- 9 Mayıs 2025
- 53
- 64
- 3
- 37
Hem, benim için deneme sürümü demesine üzüldüm dediğiniz konu ufak bir detay değil ki. Size bakış açısıni gösteriyor. Siz yukardaki soruyu da aşarsıniz. İnsan istemeye gör. Ama ilerde çok pişman olursunuz.Ailemi nasıl ikna edebilirim ki birlikte yaşama konusuna
Yedi yıldır iki kez mı yüzyüze görüştünüzBen 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.
Ben çok dindar olmasam da müslümanım allah’a inanıyorum ama ailem baya dindar, sevgilim de bunun farkında ve bunun önce daha önce de konuşmuştuk çünkü o ateist ama ailem onun müslüman olmasını istiyor tabii yaparım demişti. Evlilik konusu açıldı bugün yine normalde ben mezun olup master yapınca ve yeterli para biriktirdiğimizde evleneceğimizi konuşuyorduk ama bugün bana evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istediğini bunun dneeme sürümü gibi bir şey olduğunu ve birlikte yaşamadan bir insanı tam olarak tanıyamayacağını söyledi. Ailemin buna karşı olacağını ve böyle bir şeye izin vermeyeceklerini söyledim ayrıca 5 yıldan (hatta master vs de eklersek 7-8 yıldan) sonra hala beni deneme sürümü olarak görmesinin beni üzdüğünü söyledim. Sonra konuşalım diye geçiştirdi bu konuyu.
Bugün anneme anlattım olayı ve baya patladı ona karşı olan tüm sevgim bitti falan diye.
Ona evlenmeden birlikte yaşayamayacağımızı nasıl anlatabilirim? Gerçekten ayrılmak istemiyorum ancak ailemi de kaybetmek istemiyorum sırf birlikte yaşıyoruz diye.
Bunu yabancı platformlarda da sordum herkes sen 24 yaşındasın ailenin ne dediğini niye umursuyorsun vs diyor kafayı yiycektim kimse türkiyede müslüman bir aileyle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor mu diye
Kız gel !!!elimde sahibinden satılık az kullanılmış iki yakayı birbirine bağlayan ileriye dönük kazancı bol köprü var,ak bence pişman olmazsınSadakatinden eminim iş harici evden çıkmıyor zaten aramızdaki saat farkından konuşabiliyoruz hep hiç ondan şüpheleneceğim bir durum olmadı cinsel şeyleri de birlikte yapıyoruz ablasıyla da yakın arkadaşım bir şey olsa söylerdi bana
Çok teşekkür ederim bakacağımBir yabancıyla sevgili olunacaksa ideal ilişki instagram adresi: askvizeistemez . 10/10 ilişki yani. Kadın orda anlatıyor ilişkinin nasıl döndüğünü. Bide adamı farkında olmadan nasıl müslüman yaptığını gösteriyor. İzle bence
Dur gitmeeBu sitede iki kere soru sordum ikisinde de çok az düzgün cevap alabildim yorumların çoğu ya benimle dalga geçiyor ya da bana kızıyor garip bir siteymiş burası anlayamadım, neyse, sevgilimle konuştum her şeyi açıkladım, deneme sürümü demiş olmasının beni üzdüğünü söyledim, birlikte yaşama konusunun “dealbreaker” olup olmadığını ve gelecekte ne yapacağımızı sordum. Hepsi hakkında konuştuk, deneme sürümü demekle kabalık ettiğini söyledi ve özür diledi, geleceğimiz için hedefler belirledik ve birlikte yaşamamamızın büyük bir sorun olmayacağını söyledi gayet olumlu ve yapıcı bir konuşmaydı sadece bu konuya nasıl yaklaşmam gerektiği hakkında öneri istemiştim keşke sormasaymışım max 3 yorum yararlıydı onlara teşekkür ediyorum.
Şimdi siteyi kapatacağım bu konu hakkında daha yazmayacağım haberiniz olsun sonra her saniye burada olma zorunluluğum varmış gibi yine haşlamayın yazıp gitti diye
büyük aşktan ziyade gereken hamlelerin yapildigi iliski diyebilirizSizler nâmına ve özellikle eşiniz nâmına okuyup hayal ederken yoruldum resmen. BÜYÜK AŞK demek ki Daim olsun
Kız gel !!!elimde sahibinden satılık az kullanılmış iki yakayı birbirine bağlayan ileriye dönük kazancı bol köprü var,ak bence pişman olmazsın
Uzaktan sex ,5 senede iki kere temas yeten adam ,sıkıntılıdır net!!!!!
kiz merak edip baktim bunu nasil takip ediyorsunBir yabancıyla sevgili olunacaksa ideal ilişki instagram adresi: askvizeistemez . 10/10 ilişki yani. Kadın orda anlatıyor ilişkinin nasıl döndüğünü. Bide adamı farkında olmadan nasıl müslüman yaptığını gösteriyor. İzle bence
O ateistse nasıl olacak ki uzak mesafeden daha büyük problem. Sen muslumansan evlenemezsin diye biliyorum.Bu sitede iki kere soru sordum ikisinde de çok az düzgün cevap alabildim yorumların çoğu ya benimle dalga geçiyor ya da bana kızıyor garip bir siteymiş burası anlayamadım, neyse, sevgilimle konuştum her şeyi açıkladım, deneme sürümü demiş olmasının beni üzdüğünü söyledim, birlikte yaşama konusunun “dealbreaker” olup olmadığını ve gelecekte ne yapacağımızı sordum. Hepsi hakkında konuştuk, deneme sürümü demekle kabalık ettiğini söyledi ve özür diledi, geleceğimiz için hedefler belirledik ve birlikte yaşamamamızın büyük bir sorun olmayacağını söyledi gayet olumlu ve yapıcı bir konuşmaydı sadece bu konuya nasıl yaklaşmam gerektiği hakkında öneri istemiştim keşke sormasaymışım max 3 yorum yararlıydı onlara teşekkür ediyorum.
Şimdi siteyi kapatacağım bu konu hakkında daha yazmayacağım haberiniz olsun sonra her saniye burada olma zorunluluğum varmış gibi yine haşlamayın yazıp gitti diye
Ben türkle evliyim, çok fazla iş için gidip geldim Avrupaya ama fifti fiftilermi onu anlamadım. Bana iş yerinde kahve ısmarlıyorlardı iş arkisi olarak kadın erkek :) Yani bu yeterli bir info değil tabi. Onu ilişki yaşayanlar çok daha iyi bilir. Bu insta hesabında da,o müslüman yapması konusunda ben ironi yaptım zatenkiz merak edip baktim bunu nasil takip ediyorsun
robot gibi konusuyor kadin
bir de birini o farkinda olmadan dinini degistirecek hale getirmek manipulasyondur. hos kadin zaten kisacik giyiyor, alkol kullaniyor, evlenmeden once defalarca adamla buluşmuş tatiller yapmis vs. islamiyetin neyini yaşamiş, kendi uymazken neyinin en guzel din oldugunu düşünmüş de bir de elin adaminin dinini degistirmis?
ha bir de videoda genelledigi avrupali erkek prototipinden avrupali erkeklerin haberi var mi cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?