- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
Böyle bir mesaji görüp de art niyetle söylemiyor demene şaşırdım.Began'ın dediği gibi bu bir psikolojik rahatsızlık. Bende böyle bir adamdan boşanmak üzereyim.
BöylelerI tedavi kabul etmez tabi.Bana da çok kiskancsin demislerdI ayni cümleler.şimdi sen o çocuk dogsunda gör kayinvalide ne oyunlar döndürecek.Seni hamile halinle üzmek istemiyorum ama ben lohusayken boşanma davasini açtım. BÖyle bir ailenin içinde kalmaya devam edersen sinir hastası olursun cocugunun güçlü bir anneye ihtiyacı var.İnan bak böyle adamların çocuğu bile umrunda olmuyor çocuk Doğunca düzelir diye umuyorsan.Ailen arkandaysa ve çocuk biraz buyuyunce çalışabilecek durumdaysan boşanmani tavsiye ederimYani art niyetle söylemiyor derken gerçekten yerim niyetiyle söylemiyor demek istedim .Gerçekten söylüyor olsa bu sapkınlık olur zaten .Bir tedavi şart biliyorum .Ama bunu eşim asla kabul etmez.Çünkü o beni anormal görüyor .Bizi annem çok sevdi biz böyle büyüdük diyor .Sanki kimsenin annesi evladını sevmiyor bunlar dışında .Abisi aynı sofrada yiyip içmiş.O hiç böyle değil .Demek ki bazı şeyler doğuştan .Insanlar karakterleriyle doğuyor .Kabul etmek lazım ama annesi de güzel yoğurmuş
Evladı da atıyorlar inşallah senin böyle bir durumun olusmaz.bunları gördükten sonra bu psikolojik rahatsizligin ne kadar ileri bir boyutta olabildiğini gözlerimle gördüm.Annesi söyle demiştir başka kadın mi yok oglusuma başkası ile evlendirir bir çocuk da ondan yaparsin diye telkinde bulunmuştur benim ex koca da tamam annecim haklısın tabi ben bunu niye düşünmedim öz evladımi görmeme gerek yok o zaman demiştir.Sana açık açık yazıyorum ve abartmadan yaşadıklarım bunlar.Yani ben hatami biliyrm.Ama eşim evlenince 180 derece döndü .Geleceği göremiyoruz sonuçta .Alnında yazmıyordu değişeceği .Ama bebek Onlarda baya bi moral bozukluğu yaptı .Esim de değil ailesinde. Ee ne yapsınlar oğullarını paylaşacak bir kişi daha çıktı Evlat sonuçta el kızı değil ki atsan atılmaz !!
Rabbim kimsenin yanına bırakmaz .Sizi ayırdılar yuvanızdan edip nasıl rahat rahat yasabildiler acaba !Kaynanalarda kuma damari olurmus hele birde kayin peder yoksa bunu 2 katina cikarirlar benim ilk evliligim bu yuzden bitti kaynana gece 12 kadar otururdu sen git yat biz oglumla otururuz derdi simdi tepe tepe kullansin diyorum ama kanser olmus oda pek kullanamiycak bu gidisle gozu acik gidecek ogluna hasretinden
Yaşayamadılarki anası kanser tedavisi görüyor oğlu başka hastalıklarla savaşıyor rabbim büyük yarına bırakıyor ama kimsenin yanına bırakmıyor ben rabbime havale ettim o ne güzel vekildirRabbim kimsenin yanına bırakmaz .Sizi ayırdılar yuvanızdan edip nasıl rahat rahat yasabildiler acaba !
İnanamıyorum yaşadıklarınıza. Siz çalışıyor musunuz peki? Çocuğunuz var mı? Eşiniz hiç mi akıllanmıyor geri adım atmıyor? Allah ıslah etsin böyle insanları.Sütoğlanların şahıyla evlenmiş bir salak olarak diyebilirim ki, eş diye yanında tuttuğun anasından doğmayı unutmuş canım.
Oturduğu yerden bebek konuşmasıyla oğluna kur yapmalar mı olsun, benim yüzüme gülerek oğluşunun yanında alttan alttan laf sokmalar mı olsun, bir gün oğlu kendisini aramadı diye "Hergün arayan çocuk aramaz oldu, gelin mi eline vuruyor aramıyorsun?" diye üst üste laf söylemeler mi olsun. Ohoo.
