- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
Anlıyorum seni ama politik olmak iyidir yoksa çok başın ağrırEvet ama o ikiyüzlülük yok Bende işte .Sevmiyorken nasıl öyle davranayım .Dıslerimi sıkıyorum farkettirmeden,ha bir de yalancı bir tebessüm konduruyorum yüzüme
Belki söylediğim çok ağır ama bu tür erkekler sadece cinsellik için evleniyorlar. Bunun dışında her şeyi annesiyle yaşadığı için size cinsellik dışında ihtiyacı yok.Bu dediğini düşündüm .Yani acaba beni sevmiyor mu başka biru olsa belki böyle yapamazdı diye .Ama eşimin ağzından şöyle bir cümle çıkmıştı .Hiç kimseyi sevmedim ,kimse için bi damla gözyaşı dökmedim .Sevgili oldum takildim bitti dedi .Düşünüyorum da eşim kadınlara düşman bence .Yani annesi ,ablası kısacası kendi ailesi dışındaki tüm kadınlara .
Sizin gibi düşünen zihniyetlere kaynana diyoruz kısaca !!Kafa mi buluyorsun .Sen evli değilsin heralde .Kadin olarak bir değer gormeyeceksem ,paçavra yerine koyulcaksam ne diye evlendm.Herkes ana babasını sever .Bunun bir dozu var .Kaynanam gördüğü her bekara evlenmeyin evlenenin başı göğe ermiyor diyor .Eşim ağzını açıp tek kelime etmiyor !
Ben evleneli 1 yıl oldu çok yoruldum .Evliliğe çok kıymet veren bir insanım .O yüzden katlanıyorum bi çok şeye .Ben eşime de söyledm bir kere .Ahımı almayın elbet çıkar diye .Ilahi adalet diye bişey var .Çocuk konusuna gelince hamileyim .Ona da ailesi üzüldü eminim.Ne yapsınlar bi ben vardım benle zor paylaşıyorlardı .Şimdi bi de çocuk çıktı .Yatıp kalkıp Allahım bunlara benzetme diyorum .Aklı psikolojisi sağlam bir birey olsun .Eşimin iyi tarafları da vardır .Ama bunlar o iyileri de alıp götürüyor .Insana bazen bu kelimeyi soyletiyorlar "keske analarina nikah kiysalarmis"yahut bizimle evlenmeselermis.
Allaha havale ediyorum neer neler yasadim eminim seninde bir cok yasanmisligin vardir. Senden ricam ne olur ne olmaz diye tum hukuki haklarini ogren cocuk yoksa da ne olur yapma ben her gun buyuk ogluma aciyorum cunku huyu karakteri ayni o tarafa benziyor... 3.5 yasinda cocuk kufur ediyor hemde oyle boyle degil, siddet egilimlisi oldu...
Suan cocugu duzeltmek icin elimden geleni yapiyorum o yuzden sen dikkatli ol olur mu benim gibi iyice cukura batma
? Normal mi? Ya sizde sorun var ya da ben yanlış okuyorumAnnesi yahu birak birbirini sevsinler. Kiskanclik yapacagina normal oldugunu anla. Cidden senle bosansa el kizisin ama o annesi. Sen de kendi anani babani cok sev. Anlamiyorum boyle kiskanclilari ne mutly kadina boyle evlat yetistirmis.
Iyi yönleri de vardır inkar edemem .Ama benim zoruma giden bir şey olduğunda annemi seçerim ,tercih ederim tarzında konuşuyor benimle .Ben ona annenden ailenden vazgeç demiyorum .Ama bir dozu var ya .Böyle sürekli mıç mıç .Bir kere baktım telde senin o dudaklarını yerim sultanm diyor .Ya art niyetle söylemiyor tabi biliyorum.Ama yanlış işte .Onun karısı benim annesi değil .Ana, oğul, abla birbirlerini sevsinler de, eşiniz size değersiz hissettirmese belki de bu kadar batmaz.
Konuşmayı ailen ve ben şeklinde yapmayın.
Sen ve ben, şeklinde yapın.
Birlikte ne kadar vakit geçiriyorsunuz, bir yerlere gidiyor musunuz, muhabbet ediyor musunuz?
Cinsel hayatınız nasıl?
Eşiniz sizin isteklerinizi önemsiyor mu?
Ailesi ile ilişkisini bir süre kenara bırakın ne kadar batsa da..
Sizin ile olani iyileştirmeye bakın.
Tabi devam etmek niyetindeyseniz.
