar düğünden bir yıl sonra e alındı kv kendi üzerine istedi evi eşim tek çocuk, nasılsa ölselerde bana kalacak dedi , ve bizde çok iyi anlaşırdık yada ben anlaştığımızı sanmıştım , hoş istemesemde peki dedim ev kv nin üzerine yapıldı .
sonrası tam aile felaketi kv evim de evim demeye başladı (sadece 30 bin tl kattılar) altınlar düğünde takılanlar ve dünya yadar bir kredi çektik.
yeğeni gelir bu ev benim tapusu halamın değil mi isterim bana verir, doğum yaptım ben yataktayken misafir gelirdi eve, gelen misafirler birkaç defa rahatsız oldu a bişey olmaz benim evim burası diyor

bu kadının kocasına araba hikaye, kp düğün yapacak yakın zamanda o nasıl etsemde daha az masrafla düğünü bitirsem derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…