Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Çıkmazsın bence tartı bozuk deilse tabiiii.

Senin eski halin ile bir sıkıntısı yok demek ki. Bu güzel bişi olsa da kendin için zayıflamak bundan daha güzel ben de sana katılıyorum...

Boyun kaçtı ya unuttum? 55 hakkında yorum için bunu bilmem lazım...

166 üstü ise bence gayet de olur yani. Kasmaya gerek olmaz...

Devamlı protein yenmez arkadaşım bence de...

Ben zaten şu an diyet miyet yapmıyorum herşeyden yiyorum ama mümkün olduğunca az... Bu şekilde 52,9 oldum. Şimdi reglim bakalım...

Yarın umarım çok beğenilirisn canım...

Canim cok sagol... Aslinda vardi, ben 65 kilo falanken zayifla zayifla sismansin diyip duruyodu. Simdi de 'takilma bu kadar kiloya' diyo. beni takintili yapti, cekildi aradan :)

Boyum 166. 55 ideal gibi sanki.. Ama sen Jennifer Aniston'in kilosunu istiyodun ya, ben de Jennifer Lopez'inkini istiyorum, 53.. Ondan 53 yani. Bakalim nolcak...

Tatlım sen ne istediğini biliyosun bence, bu kadar yol katedip 65'den 55'e düştükten sonra azıcık daha katedip istediğin kiloya ulaş, bunu başarabilirsin... Ayrıca 53 bence de süper olur biliyo musun.

Ama 55'e geldiğinde iyiyim işte ya bana ne dersen de vazgeç 53'ten kal öyle

Iste onu bilmiyorum bende de biraz takintili bi kisilik mevcut, bu diyet modundan cikamam ben heralde :) Sen napicaksin, 52'de sabitlicek misin?

Iste onu bilmiyorum bende de biraz takintili bi kisilik mevcut, bu diyet modundan cikamam ben heralde :) Sen napicaksin, 52'de sabitlicek misin?

Ben de takıntılıyım...

Ama bu da iyi sonuçlar vermiyebiliyo biliyo musun...

51'e devam edebilirim, 52'de kalabilirim de... Benim boyum 168 ve çocuk gibi görünmek istemiyorum ben...

Atletik, yapılı, yani çiroz, zayıf ve güçsüz olmayan bir görüntü iyi olur. Onun için belki dururum 52'de. Bakalım.

ambitious bu arada ataklar ne alemde? ben bayramin birinci gununden beri temizim.

Bu sorunu görmemişim, şimdi yanıtlayayım.

Aslında çok çok uzun süredir atak yok... Normal insanın fazla yemesi olmuştu, 29-30 Ekim organizasyonları esnasında. Ama bunlar tehlikeli değil kontrollü çok yemeler. Allah'a şükür atak sorunum kalmadı bayadır. O bambaka bişeydi, duygusal bi yanı da olan, kontrolsüz ve sonuçları cidden çok acı olan saçmalıklardı onlar...

Umarım da geri getirmem hçbirini...

selam kizlar bu saatte bile burdayim :)

kina iyi geçti o gün 1600 kaloriyi geçmedim
bugün iise öglede normal yedim 500kal sonra ak$ama kadar i$teydim eve geldim misafir vardi ama tatliya saldirmadim yarim dilim kadar kek ve kuru yem$ yedim sonrada meyve, toplm 1300 ile günü kapadim :) bakalim bugün nasil geçecek, artik okula giderken mesafeyi uzatipta yürüyorum birde bir kemer aldim kaslari uyarici tvde gösteriyorlardir, günde 130 mekik çekiyorum belki karnim tamamen giderde, zaten göbekten $ikayetci degilim, benim derdim popo ve bacak her kiyafette gözüm kaliyor bu yüzden... yine zayiflamaya kararliyim, bakalim kaç gün sürecek

tüysorunu bende bir sürü fotografa falan bakiyorum, hatta kendi eski halime bakiyorum motive oluyorum ama morelim bozulunca ne motivasyon kaliyor ne bi$ey hemen tatliya saldiriyorum, bu arada kilon boyuna göre çok iyi bence yaa ne kadar $anslisin, ben 1.62 boyundayim ve 50 kiloyken çok ama çok zayif duruyodum herkes kilo al diyordu, ama 55-56 kiloyken çok güzel bir fizigim vardi herkes hevesleniyordu geçen sene $imdi ise...

ambitious ne güzel her$eyden az yemeyi bilince hemen kilo veriliyo önemli olan bir miktar yedikten sonra durabilmek, bende 2 gündür bunu ba$ariyorum :) bu arada ataklarin bitti diye çok sevindim canim :)

kizlar bu sabah 56.4'tum. diger normal tarti da 56 gosteriyodu. yarin icin cok heyecanliyim diyetisyene gidicem. o zamana kadar bogazimi tutim diyodum ama kahvaltida 5 dilim falan ekmek yedim

ya deliriyo muyum neyim, ruyamda brownie yedigimi ve diyeti bozdugumu gordum, nasil agliyorum, dayanamadim diyorum; sabah uyaninca dunu hatirlamaya calistim gercekten bozdum mu diye :)

ambitious cok sevindim ataklarin bittigine. bence de, zapzayif ve celimsiz durmak iyi degil zaten.. onemli olan saglikli, yapili ve ince durmak :)

leyya sen de iyi gidiyosun anladigim kadariyla, aman boyle devam et :) aramizda cok da fark yok canim 4 cm falan... sen de 50'li kilolari gorursun ama yedigin tatli yarim dilim kekle sinirli kalsin :) ben 21 yasindayim canim. sen?

