ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Konu sahibi bozdursun altinlari alsin arabayi
Kp borcundan ona ne
Ha parasini verecekse kpe de satabilir altinlarini
Kp ister kendi taksin ister eltiye takilsin onemli mi?sonucta parasi alinmis olur konu sahibi de verir parayi kocasi araba alir o kadar basit

Allah allah nasılsa bir şekilde altın alacaklar gelinlerine,
Ne alaka sizdeki altınları istemesi bana göre mantıksız !!
Ben asla vermezdim ,
O zaman da yarın eltinden alsınlar altınları ona da desinler ben sana alırım,
eltinler araba alacak ihtiyacınız olduğunda ben yaparım aynını desin,NE SAÇMA yahu !!

Abartmışsın biraz. Kuyumcuya satacakmışsın zaten, kayınpeder de "hani ben de takacaktım zaten madem bana ver onları takayım sana da araba kredisi çekeyim alacaaanız zaman" demek istemiş.

Şimdi vermezler diye çekinerek adım atıyorsun, ama sonra kimse bunu unutmaz ve evliliğin gerilir bu gereksiz konu için. Yok gelin bana güvenmedi der, yyok eşin somurtur falan...

Değer mi evliliğini strese sokmaya, abartma konuyu ver gitsin. Araba alacağınız zamanı da belirleyin eşinle fırsat bu fırsat, o da o zaman kredi çeker olur biter.

Bende evliligim gerilmesin diye verdim altinlari ama dort yildir ne gelen var ne giden verme bence

Yikarim ortaligi

valla canım ben senin yerinde olsam kayınpederime şöyle derim. baba kusura bakma ben şimdi altınlarımı bozdurmak istemiyorum sen geline ne alacaksan al ben araba alacağımız zaman eşime veririm de çünkü emin ol düğünden sonra da düğün yaptık borcumuz var diyip senin altınların üzerine yatacaklar.hem ne demek evdeki gelinin altınlarını alıp yeni geline takmak asla taviz verme taviz tavizi getirir.altınlarını verirsen üstün bir bardak su iç derim.çünkü hiç görmedim gelinden alınan altınların geri verildiğini...

Sacma bisey vermeyin araba alacaksaniz hemen alin kart yapin takin senin altinin bu sonucta o zaman dgunde taksin dugunden sonra sana versin bunu kim kabul eder kimse o yuzden sende verme altinini dusuncesizmis peder

sakın verme nerden biliyosun geri ödeyeceklerini

Sakın ama sakın verme.
Sonra kendi paranın dilenciliğini yaptığın gibi evliliğin bitme noktasına gelir.
Kendine güvenemiyorsa başka bir baharda evlendirsin oğlunu. Ne acele!

Asıl altınları verirse evliliği strese girer
Altınları vermezse huzuru bozulue
Dolandırılmış enayi gibi hisseder kendini

İki durumda da kötü olmakta. En iyisi altınları vermeyerek olsun ki altınları gitmesin

Geri vermeye niyeti olsa krediyi çeker altınını alır,gelinine takar net.
Sizdeki altını alırsa kredi çekmeyecektir muhtemelen.
Sizin yerinizde olsam "araba almaktan vazgeçtik,altınlarımız dursun ilerde kullanacağız,siz kendi kredinizi cekin"der geçerim

ilginç işte bu hesabı biz yapabiliyoruz, konu sahibi yapamıyor.

Ben de en baştan kestirdi attım çok da tutmuyo yazık bozmaya değer diyerek üstüne getirmedi yoksa çoktan gider

Hemen satıp araba alın.

Kayınpeder için değişen bir şey yok ki görünürde
Ha altın için kredi çekmiş ha araba için kredi çekmiş aynı şey, her halükarda bankara kredi taksidi ödeyecek

Ama sizin altınların üstüne yatmayı planlayıp araba için kredi çekmemeyi planlamışsa o zaman bankaya hiç bulaşmamış olur, o ayrı konu.

Ben olsam vermezdim, ister kızsınlar, ister kırılsınlar, ister laf etsinler.

ilginç işte bu hesabı biz yapabiliyoruz, konu sahibi yapamıyor.
Yok ipekçim inanki iyi niyetli bulamıyorum ben böyle talepleri. Şunu dese anlarim "kızım siz satacaksınız,bizde alacağız,işçilik ödemeyelim,gelin kuyumcuya soralım,ne kadar ediyorsa biz kredi çekip size verelim,sizde altınları bize verin. Sizde işinizi görün,bizde" amenna ama siz verin biz size verelim"in meali "biz bunları alıyoruz ama keyfimiz gelince öderiz,yada ödemeyiz,en fazla bir iki istersiniz,zorla mı alacaksınız" net yani.
Iyi niyetli olan,bunu söyler "siz verin biz size kredi çekelim"çok ucu açık, birde oģlumuzu evlendirdik çok borcumuz var deseler isteyemez ki konu sahibi.

ayy şunu diyecek kpeder de tanımıyorum ben şahsen.
Şahsen benimki beni nasıl knockout eder diye düşünür de ava giderken avlanır.
O yüzden kadınlar da akıllı olsun kendilerini kullandırmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…