Hadi gecmis olsun canim :)
Sagolasin ama ben hala inanamiyorum kesin yarin fazla cikicam. O bi gunluk bi seydi sanirim....
Geldi bu aksam ama yarin gorusucez. Telefonda dedim, 'sana bi surprizim var' diye, sonra soyledm; 'bu muydu yani?' dedi. Umrunda degil ya sinir oldum neyse kendim icin zayiflicam :)
Evet zayiflamaktan cok o kiloyu koruyabilmek daha onemli... Ben de hedefi 55'e cekmeyi dusunuyorum cunku yemeyi seviyorum ve omur boyu protein agirlikli beslenemem
Çıkmazsın bence tartı bozuk deilse tabiiii.
Senin eski halin ile bir sıkıntısı yok demek ki. Bu güzel bişi olsa da kendin için zayıflamak bundan daha güzel ben de sana katılıyorum...
Boyun kaçtı ya unuttum? 55 hakkında yorum için bunu bilmem lazım...
166 üstü ise bence gayet de olur yani. Kasmaya gerek olmaz...
Devamlı protein yenmez arkadaşım bence de...
Ben zaten şu an diyet miyet yapmıyorum herşeyden yiyorum ama mümkün olduğunca az... Bu şekilde 52,9 oldum. Şimdi reglim bakalım...
Yarın umarım çok beğenilirisn canım...
Canim cok sagol... Aslinda vardi, ben 65 kilo falanken zayifla zayifla sismansin diyip duruyodu. Simdi de 'takilma bu kadar kiloya' diyo. beni takintili yapti, cekildi aradan :)
Boyum 166. 55 ideal gibi sanki.. Ama sen Jennifer Aniston'in kilosunu istiyodun ya, ben de Jennifer Lopez'inkini istiyorum, 53.. Ondan 53 yani. Bakalim nolcak...
Tatlım sen ne istediğini biliyosun bence, bu kadar yol katedip 65'den 55'e düştükten sonra azıcık daha katedip istediğin kiloya ulaş, bunu başarabilirsin... Ayrıca 53 bence de süper olur biliyo musun.
Ama 55'e geldiğinde iyiyim işte ya bana ne dersen de vazgeç 53'ten kal öyle
Iste onu bilmiyorum bende de biraz takintili bi kisilik mevcut, bu diyet modundan cikamam ben heralde :) Sen napicaksin, 52'de sabitlicek misin?
ambitious bu arada ataklar ne alemde? ben bayramin birinci gununden beri temizim.
kizlar bu sabah 56.4'tum. diger normal tarti da 56 gosteriyodu. yarin icin cok heyecanliyim diyetisyene gidicem. o zamana kadar bogazimi tutim diyodum ama kahvaltida 5 dilim falan ekmek yedim
ya deliriyo muyum neyim, ruyamda brownie yedigimi ve diyeti bozdugumu gordum, nasil agliyorum, dayanamadim diyorum; sabah uyaninca dunu hatirlamaya calistim gercekten bozdum mu diye :)
ambitious cok sevindim ataklarin bittigine. bence de, zapzayif ve celimsiz durmak iyi degil zaten.. onemli olan saglikli, yapili ve ince durmak :)
leyya sen de iyi gidiyosun anladigim kadariyla, aman boyle devam et :) aramizda cok da fark yok canim 4 cm falan... sen de 50'li kilolari gorursun ama yedigin tatli yarim dilim kekle sinirli kalsin :) ben 21 yasindayim canim. sen?
Kızlar günaydın.
Yeni bir haftada formda günler olsun hepimize inşallah.
Tuysorunu: Erkek arkadaşın nasıl buldu seni? Ayrıca diyetisyen ile görüşme sonucunu merak ediyorum...
55'e kadar kendi çabanla gelmiş olacaksın (10 kilo!!) 53 için diyetisyene gerek var mıydı bilemedim...
Leyya: Nasılsın canım? nasıl gidiyo? Doktor sende tiroid ya da ne bileyim kilo vermeye engel olan hormanal vs. gibi bişeylerden şüphelendi mi? Kilo verememe nedeni bu tip fiziksel şeyler de olabilir... Bunların üstüne gitsen? Hayatın hareketli mi? Yoksa duarağan mısın?
Ben yarın 52,5 falan olucam galiba kızlar... Baya inceyim artık. 52 olayım da bakıcam durmak mı devam etmek mi diye...
Az yiyorum ama herşeyi yiyorum.
Dün mesela sucuk da yedim, kurabiye de cheesecake de.
leyya sorma canim ya kilo vermek cok zor ama almak o kadar kolay ki(
diyetisyenden geldim kizlar. yag oranim alt sinirdan da dusuk cikti :) cok sevindim.. ama kas oranim yuksek oldugundan yapili duruyorum. diyetisyen; 'senin olabilecegin kilo en dusuk 54' dedi, daha da dusersem kastan gidermis.
yani yag oranimin dusuk cikmasina sevindim ama kasliyim cok... neyse bakalim...
tuysorunu çok $anslisin!! sevindim senin adina, e o zaman diyeti yava$ yava$ birakabilirsin, tabi koruma $artiyla :)
ben bugün çok iyidim :) 1200 kalori aldim, in$allah yarina bir kaç gram vermi$ olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?