Altınlarımı nasıl alabilirim?

Sen hala ortada altın olduğuna inanıyor musun?
Bence çoktan iç edildi.
Ama çözüm çok basit.
Bulunduğunuz yerin az uzağında, emlaklari ucuz olan bir ilçe bul.
Hatta sahibinden.com ile falan gerçek bir ev bul :)
Sonra hic üşenme bir bankaya git ve o ev için mortgage kredisi odemeleriyle ilgili bilgi al. Hatta onun çıktısını iste.
Git o eve ve de ki 'gelecek için dairə almaya karar verdik. Altınlar ve bizim birikmiş paramizla (atıyorum) kirk bin peşin ödeyeceğim kalanı için şöyle bir ödeme planı çıkarttılar. Evin içine de az bir masraf yapıp kiraya vereceğiz,kendi kendini ödeyecek. Böylece 8 sene sonra kira geliri olacak. Belki onu birikim yapar yeni bir ev daha alırız,sizin yaptığınız gibi,çocuklarımız rahat eder.
Resmen tiyatro oynayın ve alın altinlari.
Sonra mı?
Exper o eve kredi vermedi falan dersiniz. Ya da vazgeçtik...
Onlar sizi nasıl oyaladiysa siz de öyle oyalayin iste

Bugun kp evde yarın gidecem almaya takacam dıye alacam artık bende kalsın diyecem bakalım ne diyecek
Vermiyoruz derseler ya da oyalarsalar yine tehdit mi etseniz işe yarar mı ki şikayet edeceğim diye düğün fotolarında var altınlarımın olduğu diye korkarlar mı ki?(Gerçi ters tepip size zarar vermesinler Allah korusun.) aklıma geldi sadece yazayım dedim inşallah alırsınız.

Zarar vermezlerde takacam dersem birsey demezler diye umuyorum sonra da eşimle konusup bankaya yatıracam

bulca Anamnez tapuya baktım. Biz evlenmeden önce iflas etmişlermiş o zaman evı Baska bir akrabalarının üzerine yaptırmıslar satış bedeli yazıyor

bulca Anamnez tapuya baktım. Biz evlenmeden önce iflas etmişlermiş o zaman evı Baska bir akrabalarının üzerine yaptırmıslar satış bedeli yazıyor
Anladım yani başka bir akrabadan size direkt satış olmuş .Evlilik tarihinden sonra ise eşinle senin ortak maliniz.Ama sen zaten sana ait hissesini altınlarını vererek satın almış gibi olmussun

Anladım yani başka bir akrabadan size direkt satış olmuş .Evlilik tarihinden sonra ise eşinle senin ortak maliniz.Ama sen zaten sana ait hissesini altınlarını vererek satın almış gibi olmussun
Evet alacam altınları inşallah bu ortak falan deniliyor ya bosanınca kimse alamıyor sanki evin yarısını hic duymuyorum

Ah bizimde ilk sorunlarimizdan biriydi ama esim onlar bizim evi size benmi yapin dedm dedi suan altinlari bozdurup ev taksidine girdik. Aslinda aileler bunu zaten bizim icin yapmiyorlarmi cok sacma bir surec ama erkekte bitiyor sanirim son soz. Bu yuzden esime anlayisi icin minnettarim umarim sizde cozebilirsiniz.

Benimde aklıma o geliyor sorarlarsa bende mi dursun artık deyim sizce
merhaba samire
bir düğünde vs de takacağım diyin yine bişeyler derlerse neden ısrarla vermek istemiyorsunuz anlamadım diye sorun

oturduğunuz ev siz evlendikten sonra mı eşinizin üzerine yapıldı? Öyleyse evin yarısı sizin
altınları vermeyip verdiğimiz eve saysınlar diye düşünüyor olabilirler

Azonce geldim kv den istedim babana söyleyim dedi işten gelsin kp sakin konusma olmaz ama yine konusarak almaya çalışacağım eve saydılarsa desinler o zaman eve saydık diye hem ben onlardan ev istemedim ki ayrıca ben kadın boşanırken hiç evin yarısını aldığını duymadım genelde kimin uzerındeyse öyle kalıyor hem o altınlar benim mehirim ayrıca sadece onların taktığı yok babamın annemin arkabalarımın taktığı da var vermezlerse haram para yemiş olurlar.

Ailemin taktığı kadarını ve mehirim kısmını istiyorum dersin ....ev verdiginizi düşünüyorsanız ben evimin kirasını hiç almadım da dersin.Ama bence alamayacaksin o altınları...esin ne iş yapıyor? Kayinpederle ortak keseniz veya ona maddi muhtacliginiz yoktur umarım..Eğer maddi yönden onlara muhtacsaniz hiç kötü olma

büyük ihtimalle altınlar çoktan harcandı eşinizde bildiği için gitmiyor. Harcanmamış bile olsa vermicez demeselerde vermicekler belli. Siz de gidin söke söke alın, isteyin acık acık bunda bu kadar çekinecek ne var? kuzenimin kına gecesi var diyin uydurun bir şey ne takıcam boş mu gidicem diyin

Beraber çalışıyorlar aynen hakkım olanı istıyorum ben hem madem eve saydılar desinler o zaman eşime de sinir oluyorum beni kötü yapacak annesiyle babasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…