Amerikan sevgilim evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yani 4 yıldan sonra bile hala deneme sürümü gibi davranması üzdü beni

Sadakatinden eminim iş harici evden çıkmıyor zaten aramızdaki saat farkından konuşabiliyoruz hep hiç ondan şüpheleneceğim bir durum olmadı cinsel şeyleri de birlikte yapıyoruz ablasıyla da yakın arkadaşım bir şey olsa söylerdi bana

Bu hangisi Amerikalı olan mı? Öyleyse aileniz muhafazakar değil. Adamla buluşup beraber olabiliyorsunuz.

işte ben bütün gençliğimi ona harcamışım o hala deneme sürümü olarak görüyor galiba bunca yılı anlayamadım. Sadık olduğuna eminim o konuda hiç bir güvensizliğim yok dediğim gibi ilişkimiz gayet iyi sırf bu olay dışında

Ne ilişkisi, sadece iki kez görmüşsün adamı, hayal dünyasında yaşıyorsun.

Ya kusura bakmayın ama neyden nasıl emin olabiliyorsunuz? İş okul ortamında mı bulundunuz? Arkadaşlarını ailesini tanıyor musunuz? Siz hiç Amerika'ya gittiniz mi?

1- iki yıl korona vardı zaten diğer yıllarda türkiyeye geldi yazın çünkü okulum olduğundan yazları görüşebiliyorduk anca ve buraya geliş, airbnb, yemek masrafları çok fazla olduğu için bir ay kalabiliyor anca

2- müslüman olacağı için annem biliyor ve onaylıyor ama babam daha bilmiyor sevgilim olduğunu. Çocuk gayet iyi biri annemle de konuştu (ben çevirdim çoğunlukla) yemek yapıyor temizlik yapıyor her konuda beni destekliyor annemle iyi anlaşıyor o yüzden onaylıyor annem ilişkimi. Tabii babama söylemedik daha ve nasıl söyleriz bilmiyorum ama o ayrı konu şimdilik

Ailemi nasıl ikna edebilirim ki birlikte yaşama konusuna

Ateist adam müslüman olcam, billuru kestircem mi dedi ? Püüüü

7-8 senede yüz yüze görüşme sayınız bu gidişle 5-6 falan olacaktır. Adam haklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…