Rabbim sabrini ve bizim gibi olan tum kadinlarin sabrini arttirsin, bebegin dogdun al kucagina ve evladini da kendin buyut.Ben evleneli 1 yıl oldu çok yoruldum .Evliliğe çok kıymet veren bir insanım .O yüzden katlanıyorum bi çok şeye .Ben eşime de söyledm bir kere .Ahımı almayın elbet çıkar diye .Ilahi adalet diye bişey var .Çocuk konusuna gelince hamileyim .Ona da ailesi üzüldü eminim.Ne yapsınlar bi ben vardım benle zor paylaşıyorlardı .Şimdi bi de çocuk çıktı .Yatıp kalkıp Allahım bunlara benzetme diyorum .Aklı psikolojisi sağlam bir birey olsun .Eşimin iyi tarafları da vardır .Ama bunlar o iyileri de alıp götürüyor .
Annesi yahu birak birbirini sevsinler. Kiskanclik yapacagina normal oldugunu anla. Cidden senle bosansa el kizisin ama o annesi. Sen de kendi anani babani cok sev. Anlamiyorum boyle kiskanclilari ne mutly kadina boyle evlat yetistirmis.
Böyle bir mesaji görüp de art niyetle söylemiyor demene şaşırdım.Began'ın dediği gibi bu bir psikolojik rahatsızlık. Bende böyle bir adamdan boşanmak üzereyim.Iyi yönleri de vardır inkar edemem .Ama benim zoruma giden bir şey olduğunda annemi seçerim ,tercih ederim tarzında konuşuyor benimle .Ben ona annenden ailenden vazgeç demiyorum .Ama bir dozu var ya .Böyle sürekli mıç mıç .Bir kere baktım telde senin o dudaklarını yerim sultanm diyor .Ya art niyetle söylemiyor tabi biliyorum.Ama yanlış işte .Onun karısı benim annesi değil .
Iyi yönleri de vardır inkar edemem .Ama benim zoruma giden bir şey olduğunda annemi seçerim ,tercih ederim tarzında konuşuyor benimle .Ben ona annenden ailenden vazgeç demiyorum .Ama bir dozu var ya .Böyle sürekli mıç mıç .Bir kere baktım telde senin o dudaklarını yerim sultanm diyor .Ya art niyetle söylemiyor tabi biliyorum.Ama yanlış işte .Onun karısı benim annesi değil .
Ne sen kv yerini tutarsin ne kv senin yerini.Ayrica anne sevgisiyle es sevgisi ne alaka kiyaslaniyor.Ah canim ya benimki de oyleydi tabi bu denli olmasa da kendinden geri cekildi kadinin eridigini goruyorum bizim hallerimize ins esinde ilerleyen zamanlarda degerini yerini anlar.Sana diyecegim ikisi bir bana karsi diye dusunup sakin susma her sekilde hakkini ara cevabini ver yoksa seni iyice ezer kv.Arkadaşlar sıkıntım tam olarak bu .Eşim annesine çok düşkün .Sürekli kurban olurum ,aşkım diye sever.Bir yere gideriz gözü hep üstündedir ,iyi mi rahat mı.Onun yanında bana yakın bile davranamyr.Bana güzel bişey söylenmişse ,o drekt anneye de söylenecek yoksa zoruna gider kıskanır .Abisi eşine çok düşkün .Annesi ilk zamanlar buna görecz bakalım seni de diyordu .Anlamıyorum üstünde baskı kurmuşlar diye mi böyle .25 e kadar anasının dizinin dibindeymis.Oyle bir işlemiş ki bunu .Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın .Kibirli bir insan.Zamanında beni de çok küçümsedi .Ha kibirlencek bir eğitimi biseyi de yok .Paradan başka o da ayrı bir konu .Bişey giyiyorum .Annesi beğenirse eşim çok güzel diyor .Annesi beğenmezse oda beğenmiyor ya daha neler neler .Anlamıyorum beynini mi yıkamışlar bu adamın .Görümcem ve yeğenine de aynen böyle .Onlar başka ,onlar farklı kimseye değişmem .E ben neyim peki ?Kaynanamın çok lafını hakaretini işittim .Böyle olmasa belki bu kadar içerleyip,kıskanmazdım .Ya en basitinden bir konu oluyor eşimi çok sevdiğimden bahsediyorum .Gayet normal şekilde .Istediğin kadar sev benim kadar sevemezsin diyor .Iyice nefret ettirdiler kendilerinden .Arkadaşlar benim durumda olup kıskanmamayı başarabilen var mı ?Bu adam degisir mi diycem de can çıkmadan huy çıkmazmış.
Bu nasıl bir genellemedirBelki söylediğim çok ağır ama bu tür erkekler sadece cinsellik için evleniyorlar. Bunun dışında her şeyi annesiyle yaşadığı için size cinsellik dışında ihtiyacı yok.
O yüzden iyice ölçün tartın, bu hasta adamla ve fitne annesiyle bir ömür mutsuz olmak mı, sizi karşılıksız seven ailenizle bir ömür mutlu olmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?