Altınlarımı nasıl alabilirim?

Ne münasebet benim olan başkasında dursun. Bende yeni evliyim balayına giderken verdim dönüşü istedim yani. Bence sizde yüzsüzlük yapıp isteyin ister takarım ister yerim yani. Hakkınızı alın eşinizle de konuşun iyice.

Altinlarinin hala durduguna emin misin?

Ayni taktikle benden de istediler vermedim.Ustelik ben dugun takilarini almadim.Sadece bilezikler ve kolye fln.

He su siralar bozup yemegi dusunuyorum.Anam tutuyo beni.Baskasi kadar bende harcamayi bilirim.

Eve karşılık altınlar olmuş. Ya evden vazgeçin ya altınlardan.

O altınlar senin hakkın senin rızan olmadan sahiplenemezler hibe mi ettin sanki onlara.
Bu arada mehirin ayrı mı yoksa o altınların içinde mi mehirinde varsa zaten dokunamazlar yerinde olsam çoktan alırdım onlardan

Samirenin evde hakki olmuyor ki kendi evlerinin tapusu el degistirmis oluyor ev daha onceden alinmistir eskiden yani,tapu o zaman ailenin uzerine simdi de tapu el degisince miras yada hediye olarak kabul edilir.

Yok duruyor biliyorum da vermekte istemiyorlar.Özellıkle kayınlarımdan eltilerimden çekiniyorlar. Eltilerim ev alırken altınlarını vermişler. Ama eşimin dedıgıne göre hepsini vermemişler.
Samire seni hatırladığım kadarıyla o altinlari vermezler sana ancak alirsan kavga ederek alirsin baska yolu yok.

Altinlarinin hala durduguna emin misin?

Ayni taktikle benden de istediler vermedim.Ustelik ben dugun takilarini almadim.Sadece bilezikler ve kolye fln.

He su siralar bozup yemegi dusunuyorum.Anam tutuyo beni.Baskasi kadar bende harcamayi bilirim.
Durduguna eminim cok cirkef haset insanlar bıraz birikmiş paramız var ona bile laf ediyorlar.onuda babamdan pancar falan aldım öyle coğalttım birsey olduğu zaman Samire de para var bir canta para var diyorlar ben iş kadınıyım ya bir canta para olacak bende

Samirenin evde hakki olmuyor ki kendi evlerinin tapusu el degistirmis oluyor ev daha onceden alinmistir eskiden yani,tapu o zaman ailenin uzerine simdi de tapu el degisince miras yada hediye olarak kabul edilir.
Vallamı evden de olduk Desene benım altınları almam sart oldu desene

Vallamı evden de olduk Desene benım altınları almam sart oldu desene
Sen ne yap et al altinlarini gerekirse kavga et babana söyle hatta.

Evlendikten sonra alinan mallar ortak ama burada kayinvalidenin zaten daha onceden aldigi bir ev var ve tapu el degistirmis oluyor zaten aileden ogluna geçiyor hediye ve miras olarak kabul edilir ev.

Samire seni hatırladığım kadarıyla o altinlari vermezler sana ancak alirsan kavga ederek alirsin baska yolu yok.
Aynen öyle takacam dıye alacam vermeyecem kendı adıma hesap açıp biran önce yatırmam lazım eşime sinir oluyorum en çokta ağzını açıp birşey demiyor

Anladım canım sağol bilgilendirdiğin için ben ev var diye sessiz kalıyordum şimdi hiç vermem o zaman zaten eşimle ne olacağım belli değil

Kısa ve öz altınlarımızı istiyoruz verin hiç dolandırmaya gerek yok bahane sayarsa baba sen kafanı yorma biz eşimle konuşup karar verdik dersin

Siz neden bu kadar pasifsiniz. Tamam anlamaya çalışıyorum ama çocuk gibi neden hep onay arıyorsunuz. Biraz dişli olun ya ne demek altınlarım kayınvalide duracak. Başıma böyle bir şey gelse ortalığı yıkardım. Düğünden sonraki gün kayınvalidem diyoki takılan parayı harçlık yapalım. Ben dedim böyle bir şeyi asla kabul etmem. Ne demek ya harçlık edeceklermiş. Onlar bizim ve 1 kuruşuna dokunmam dokundurtmam da dedim. Bir laf edemedi kayınvalide. Hele altınları alıp saklarım dese alev alırdı ortalık.

İlk zamanlarda pasif kaldım nede olsa benim dıye ama yanlıs düşünmüşüm şimdi evi verince iyice sahiplendiler diyecem ama hakkımı versinler az önce eşime dedim alacam diye ne yapacan diyor hesaba yatıracam dedim faiz mi yiyecen diyor laf bitmiyor ki. He yiyecem bende dedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…