bayram tatlıları neydiiiii
ay ben de tuy sorununa pizzayı, sana tatlıyı soruyorum, kendi kendimin iştahını açmak için, deli miyim neyim...
Sen de üzülme almış mısın baktın mı 500 gr ı geri? İştahının azalması iyi, böylelikle diyete devam edebilirsin
ay canim nerye yiyecek bir$ey varsa onu soruyosun, aynio bende öyleyimtatlilardan 3 çe$it kurabiye baklava, kalbura basti ve gül tatlisi yani gelde yeme
ya benim adetlerim bir yildir çok düzenliydi hep ayin üçünde oluyordum ama bu sabah olur gibi oldum ama gün boyu bir$ey yoktu bende anlamadim, bu yüzdende tartilmadim tartilmayida dü$ünmüyorum $imdilik
bugun de baska bi avm'de ayni alete bindim, bu sefer yag oranim %17 cikti. neyse ben bu sacmasapan aletlere para vermemeliyim sanirim, mutlu oluyorum diyeti bozuyorum sonra :)
leyya bayram geliyor sorma valla bizim evde de tatlilar cikolatalar bana bakiyor( kendimi cok zor tutuyorum su anda cok acim ama yemiyorum. en son 2:30'da fast food yedim, bi saat once de bi armut.
bu arada herkese iyi bayramlar, hic umudum yok ama insallah kilo veririz ya da realist olalim, kilo almayiz insallah
Yemekle ilgili sıkıntılar da adet de düzensilik yapabiliyo diye duymuştum.
Ya da bir şeylere üzülmüş, stre yapmış olabilir misin?
bayraminiz mübarek olsun..!
yemekle oldugunu sanmiyorum, ama stres ve üzüntüden olabilir galiba, çünkü bir aydir, hergün hergün agliyorummorelim çökmü$ vaziyette, gündüz iyim ama ak$amlari böyle, acaba bundan olabilirmi? adetim 3 gün gecikti ama karin agrilarim var gögüslerim $i$ti ama agrisi azaldi, belkide adet olmam bu ay, bu arada nedense sinirlerim tepemde bugün
bayram nasil geçti kizlar? ben biraz sarma yedim 5-6 tane, ve tatli yedim ama geçen bayramdaki kadar degil :) kendimi tebrik ettim :) ama gün boyu bunlar haricinde çok az yedim, ah $u tatlilar olmazsa, in$allah kilo almayizz
Kızlar selammmm
Bayram bitiyoooo. Ben kilo almadım. 53 kiloyum ve bu hiç kötü değil. 51 hedeflemiştim bu günlüğü açtığımda, bi türlü olamadım ama bu halim de iyi neyse ki...
Leyyacım regl olabildin mi ?
Tuysorunu umarım hedefine ulaşırsın tez zamanda.
Ben öyle herşeyden ama az yiyerek takılıyorum şu aralar
Görüşürüsssss......
offf tuysorunu eskiden olsa, o laflari duydugum an diyete ba$lar hemen kilo verirdim, ama yok, bu kadar hayal kirikligindan sonra artik yapamiyorum, tatlidan vazgeçemiyorum, nasil desem uyu$turucu gibi sigara gibi oldu benim için :'(
3 gündür nutella yemiyorum, ama onun yerine bayram tatlilarindan yedim, bugün güne iyi ba$lami$tim ama 2 kere bayramla$maya gittik ve bozdum diyeti, bugün son demekten biktim usandim artik, bakalim kendime söz verdim yarin için, in$allah tatli yemem, evet o kadinarin dedikleri aklimdan çikmiyor ama bu tatli yememe engel olmuyor artik offf
sen ne durumdasin, bayramda kilo almami$sindir in$allah :)
canim her seyden diyeti birakabilen biri olarak seni cok iyi anliyorum. ama tatli yemenin bir sonu yok. tamamen kesemesen de gunde 1'e dusurmeye calis. tatli yedikce kilo alacaksin ve kilo aldikca uzuleceksin ve daha cok tatli yiyeceksin. kisir dongu yani... bunu kirman lazim... insallah Allah dayanma gucu verir cunku biliyorum cok zor
Ben bayramin ilk gunu korkunc yedim, 2.gununden yani bu pazartesi gununden beri diyetteyim tatli bir tane kadayif yedim. aksam yemeklerini gecistiriyorum. 58.5'dum pazartesi sabahi, simdi 57.6 falanim adet olcam bugun galiba, siskinlik var.
