Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Canımmm umarım başarılı olursun...

Menülerim gerçekten isteyince istikrarlı ama bazen de ipin ucu kaçıyor... Güç verebilirsem ne ala.

28 Ekim'de 53 olmuştum ama şimdi 53,5 im ne yazık ki...

Tekrar dikkat etmeye başlamam lazım ama canım hiç is-te-mi-yoooooo

Allah hepimize sabır versin...

ambitious yaa çok üzgünüm 4 gündür çok yedigim için tam 1 kilo almi$im bugün protein günü yapmaya karar verdim, ya bende irade diye bir$ey kalmami$ eskiden sabah diyet yapar ak$am bozardim $imdi ise geçe diyorumki yarin diyet yapacagim ertesi gün ise henüz kahvaltida diyeti bozuyorum ne hale geldim ben böyle aglamak istiyorum halime.... neyseki bugün i$tahim hafiften kapandi, sabah okulum yoktu sadece 1 kupa ye$il çay ve 1 saat sonra bir kupa sütlü kahve içtim, öglede yumurta ve peynir yemeyi dü$ünüyorum

bazen oluyor öyle canımızın istemediği zamanlar. ama istersen ipin ucunu çok kaçırmadan biraz ara ver ne dersin?

bazen oluyor öyle canımızın istemediği zamanlar. ama istersen ipin ucunu çok kaçırmadan biraz ara ver ne dersin?

canim sagol. 11 kiloyu bi anda vermedim ama. diyete basladigimda 64-65 kiloydum; bir ara 69'a kadar cikmistim o yuzden 69 yazdim. haziran sonunda ciddi bi diyet + spora basladim simdi spor yok ama yine elimden geldigince yurumeye calisiyorum. ara ogun yerine 3 saglam ogun yiyip aralarda hicbi sey yemedigim zaman kilo veriyorum. insallah sen de istedigin kiloya kavusursun.

inşallah canım ben de 79dan 68e düşmüştüm ama sonra aldım 4 kilosunu şimdi didiniyorum vermek için ama bakalım:)

of of kizlar ne edeyim nerelere gideyim; kocaman orta boy pizzayi tek basima yedim 1 dilimi haric... ayi gibi hissediyorum kendimi. ustune de bir dilim fistikli dilber dudagi. offfffffff...

selam kizlar dün çok iyi sabrettim, oglede yumurta biraz peynir ve çok az tavuk yedim, sonra kom$ular gözleme yapmi$lar 3 çe$it hepsinden elime tutu$turdular ama ben nemi yaptim, gizlice peçeteye sarip çantama attim sonrada parktaki ku$lara verdim

ak$am ise azar azar tavuk bir sosis ve 125gr light yogurt yedim, tek hatam bayram için kurabiye yaparken bir kurabiye bir çay ka$igi reçel yedim,

buna ragmen 500gr vermi$im ama hala 6 gün önceki kiloma inmedim

tuysorunu arada bir kaçamak yapinca bir$ey olmaz, benim diyetisyenimde bana bir menü istedigin her$eyi ye demi$ti

ambitious, uçuk senden bana bula$ti :) benimde dudagim dün ak$am uçukladi yorgunluktandir eminim :)

of of kizlar ne edeyim nerelere gideyim; kocaman orta boy pizzayi tek basima yedim 1 dilimi haric... ayi gibi hissediyorum kendimi. ustune de bir dilim fistikli dilber dudagi. offfffffff...

Güzel yemişsin sıkma canını arada bir olunca + yazmaz, ama ürekli olursa tehlikeli...:44: Pizza neliydiiii

Canımmm, olsun 500 gr 500 grdır. devamı da gelir böyle gidersn merak etmeeee

Ay tühh yaaa, uçuk sana mı geçtiiii çok üzücü bir durum gıcık oluyorum uçuk çıkınca

Güzel yemişsin sıkma canını arada bir olunca + yazmaz, ama ürekli olursa tehlikeli...:44: Pizza neliydiiii

bol malzemostu, malzemeleri sunlarmis: Pizza Sosu, Mozzarella Peyniri, Sucuk, Küp Kıyma, Şerit Sosis, Macar Salam, Jambon, Yeşil Biber, Domates, Mantar, Siyah Zeytin, Kekik, Susam, Küp Patates.

superdi ama ya tavsiye ederim

kilom da kac gundur oldugu gibi, 58.2 ....

yalniz gecen bi avm'de kiloyu, boyu ve vucut yag oranini olcen bi alete ciktim. kilomu 59.4, boyumu 1.67 yag oranimi de %15 olarak olctu. bu kilo ve boya %15 yag olmasi imkansiz di mi? bi an sevinmistim ama sonra dedim kendime, 'aptal olma'.

tuysorunu, sanirim yag orani %30 a yakin olmali, o aletin dogru ölçmesi için çiplak ayakla çikman lazim :)

kizlar 2 gündür çok kötü bozdum diyeti nedeni ise bayram tatlilarini $imdiden yapmamiz (((((( sinir oldum kendime yaa geri aldim kesin 500grami, üstelikte hiç gecikmeyen adetim geçikti dün olamam gerekirken hala olmadim...ama i$tahim eskiye döndü tatli istegimde azaldi aslinda fuzuli yere yedim tatlilardan

Ara verdim valla dediğin gibi... ama ara uzun oldu sanki biraz. dur deme vakti Yeniden başlamak lazımmm...

başlarsın canım azıcık dinlendir kendini toparla:) ben kilo vermem durunca vücudu şaşırtmak adına ne bulsam yiyordum sonra ertesi gün tekrar diyete devam ediyordum kilolar tekrar eksilmeye başlıyordu hem midem bayram ediyordu hem de kilolar gidiyordu yani:)

bol malzemostu, malzemeleri sunlarmis: Pizza Sosu, Mozzarella Peyniri, Sucuk, Küp Kıyma, Şerit Sosis, Macar Salam, Jambon, Yeşil Biber, Domates, Mantar, Siyah Zeytin, Kekik, Susam, Küp Patates.

superdi ama ya tavsiye ederim

Biliyorum onu ben dominos di mi... Yedim , hiç kaçar mı

%15 düşük çıkmış sanki. Ama kaç olması gerek bilemiyorum...

bayram tatlıları neydiiiii

ay ben de tuy sorununa pizzayı, sana tatlıyı soruyorum, kendi kendimin iştahını açmak için, deli miyim neyim...

Sen de üzülme almış mısın baktın mı 500 gr ı geri? İştahının azalması iyi, böylelikle diyete devam edebilirsin

Evet bu iyi ve çalışan bir yöntem fakat arayı uzatmamk lazım...

Ben bu ara herşeyden ama az yiyorum ki geri almıyım...

Bi ara da diyete devam ederim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…