Adam ateistmiş, billuru kim niye kestiSünnetliymiş zaten konu sahibi öyle yazmış sjsjjdjdjd Billuru çoktan kesmişler
Amerikada sünnet oranı baya yüksek aileler doğduktan sonra kestiriyor inanca bağlı bir şey değil hijyen için.Adam ateistmiş, billuru kim niye kestibu ne perhiz bu ne pipi
hayatim avrupada ve amerikada sünnet yaygin bir durum aslindaAdam ateistmiş, billuru kim niye kestibu ne perhiz bu ne pipi
Master yapacağım garanti, o da amerikada yaşamak istemiyor ben de türkiyede. Avrupada iş bulmak istiyorum master bittikten sonraBirlikte yaşarsanız nerede yaşayacaksınız? Amerika vizeniz var mı? Sevgiliniz Türkiye'de iş bulacak mı? Master yapacağınız garanti mi?
Hadi bakalım kolay gelsinMaster yapacağım garanti, o da amerikada yaşamak istemiyor ben de türkiyede. Avrupada iş bulmak istiyorum master bittikten sonra
Museviyse din falan değiştirmez hayal kurmayın. Oldum der olmaz. Ayrıca ben insanlara inançları konusunda baskı yapılmasını doğru bulmuyorum. Onun ailesi yapsa siz kabul eder misiniz? Ayrıca bu adamın Amerika'da olduğundan emin misiniz, ev dışında da görüntülü konuşuyor musunuz? Bana başka şeyler çağrıştırdı.Sünnetli zaten
Oh icim cok rahatladi, bu gece rahat uyuyabilirim.Sünnetli zaten
Kelime-i şehadet getirecek, olacak bitecek. Lafta yani sadece, konu sahibinin ailesinin gönlü olsun diye.Bir ateist bir inanç değil,inançsızlık.Yani hiçbir dine inanmıyor,demek.Nasıl Müslüman olacağını açıkçası ben anlamadım.
Sevgilisi airbnbye vereceği parayı konu sahibini yanina getirmek icin kullanabilirdi. Ucak bileti ayni para, sadece vize masrafi olacak. E vize parasi da bir aylik airbnbden cok daha ucuza gelir.tamam, ucaklar pahali ama gerekirse birkac ay kemer sikacaksin iliskin icin birikim yapip bazi giderlerine sponsor olacaksın yani. bunu yapamayan seviyorum ediyorum demesin. ayrica adamla yatili kalmıyorsunuz. airbnbye gecelik iki bin tl odemek zorunda degilsiniz ki.
aynen öyle insana bahane mi yok yaSevgilisi airbnbye vereceği parayı konu sahibini yanina getirmek icin kullanabilirdi. Ucak bileti ayni para, sadece vize masrafi olacak. E vize parasi da bir aylik airbnbden cok daha ucuza gelir.
Sevgilisi geldiginde beraber kalan kiz pekala dil okulu, kurs vs bahanesi bulup bir hafta, on gun gidebilir yani. Aile muhafazakar ama anne kizinin sevgilisi olmasina ve Abdli damada okey veriyor, adamla tanisip oturuyor, cok cok da kasmiyorlar demek ki.
Yani Amerikan vizesi en ucuz ve en kazançlı vize üstelik. Alınca 10 sene bir daha uğraşmıyorsun. Avrupa'da çalışmayı yerleşmeyi düşünen biri en azından bir kaç ülke gider görürdü. Hangi ülke sana daha cazip geliyor, akademik ortamı iş hayatını vs araştırırsın. Tamam Amerika uzak gitme ama bir Avrupa ülkesinde buluşulabilirdi. Muhafazakar ailesi olan bir kıza evlenmeden 1 sene aynı evde yaşamalıyız demek evlilik mevlilik yok demek aslında. Ateist birinin kalpten isteyerek müslüman olmak istemesine hele hiç inanmadım.Sevgilisi airbnbye vereceği parayı konu sahibini yanina getirmek icin kullanabilirdi. Ucak bileti ayni para, sadece vize masrafi olacak. E vize parasi da bir aylik airbnbden cok daha ucuza gelir.
Sevgilisi geldiginde beraber kalan kiz pekala dil okulu, kurs vs bahanesi bulup bir hafta, on gun gidebilir yani. Aile muhafazakar ama anne kizinin sevgilisi olmasina ve Abdli damada okey veriyor, adamla tanisip oturuyor, cok cok da kasmiyorlar demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?