bi de benim kendime koydugum hedef var, erkek arkadasim pazar geliyor, o zamana beni zayiflamis gorsun diye diyetteyim :) sen de boyle bi hedef koyabilirsin.. 1-2 haftalik bi sey, cok uzak degil. inan cok etkili oluyor :)
ay amma cok yazmisim icim sisti :)
offf canim ke$ke hep beni motive etsen, aslinda benim canim adet öncesi di$inda fazla tatli istemiyorum yani ayda 4 gün çok istiyorum resmen tatli diye agzim sulaniyor, ama o günler di$inda sanki ya$amak için yiyomu$ gibi illaki yiyorum aç tok farketmez, mesela bugün kalorileri saydim 1700 olmu$, kiloma göre uygun ama bunun içinde 2 kurabiye çok az çikolata ve az $erbetli iki küçük gül tatlisi
aslinda ben biliyorum neden yok yere yedigimi, benim duygusal açligim var, birini seviyorum uzaktan ayda yilda bir görüyorum yanimdan geçiyor sadece hiç öyle ayni ortamda bulunamadikki sevdigimi belli edeyim, ve 6 hafta önce onu gördüm dahada görmedim bu beni çok üzüyor, ve ne zaman aklima o gelse (aslinda hiç çikmiyor ama) illaki tatli bir$eyler yeme ihtiyaci duyuyorum, aslinda ciddi ciddi sigaraya ba$lamaya dü$ünmeye ba$ladim, sadece derdimin hafiflemesi için, ailemle oturmasaydim çoktandir ba$lami$tim ama....
in$allah yatana kadar bir$ey yemem, canim seni tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsun ma$allah, umarim sevgilin bunu farkeder
destegin için çook ama çoook te$ekkür ederim
sende benim gibi karbonhidratcisin demekki :) off ke$ke hayatta karbonhidrat olmasaydi ipince olurdum
canim diyetetisyene gittiginde bizede söyle ne dedigini, bende gittim ama verdigi listeye tam olarak uymadim tekrar gittigimde 2 kilo almi$tim bu yüzden bana dediki sende motivasyon yok...devam etmeye gerek yok dedi, bende biraktim aslinda protein agirlikli bir diyetti ama uyamadim, özellikle sabah kahvaltisi fazla geldi, ben ekmegi sevmiyorum her ögünde iki dilim dedi, ben yarim yedim derken i$e yaramadi, benim damak zevkime göre degildi kisacasi
bayramdan sonra tartildigimda 2 kilo almi$tim (ama adetliydim) bu gün tartildim 1 kilo gitmi$, offf 15 kilo kaldi, bugünde motiveyim aslinda, ama ak$am kina gecesine gidecegim umarim bir$ey yemem o zamana kadar, $u ana kadar 500kal aldim umarim ba$ka bir$ey yemem, çogunu proteinden aldim
kızlarrrr
Selam.
Ben de regl oldum.
Tuysorunu vaaaaayyyyy 56.2 'ye inmisin süpersinnnnnn
Leyyacım sen de canını bu kadar çok sıkma nolur, motivasyon gerçekten çok çok önemli. Her gece ağlıyorum falan yazmışsın, söylemesi kolay biliyorum ama böyle de olmaz...
Tuysorunu erk arkadaşın ne zaman geliyodu anlamıştır kesin ne kadar zayıfladığını.
Ben 52,9 um.
52 olayım da belki dur derim daha inmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?