Altınlarımı nasıl alabilirim?

uzgunum ama bunlar altinlari harcamistir bile.yerinizde olsam ucunda kavga bile olsa verin derdim sebebini sorsalardi istiyorum hic bir sebebi yok diyin vermezlerse kesim harcamislar

Arkadaşımın düğünü var takılarımı takıcam deyip isteyn. bir şey derler ise ben yeni gelinim anne takmadan olur mu dersin. arkadaşlarım yakın tanıdıklarım ne der sonra dersin. Bir daha da geri verme ister se bundan sonra ben saklıycam altınlarımı deyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde hala kendileri oturuyor bide eski ev aile apartmanı sırf bize yeni ev alınmasın diye onu eşşmşn üzerine yaptılar. Kendilerine yeni ev alacaklar benim altınlarla
Aaa bende yeni ev aldılar da size verdiler sandım
Yani bilmiyorum ama altınları verecekleri zor
arabanız varsa üst model alacaz yada ben tuhafiye gibi işyeri açmak istiyorum deyin

Oturduklari evi de keske esinizin uzerine yapmasalardi istemeseydiniz altinlari da vermeseydiniz hem yarin bi gun vefat ettiklerinde kardesler arasi sorun cikar o evle ilgili. Altinlari da heralde ben olsam artik isteyemez araya mesafeyi koyardim ya arayip sormazdim, altinlari da onlarin olsun siz mutlu olun da.

Aaa bende yeni ev aldılar da size verdiler sandım
Yani bilmiyorum ama altınları verecekleri zor
arabanız varsa üst model alacaz yada ben tuhafiye gibi işyeri açmak istiyorum deyin
Ben istiyorum tuhafiye açmayı kşmse arkamda durmuyor durmadıkları gibi engelde oluyorlar.

Eski evi size sus payı olarak vermişler,senin altınlarla kendine kaynanan güzel bir ev alacak belli ki.Ya enn sinir olduğum insan tipi çocuklarını yönetme arzusunda olan insanlar.Bence bir an önce altın konusunu çözüme kavusturun,yoksa daha çok başınız ağrır

Altınları harcamıyorlar, size de vermiyorlar. Ee nolcak peki bu altınlar? Size verdikleri evi beğenmiyorsanız başka ev alıcaz falan deyin ne bileyim...
Veya altınlar için kasa alın evde güvende olur artık kendim muhafaza etmek istiyorum deyin.

Kayinpeder de nasil bilmisse darbeyi artik. Pes.
Bence kacak guresme. Al karsina kv yi acik acik konus. Anne altinlarimi gorebilir miyim de once. Cunku belki ortada altin falan kalmamis olabilir. İlk etapta sadece gormeyi talep et.

Eger getirirse kontrol et ve tesekkur ederim benim i
cin sakladin ama artik ben alacagim. Onlar bana ait de. Kesin ve net bir dille.

Yok altinlari ortaya cikarmiyorsa zaten hic senin olmamislardir.

O altınları eve saydılar. Neyse en azından evlendikten sonra vermişler evi. Böylelikle sizin de evde hakknız var. Ben açıkcası böyle havada kalan şeyleri sevmiyorum. Şu an siz kirada mısınız? Ona göre yorum yapacağım.

Altınlar duruyor eminim bundanda bende dursun deyince tartışma çıkarılarsa kötü gelin olmuş olurum bide kayınpedere laf yetiştiremem eşime diyorum almam ben diyor ya bu erkekler ailelerine karsı niye bu kadar pasif off

Evet kiradayız bide eski ev istemıyorum orda oturmak tabi ne zaman otururum orasıda ayrı bir konu

Evet kiradayız bide eski ev istemıyorum orda oturmak tabi ne zaman otururum orasıda ayrı bir konu
İşte bu yüzden altınlarım banka kasasında. Ne demek bana benim altınlarımı vermicekler. Bide kp karışıyo. O evde yokken gidin isteyin kvnizden düğünde takacam diye. Öteki çocuklarına ev alırken altınlarını almışlar mı?

Eşşmşn dexşğşne göre almışlar ama hepsine vermemiş eltim gil ama biz evlenmeden önce eşim gil iflas etmişler evleri alınmış iki eltimin tekrar satın aldılar ödediler şirketten çıktı para

Yalnıs yazıyor bu telefon sabahtan bu yana eşimin dedıgıne gore yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…