Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama o ikiyüzlülük yok Bende işte .Sevmiyorken nasıl öyle davranayım .Dıslerimi sıkıyorum farkettirmeden,ha bir de yalancı bir tebessüm konduruyorum yüzüme
Anlıyorum seni ama politik olmak iyidir yoksa çok başın ağrır

Belki söylediğim çok ağır ama bu tür erkekler sadece cinsellik için evleniyorlar. Bunun dışında her şeyi annesiyle yaşadığı için size cinsellik dışında ihtiyacı yok.
O yüzden iyice ölçün tartın, bu hasta adamla ve fitne annesiyle bir ömür mutsuz olmak mı, sizi karşılıksız seven ailenizle bir ömür mutlu olmak mı?

Sizin gibi düşünen zihniyetlere kaynana diyoruz kısaca !!

Ana, oğul, abla birbirlerini sevsinler de, eşiniz size değersiz hissettirmese belki de bu kadar batmaz.

Konuşmayı ailen ve ben şeklinde yapmayın.
Sen ve ben, şeklinde yapın.
Birlikte ne kadar vakit geçiriyorsunuz, bir yerlere gidiyor musunuz, muhabbet ediyor musunuz?
Cinsel hayatınız nasıl?
Eşiniz sizin isteklerinizi önemsiyor mu?
Ailesi ile ilişkisini bir süre kenara bırakın ne kadar batsa da..
Sizin ile olani iyileştirmeye bakın.
Tabi devam etmek niyetindeyseniz.

Allah kolaylkk versin çok zor işin , mümkün olduğunca takma takmamaya,çalış. İlgilenme bu hallerine tepki verme, inan bunu başarırsan kazanan sen olursun
Olayları Kendi lehine çevirmeye bak, kendimden örnek vereyim memlekete gittiğimizde deli divane olurdum ,gelinim ya yemek bulaşık temizlik elimden geldiğince koştururdum
Ha. Baktım değer görmüyor yapmak zorundaymışım gibi algılanıyor
Yaptığım yemekler, ertesi günü hayvanların önüne dökülüyor ( yöre farklılığı mış, yok kp taze pişen yemek yermiş miş) bende kolay kolay mutfağa girmiyorum, pişirsemde 2 kişilik pişiriyorum . kv akşama ne yapsak diye soruyor (hiççç oralı deiilim artık) annem şu yemeğin güzel onu yapıver akşama, anacım sen daha güzel pişirirsin şunu yapıver deyiveriyorum
Temizlşkte bahçeden kirli ayaklarla içeri girdilermi delirirdim şimdi süpürdüm ya der kalırdım
Artık onuda yapmıyorum alıyorum elime el işimi açıyorum tv canı isterse yapsjn zaten izinli gitmişim 10 lüne benden yok artık iş miş

Ben evleneli 1 yıl oldu çok yoruldum .Evliliğe çok kıymet veren bir insanım .O yüzden katlanıyorum bi çok şeye .Ben eşime de söyledm bir kere .Ahımı almayın elbet çıkar diye .Ilahi adalet diye bişey var .Çocuk konusuna gelince hamileyim .Ona da ailesi üzüldü eminim.Ne yapsınlar bi ben vardım benle zor paylaşıyorlardı .Şimdi bi de çocuk çıktı .Yatıp kalkıp Allahım bunlara benzetme diyorum .Aklı psikolojisi sağlam bir birey olsun .Eşimin iyi tarafları da vardır .Ama bunlar o iyileri de alıp götürüyor .

Annesi yahu birak birbirini sevsinler. Kiskanclik yapacagina normal oldugunu anla. Cidden senle bosansa el kizisin ama o annesi. Sen de kendi anani babani cok sev. Anlamiyorum boyle kiskanclilari ne mutly kadina boyle evlat yetistirmis.
? Normal mi? Ya sizde sorun var ya da ben yanlış okuyorum

Iyi yönleri de vardır inkar edemem .Ama benim zoruma giden bir şey olduğunda annemi seçerim ,tercih ederim tarzında konuşuyor benimle .Ben ona annenden ailenden vazgeç demiyorum .Ama bir dozu var ya .Böyle sürekli mıç mıç .Bir kere baktım telde senin o dudaklarını yerim sultanm diyor .Ya art niyetle söylemiyor tabi biliyorum.Ama yanlış işte .Onun karısı benim annesi değil .