Her fırsatta ne zorluklarla(!) ağlaya ağlaya acıtasyonla çocuğunu büyüttüğünü anlatması mı olsun, her gün yeni bir hastalık sahibi olması mı olsun (bu arada ben şeker hastası yapmışım kendisini) ammaaan. Sayamayacağım neler neler, ne nankörlükler ne yalanlar.
Yüzüne söyler 2 dk sonra yalan söylüyorsun diye inkar eder öyle bir tip.
Ben boşanıyorum oğlunu alsın koynuna yatırsın.
Benim annem beni babasız büyüttü, bana bakabilmek için çalıştı durdu, çok bekledim onu kapılarda ama bir gün de karşıma geçip yaptıklarını söylemedi. Ben anneyim, seni yetiştirmek benim için zorunluluk ve ya karşılıklı bir şey değil der.
Sütoğlanın anası da harcadığı parayı hesaplamış şimdi karşılık olarak bizim eve karışma hakkı, kendisine para verilme zorunluluğu, meslek sahibi olmuş çocuklarına araba aldırmak, ev yaptırmak gibi icraatlarda bulunuyor. Sorsan fedakar, çok söyledim aptal oğluna karşılıksız yapmıyor diye ama tabi alışmış kaz gibi yolunmaya.
Çok konuştum neyse, ömrünü bunlara heba etme, insan 7sinde neyse 70inde odur.
Eşiniz çoktan pişmandır bence...Yaşayamadılarki anası kanser tedavisi görüyor oğlu başka hastalıklarla savaşıyor rabbim büyük yarına bırakıyor ama kimsenin yanına bırakmıyor ben rabbime havale ettim o ne güzel vekildir
Fragman bacım fragman bunlar.Gerçekten anlamıyorum niye böyle bu kayinvalideler. Ben daha nişanlıyım ailesinden ayrı bir şehirde beraber yaşıyoruz. Her aradığında ürperiyorum. Telefonun konuşma sesi o kadar yuksek ki her dediğini duyuyorum. Zaten bağırarak konuşuyor. Sürekli aşkım bir tanem benim iş dediğin burada da var çık gel buraya güzel gözlüm vs. diyor. Ben zaten çöp kovasiyim tabi bıraksın beni sana koşsun. Benimki de annesine aşkım bir tanem diyordu. Durdum durdum bir gün patladım senin bir tane aşkın var artık çocuk gibi davranma dedim. o günden beri sadece annecim diyor. Kadın sürekli görüntülü arıyor her şeyimizi soruyor. ne yediniz Pocahontas ne yemek yaptı aç mısın oğlum nereye gittiniz kaçta döneceksiniz yarın kaçta kalkacaksın. benimki de keyifle anlatıyor. Hele o telefon açılmazsa biktirana kadar arıyor. Bazen sevisirken denk geliyor napiyordunuz niye acmadiniz diye soruyor. Bana bunlar çok itici geliyor. ikimiz de tek çocuğuz ama benim ailem 2 günde bir arar halimizi hatrimizi sorar kapatır. En son yeni yılda nişanlıma whatsapptan ağlayıp ses kaydını atmış... Niye ağlıyorsun annecim ağlama lütfen yazmış benimki de. o da baban yattı tek kaldım duygusallaştım işte yazmış kalpler öpücükler göndermiş. Kadın dört koldan yapışmış oğluna hasta bence bunlar hasta. Bekliyorum biraz daha malzeme versin yine cekicem resti.
