- 25 Haziran 2016
- 7.602
- 13.616
- 248
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Aaa bende yeni ev aldılar da size verdiler sandımEvde hala kendileri oturuyor bide eski ev aile apartmanı sırf bize yeni ev alınmasın diye onu eşşmşn üzerine yaptılar. Kendilerine yeni ev alacaklar benim altınlarla
Ben istiyorum tuhafiye açmayı kşmse arkamda durmuyor durmadıkları gibi engelde oluyorlar.Aaa bende yeni ev aldılar da size verdiler sandım
Yani bilmiyorum ama altınları verecekleri zor
arabanız varsa üst model alacaz yada ben tuhafiye gibi işyeri açmak istiyorum deyin
Neden açıklama yapma ihtiyacı hissediyorsunuz ki altınlar sizin. Alır istediğiniz yer koyarsınız. Bu konuyu konuşmayın bile. Bana biri altınları sorsa derim sizin ne haddinize sormak.Benimde aklıma o geliyor sorarlarsa bende mi dursun artık deyim sizce
Öyle yapacam artık altın hesabına yanaşsalar en iyisi o olurda hayırlısı.En mantiklisi dugun var verin altinlari diyin. Ama gayet sert bir sekilde. Sonrada kestirip atin bende duracak diye.
Altınlar duruyor eminim bundanda bende dursun deyince tartışma çıkarılarsa kötü gelin olmuş olurum bide kayınpedere laf yetiştiremem eşime diyorum almam ben diyor ya bu erkekler ailelerine karsı niye bu kadar pasif offKayinpeder de nasil bilmisse darbeyi artik. Pes.
Bence kacak guresme. Al karsina kv yi acik acik konus. Anne altinlarimi gorebilir miyim de once. Cunku belki ortada altin falan kalmamis olabilir. İlk etapta sadece gormeyi talep et.
Eger getirirse kontrol et ve tesekkur ederim benim icin sakladin ama artik ben alacagim. Onlar bana ait de. Kesin ve net bir dille.
Yok altinlari ortaya cikarmiyorsa zaten hic senin olmamislardir.
Evet kiradayız bide eski ev istemıyorum orda oturmak tabi ne zaman otururum orasıda ayrı bir konuO altınları eve saydılar. Neyse en azından evlendikten sonra vermişler evi. Böylelikle sizin de evde hakknız var. Ben açıkcası böyle havada kalan şeyleri sevmiyorum. Şu an siz kirada mısınız? Ona göre yorum yapacağım.
İşte bu yüzden altınlarım banka kasasında. Ne demek bana benim altınlarımı vermicekler. Bide kp karışıyo. O evde yokken gidin isteyin kvnizden düğünde takacam diye. Öteki çocuklarına ev alırken altınlarını almışlar mı?Evet kiradayız bide eski ev istemıyorum orda oturmak tabi ne zaman otururum orasıda ayrı bir konu
Eşşmşn dexşğşne göre almışlar ama hepsine vermemiş eltim gil ama biz evlenmeden önce eşim gil iflas etmişler evleri alınmış iki eltimin tekrar satın aldılar ödediler şirketten çıktı paraİşte bu yüzden altınlarım banka kasasında. Ne demek bana benim altınlarımı vermicekler. Bide kp karışıyo. O evde yokken gidin isteyin kvnizden düğünde takacam diye. Öteki çocuklarına ev alırken altınlarını almışlar mı?
Yalnıs yazıyor bu telefon sabahtan bu yana eşimin dedıgıne gore yazacaktımEşşmşn dexşğşne göre almışlar ama hepsine vermemiş eltim gil ama biz evlenmeden önce eşim gil iflas etmişler evleri alınmış iki eltimin tekrar satın aldılar ödediler şirketten çıktı para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?