ay canim bende arada öyle rüyalar görüyorum uyandigimdada ayni senin gibi acaba yedimmi diye dü$ünüyorum :)
bende diyetisyen sana diyet vermezde kilonu koruman için bilgilendirir, bizi haberdar et canim
ben iyi gidiyorum in$allah bugün bozmam, henüz bir$ey yemedim ama bakalim nasil geçecek günüm, kilo vermeyi özledim

ben 22 ya$indayim, yakin birbirimize, birbirimizi daha iyi anlariz dimi :)

Kızlar günaydın.

Yeni bir haftada formda günler olsun hepimize inşallah.

Tuysorunu: Erkek arkadaşın nasıl buldu seni? Ayrıca diyetisyen ile görüşme sonucunu merak ediyorum...

55'e kadar kendi çabanla gelmiş olacaksın (10 kilo!!) 53 için diyetisyene gerek var mıydı bilemedim...

Leyya: Nasılsın canım? nasıl gidiyo? Doktor sende tiroid ya da ne bileyim kilo vermeye engel olan hormanal vs. gibi bişeylerden şüphelendi mi? Kilo verememe nedeni bu tip fiziksel şeyler de olabilir... Bunların üstüne gitsen? Hayatın hareketli mi? Yoksa duarağan mısın?

Ben yarın 52,5 falan olucam galiba kızlar... Baya inceyim artık. 52 olayım da bakıcam durmak mı devam etmek mi diye...

Az yiyorum ama herşeyi yiyorum.

Dün mesela sucuk da yedim, kurabiye de cheesecake de.

Selam canim erkek arkadasim 'zaten zayifsin sisman olsan fark ederdim' dedi pek fark etmedi acikcasi :)

Bu sabah 57.3'tum cunku dun aksam sinemaya gittim ve patlamis misir, cikolata yedim

diyetisyene yag olcumu yapsin diye gidiyorum vucudumdaki yag ve kas oranlarini merak ediyorum yoksa hakkaten 2 kilo icin gidilmez diyetisyene :)

Randevum saat 2'de. Gelince ne dedigini yazarim size.

Her seyden yiyip az yiyince kilo almiyosun zaten en dogrusu bu :)

ah ambitious ah, benim malesef tiroidimin etrafi kistlerle dolu 4 yildir böyle...her yil takip ediliyor ultrasonla kan tahlilleriyle ama kistlerin sadece 1 tanese büyük o eger büyümeye devam ederse onu alacaklar, mayis ayinda belli olacak daha var yani, doktor kilo almana sebep degil dedi ama ben hayatim boyunca hep zor verdim, hormonlarimin bir tanesi normalinden dü$ük ama önemli degil dediler

benim anlamadigim $u kizlar, ben 1 gün biraz fazla yesem en az +500 +600 çikiyor ama 3 gündür çok dikkat ediyorum hele dün 1200 kal aldim ama 3 gündür her sabah aç karnima tartiliyorum ve tam ayni kilodayim grami gramina 69.00 kiloyum, bu haksizlik yaa bende diyordum bugün kesin 200gr gitmi$tir ama nerdeee

leyya sorma canim ya kilo vermek cok zor ama almak o kadar kolay ki (

diyetisyenden geldim kizlar. yag oranim alt sinirdan da dusuk cikti :) cok sevindim.. ama kas oranim yuksek oldugundan yapili duruyorum. diyetisyen; 'senin olabilecegin kilo en dusuk 54' dedi, daha da dusersem kastan gidermis.

yani yag oranimin dusuk cikmasina sevindim ama kasliyim cok... neyse bakalim...

tuysorunu çok $anslisin!! sevindim senin adina, e o zaman diyeti yava$ yava$ birakabilirsin, tabi koruma $artiyla :)

ben bugün çok iyidim :) 1200 kalori aldim, in$allah yarina bir kaç gram vermi$ olurum

Kızlar selam....

Ben sabah tartıldım 52,1 'e düşmüşüm. Herşey güzel yani...

Diyet düşüncesi olmaksızın herşeyden ama az yiyerek devam hayata

Tursorunu, bu çok güzel bir haber. Senin adına çok sevindim, o halde 54'ün altına düşmezsin belki Az kalmış hadi bakalım...

tuysorunu çok $anslisin!! sevindim senin adina, e o zaman diyeti yava$ yava$ birakabilirsin, tabi koruma $artiyla :)

ben bugün çok iyidim :) 1200 kalori aldim, in$allah yarina bir kaç gram vermi$ olurum

Leyyacım ne durumdasın canımmm?

Ben tiroid kilo konusunu etkiliyor diye biliyordum ama yanlı bilgiymiş herhalde... :44:

Dün sabahtan akaşama kadar olan süreçte çok yedim.

cheesecake , kocama ekmekten yapılma tost, bir sürü kızartma falan, başka tatlılar vs. vs.

Sabah bi tartıldım 52,6.

Belliydi.

Can sıkıcı ama bugün şu ana kadar sadece 4 tane yumurta akı yedim.

Bakalım yarın sabah falan ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…