Çalışıyorum zaten .Inşallah söylediğin şeyler olmaz.Çünkü eşime ne kadar kızsam da içimde halen sevgisi var.Eger kendi evladını da sevmeyip yine ailesini ön planda tutacaksa ne diyim ki öyle insanlıktan nasibini almayanlar da var demek .Çocuğunu görüyor mu şimdi eşinBöylelerI tedavi kabul etmez tabi.Bana da çok kiskancsin demislerdI ayni cümleler.şimdi sen o çocuk dogsunda gör kayinvalide ne oyunlar döndürecek.Seni hamile halinle üzmek istemiyorum ama ben lohusayken boşanma davasini açtım. BÖyle bir ailenin içinde kalmaya devam edersen sinir hastası olursun cocugunun güçlü bir anneye ihtiyacı var.İnan bak böyle adamların çocuğu bile umrunda olmuyor çocuk Doğunca düzelir diye umuyorsan.Ailen arkandaysa ve çocuk biraz buyuyunce çalışabilecek durumdaysan boşanmani tavsiye ederim
E onların yanına kalacak mı peki sana yaptıkları.Isterse on tane daha çocuğu olsun.Sendeki de onun evladı canı kanı .Ne yapsalar bunu değiştiremezler .Yarın bir gün o evlat bir güzel tükürür yüzlerine .Senin ahın kalmaz onlarda .Her şeyi geçtim .Evlat ya sen babanın evinden mi getirdin onu.Evladı da atıyorlar inşallah senin böyle bir durumun olusmaz.bunları gördükten sonra bu psikolojik rahatsizligin ne kadar ileri bir boyutta olabildiğini gözlerimle gördüm.Annesi söyle demiştir başka kadın mi yok oglusuma başkası ile evlendirir bir çocuk da ondan yaparsin diye telkinde bulunmuştur benim ex koca da tamam annecim haklısın tabi ben bunu niye düşünmedim öz evladımi görmeme gerek yok o zaman demiştir.Sana açık açık yazıyorum ve abartmadan yaşadıklarım bunlar.
Okuyorum ben lisansımı tamamlıyorum henüz.İnanamıyorum yaşadıklarınıza. Siz çalışıyor musunuz peki? Çocuğunuz var mı? Eşiniz hiç mi akıllanmıyor geri adım atmıyor? Allah ıslah etsin böyle insanları.
Resti bırak, ayaklarını popona vura vura kaç.Gerçekten anlamıyorum niye böyle bu kayinvalideler. Ben daha nişanlıyım ailesinden ayrı bir şehirde beraber yaşıyoruz. Her aradığında ürperiyorum. Telefonun konuşma sesi o kadar yuksek ki her dediğini duyuyorum. Zaten bağırarak konuşuyor. Sürekli aşkım bir tanem benim iş dediğin burada da var çık gel buraya güzel gözlüm vs. diyor. Ben zaten çöp kovasiyim tabi bıraksın beni sana koşsun. Benimki de annesine aşkım bir tanem diyordu. Durdum durdum bir gün patladım senin bir tane aşkın var artık çocuk gibi davranma dedim. o günden beri sadece annecim diyor. Kadın sürekli görüntülü arıyor her şeyimizi soruyor. ne yediniz Pocahontas ne yemek yaptı aç mısın oğlum nereye gittiniz kaçta döneceksiniz yarın kaçta kalkacaksın. benimki de keyifle anlatıyor. Hele o telefon açılmazsa biktirana kadar arıyor. Bazen sevisirken denk geliyor napiyordunuz niye acmadiniz diye soruyor. Bana bunlar çok itici geliyor. ikimiz de tek çocuğuz ama benim ailem 2 günde bir arar halimizi hatrimizi sorar kapatır. En son yeni yılda nişanlıma whatsapptan ağlayıp ses kaydını atmış... Niye ağlıyorsun annecim ağlama lütfen yazmış benimki de. o da baban yattı tek kaldım duygusallaştım işte yazmış kalpler öpücükler göndermiş. Kadın dört koldan yapışmış oğluna hasta bence bunlar hasta. Bekliyorum biraz daha malzeme versin yine cekicem resti.
Çok ağır şeyler yaşamışsınız ama siz çok güçlü bir insansınız.Yazdıklarınızdan öyle anladım. Pısırık biri olsaydı karşılarındaki zaten istedikleri kıvamda yoğurur şekil verir at koştururlardı. Siz hep dik durmuşsunuz ezdirmemişsiniz kendinizi. Anlamadığım bişey varki tamam eşiniz hata yapabilir toyluktur vs ama ailesi sizin evliliğinizdeki sırunları gördükçe kendilerini geri çekmesi gerekiyordu. Çocuğumuzun yuvası yıkılmasın demeleri gerekiyordu. 5 dk lık mesafede yatılı kalmamaları gerekiyordu oğulları teklif etsede eve gitmeleri lazımdı. Kötü insanlarmış demekki bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşın dilerimki.Okuyorum ben lisansımı tamamlıyorum henüz.
Çocuğum yok aman Allah korusun, bu karaktersizden bana çocuk nasip etmesin rabbim.