Allah sabır versin zor bir durum gerçekten.
Kayınvalideniz bir şey söylediğinde mecburen cevabını vermek zorundasınız. Bir iki öyle yaparsanız sonra sizinle uğraşmaktan vazgeçer belki. Daha sonra eşinizle geçirdiğiniz vaktin kalitesini arttırın. Annesiyle ilgili sizi uyarıyor mu? Öyle bir durum varsa onunda önüne geçin. Kadınların arasına sen girme vs. gibi. Biraz yorucu biraz uğraştırıcı ama kafanız daha rahat olur başka türlü düzelmez.

Rabbim sabrini ve bizim gibi olan tum kadinlarin sabrini arttirsin, bebegin dogdun al kucagina ve evladini da kendin buyut.
Ben asiri pisiriktim onlar doguluydu bebek kv kalir gelin is yemek temizlik misafirle ilgilenirdi. Ne zaman tayin olduk ben o zaman anne oldugumu anldim ve bu sirada cocugum 1.5 yasindaydi onlarin zoruyla sutten kesmistim..
Dualarimda sende olacaksın sabir et kendini ezdirme allah kocanada hidayet versin akil fikir versin de adam kendine gelip yeni bi aile kurduğunu fark etsin insallah size bagli olsun

Annesi yahu birak birbirini sevsinler. Kiskanclik yapacagina normal oldugunu anla. Cidden senle bosansa el kizisin ama o annesi. Sen de kendi anani babani cok sev. Anlamiyorum boyle kiskanclilari ne mutly kadina boyle evlat yetistirmis.

Senle boşansa sen el kızısın lafına katılmıyorum. Sonuçta şuan ortada bir boşanma durumu yok ve onlar artık hayat arkadaşı. Birbirlerini bu iş için seçmişler. Annesinide sevsin tabii ama arada denge kurmayı bilsin bir zahmet. Kayınvalidesininde sürekli laf sokması benim kadar sevemezsin vs. demesi ortada bir hazımsızlık olduğunu gösteriyor zaten. Konuda kimse duracağı yeri bilemiyor kısaca.

Peki çok zor olacak ama bir de kayinvalideniz kendiyle ya oğluyla ilgili bir şeyleri ovdugunde onu onaylasanız. Bir nevi strateji gibi düşünün uzmanalr da böyle diyor. Bu kadın sizinle rekabet halinde hissediyor ya kaleyi alttan fethetmek işe yarar mı acaba. Oğluyla ilgili bir şey deyince anne asıl senden Allah razı olsun böyle iyi bir evlat yetistirmissin gibi ya da senin yemeklerin çok güzel oluyo şunu nasıl yapıyorsun der gibi . Belki zamnla sizinle yarışmayı bırakır

Esine acik acik soyleyeceksin.annen seni bes yasinda cocuk gibi doldurmus.devamli abinle kiyaslayarak sana gazi vermis sende gazla calisiyorsun.

Seni parmaginda oynatiyo bir erkek olarak hicbir agirligin yok farkinda degilsin ve sana saygim kalmiyor diceksin.ve ciddi anlamda soguk duracaksin

Böyle bir mesaji görüp de art niyetle söylemiyor demene şaşırdım.Began'ın dediği gibi bu bir psikolojik rahatsızlık. Bende böyle bir adamdan boşanmak üzereyim.

Aman ne takiyorsun, birak ne yaparlarsa yapsinlar. Senin kiskandigini anlayinca daha cok yaparlar

Eğer boşanmak seçenekleriniz arasında yoksa kurcalamayin siz de
Insan neden kocası ile annesinin görüşmelerini okur ki? Görmezseniz sinirleriniz de bozulmaz.
Kendi gitsin ziyaret etsin, siz 10 günde falan kısa süreli ziyaret edin.
Eve geldiğinde onlardan bahsetmek yerine, kendi hayatınıza bakın
Birden bire değişecek değil adam, zamana yayın.

Ne sen kv yerini tutarsin ne kv senin yerini.Ayrica anne sevgisiyle es sevgisi ne alaka kiyaslaniyor.Ah canim ya benimki de oyleydi tabi bu denli olmasa da kendinden geri cekildi kadinin eridigini goruyorum bizim hallerimize ins esinde ilerleyen zamanlarda degerini yerini anlar.Sana diyecegim ikisi bir bana karsi diye dusunup sakin susma her sekilde hakkini ara cevabini ver yoksa seni iyice ezer kv.

Bu nasıl bir genellemedir yani aşık olduğu kişiyle bir ömür geçirmek isteyen erkek yok mu piyasada diyorsunuz şimdi siz tek amaç cinsellik mi? Cinsellik topiklerini bi açıp okuyun isterseniz kocam beni istemiyor başlıklı onlarca konu var orda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…