- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
- Konu Sahibi onlyempathy
-
Oluyor inanın,biz eşyalarımızı kolileyip dağıtacak birine gönderiyorduk,o da ihtiyacına göre bildiği insanlara veriyordu.Ya size inanmadığımdan falan değil ama inanın keşke konu fake olsa. Eski ayakkabıyı nasıl verebiliyor? Gerçek olamayacak kadar Kül Kedisimsi çünkü. Kaldı ki yurda çıkmışsınız bu tavrın sürmesi neden? Ailecek başka bir gebeliğiniz mi var acaba onlara? Belki siz bilmiyorsunuzdur.
Ona guvenerek yola cikmayin.evi sattiniz,amca, musait değilim derse ne yapacaksiniz.evi satmadan verirse sağolsun.merhaba kızlar,
eşimin amcası Avustralya'da yaşıyor. 20 yıl önce yerleşmiş ve epey mal mülk sahibi olmuş. geçen ay türkiyeye geldi bizim misafirimiz oldu. benim evim kuzey cephe alt kat önünde kocaman bir bina var o yüzden pek güneş te almıyor ışıkta karanlık ve soğuk oluyor. ogün amcamız bizim evde baya üşümüş benim küçük kızda burnunu çekiyordu eşiminde boğaz ağrısı vardı sesi değişmişti. evi değiştirmeyi düşünmüyor musunuz dedi bizde bizim evi satsak 110 bin ediyor. iyi evler 250 bin civarında bu şehirde. üzerine kredi çekemiyoruz krediler çok yüksek altından kalkamayız dedik. oda burayı satın iyi bir ev bulun üstünü ben tamamlarım kredi çekmeyin dedi. sizde emekli olduğunuzda o parayı bana emekli ikramiyenizden verirsiniz dedi eşimde bende kamuda memuruz. bi ev bulduk ama eşim çok kararsız para alıp almama konusunda bende o evden kurtulmak istiyorum aslında ama eşime çokta müdahale etmek istemiyorum. eşim kimseye borçlanmayı sevmez. sizce ne yapmalıyız.
2 kişi kamuda memurmuşsunuz ev kirası da yok.rahatlıkla 140 bın kredı cekıp odeyebılırsınız .amcanın geliri parası cazip gelmiş size bencemerhaba kızlar,
eşimin amcası Avustralya'da yaşıyor. 20 yıl önce yerleşmiş ve epey mal mülk sahibi olmuş. geçen ay türkiyeye geldi bizim misafirimiz oldu. benim evim kuzey cephe alt kat önünde kocaman bir bina var o yüzden pek güneş te almıyor ışıkta karanlık ve soğuk oluyor. ogün amcamız bizim evde baya üşümüş benim küçük kızda burnunu çekiyordu eşiminde boğaz ağrısı vardı sesi değişmişti. evi değiştirmeyi düşünmüyor musunuz dedi bizde bizim evi satsak 110 bin ediyor. iyi evler 250 bin civarında bu şehirde. üzerine kredi çekemiyoruz krediler çok yüksek altından kalkamayız dedik. oda burayı satın iyi bir ev bulun üstünü ben tamamlarım kredi çekmeyin dedi. sizde emekli olduğunuzda o parayı bana emekli ikramiyenizden verirsiniz dedi eşimde bende kamuda memuruz. bi ev bulduk ama eşim çok kararsız para alıp almama konusunda bende o evden kurtulmak istiyorum aslında ama eşime çokta müdahale etmek istemiyorum. eşim kimseye borçlanmayı sevmez. sizce ne yapmalıyız.
2 kişi kamuda memurmuşsunuz ev kirası da yok.rahatlıkla 140 bın kredı cekıp odeyebılırsınız .amcanın geliri parası cazip gelmiş size bence
Ya size inanmadığımdan falan değil ama inanın keşke konu fake olsa. Eski ayakkabıyı nasıl verebiliyor? Gerçek olamayacak kadar Kül Kedisimsi çünkü. Kaldı ki yurda çıkmışsınız bu tavrın sürmesi neden? Ailecek başka bir gebeliğiniz mi var acaba onlara? Belki siz bilmiyorsunuzdur.
Ben amcayı sevdim ya :). En iyisini eşiniz bilir tabi ama elinizi çabuk tutmalısınız o para birikene kadar sağlığınızdan olmayın.Tabi haklısınız insanları tanımak çok zor ama bu amcamız eşim üniversitede okurken buradaki evlerin kirasını yıllarca eşime vermiş eğitim masrafını karşılamış birkez olsun lafını etmemiş. aslında çok iyi bir insan.
Sokaktaki evsize bile verilmez onlar ya.Kullanılmış çanta ceket mont kazak ayakkabı eğer hiçbir kusuru yoksa verilir yardım için. Ama diğerleri? Yazık valla nasıl düşünce olamıyor insanlarda hiç? Hiç vermese en azından maddi yaraya manevi yara eklememiş olurdu.Eski ayakkabıyı boşverin.. Arkadaşım kötü durumda bir aileye yardım topluyor şuan. Yani kötü hemde nasıl kötü..
Kıza grupda biri eski iç çamaşırlarını yollamış (yollamaya çalıştı ama arkadaşım görünce asla iletemem dedi). Gözümle gördüm. Eski kaç kere/ kaç sene giyilmiş, içi artık aşınmış südyenlerini ve yine ağı beyazlamış, giyilmiş külotlar göndermiş kıza ve annesine.
Hayret verici değil mi? Çöpe gideceğine onlara girsin diye düşünmüş olmalı.. Ne denir bu insanlara bilmem. İşi de gayet iyi kadının. Lcw'dan 2 don alacak parası çıkışır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?