İyi konuştum olmadı, cilve yaptım olmadı, kavga ettim olmadı. Çünkü gözünde annesi ilah, ne söylerse söylesin öyle demek istememiştir. Çok saftır falan filan.
Boşayacağım seni dediğimde, kendisini yerlere atıp "sinir krizi" numaraları mı ararsın, intihar ederim tehtidleri mi. Her tartışmada annesini arar, o da papağan kocasını alır evimi basıp üstüme yürürler.
Sonra da utanmadan edebiyat yaparlar. Sütoğlan da Hiiiç bir zaman hata kabul etmez, hep ben suçluyumdur. Utanmadan bir şey yokmuş gibi anasının yanına götürmeye çalışır, onları 5 dakikalık mesafedeki evlerinden yatıya çağırır. Uzun mesele yani.
Düzelse zaten boşanmam ki, ben de ayrı anne baba çocuğuyum. Yıllarca yuva hayali kurdum, bunun için de çooook ama çok yanlış birine evet dedim. Hata daha büyüğünü doğurarak ilerledi.
Burada bir üye "sevgiliyken iyiyseniz, evlenince daha iyi olur. Sevgiliyken kötüyseniz, evlenince daha kötü olur." yazmıştı.
Altına imzamı atarım.
Teklikle ilgisi yok.Benim ki üç kardeş.En çok benimki ne sözünü geçiriyor .Ben aşkım bitanem deme asla diyemem .Savaş çıkartır evde .Benimkini de kullanıyor farkında değil .Kadının kocasıyla iletişimi sıfır .Ama benim kocam onun kocası değil oğlu koca muamelesi yapıyor .En baştan sınır koymak lazım .Benim ki evlenince iyice sapıttı .Gerçekten anlamıyorum niye böyle bu kayinvalideler. Ben daha nişanlıyım ailesinden ayrı bir şehirde beraber yaşıyoruz. Her aradığında ürperiyorum. Telefonun konuşma sesi o kadar yuksek ki her dediğini duyuyorum. Zaten bağırarak konuşuyor. Sürekli aşkım bir tanem benim iş dediğin burada da var çık gel buraya güzel gözlüm vs. diyor. Ben zaten çöp kovasiyim tabi bıraksın beni sana koşsun. Benimki de annesine aşkım bir tanem diyordu. Durdum durdum bir gün patladım senin bir tane aşkın var artık çocuk gibi davranma dedim. o günden beri sadece annecim diyor. Kadın sürekli görüntülü arıyor her şeyimizi soruyor. ne yediniz Pocahontas ne yemek yaptı aç mısın oğlum nereye gittiniz kaçta döneceksiniz yarın kaçta kalkacaksın. benimki de keyifle anlatıyor. Hele o telefon açılmazsa biktirana kadar arıyor. Bazen sevisirken denk geliyor napiyordunuz niye acmadiniz diye soruyor. Bana bunlar çok itici geliyor. ikimiz de tek çocuğuz ama benim ailem 2 günde bir arar halimizi hatrimizi sorar kapatır. En son yeni yılda nişanlıma whatsapptan ağlayıp ses kaydını atmış... Niye ağlıyorsun annecim ağlama lütfen yazmış benimki de. o da baban yattı tek kaldım duygusallaştım işte yazmış kalpler öpücükler göndermiş. Kadın dört koldan yapışmış oğluna hasta bence bunlar hasta. Bekliyorum biraz daha malzeme versin yine cekicem resti.
Annesine dudaklarını yerim mi diyor
Sen bu hasta manyak sapığa çocuk da yaparsın şimdi. Aman sakın evliliğini bozma çok kutsal bir yuva ana oğul ve eş üçlüsüyle.
[/QUOTE Art niyetle söylemediğini biliyorum .Onun dışındakileri savuncak bir taraf yok zaten.
Çalışmana çok sevindim.benim de sevgim vardı ama bitirdi kendi yaptıklarıyla.kızını bi senedir görmüyor hiçbir görüş gününe de gelmiyorÇalışıyorum zaten .Inşallah söylediğin şeyler olmaz.Çünkü eşime ne kadar kızsam da içimde halen sevgisi var.Eger kendi evladını da sevmeyip yine ailesini ön planda tutacaksa ne diyim ki öyle insanlıktan nasibini almayanlar da var demek .Çocuğunu görüyor mu şimdi eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?