Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin amin arkadaşım çok sağ ol.Sen de çok çekmişsin .Allah seninde yardımcın olsun.Benimkiler de doğulu.Doguda yaşayıp ,şeker gibi insanlarda var .Ama napalım bize zihniyeti bozuk olanlar denk gelmiş .

Oğlan anası o.
Yer pipisini anası.
Tövbe yarabbi ya şaka mal hakikatten gıcık bir durum.
Bence siz pek takılmayın kv görümce olaylarına.
Kadın çok bulunur dedşklerinde kadın bulunur da benim gibi olmaz falan deyin

Ol bosver susma.Zaten olan olmus ben valla niye oyle opuo boynundan diye kaos cikariodum evde ikisi ustume oglumu benden beni annemden mi kiskaniosun diye geldiler evettt hosuma gitmio diye cevap verdim.Ne kiyamet kavgalar baska sebeplerle birlikte anasina son siginmasiyla onu terine
Bu dediğini düşündüm .Ama ters tepmez değil mi ?Yani onlara daha da bağlanır diye düşünüyorum
Bunin dahasi ne sence?Ne demek anne mi secerim defol git anana de.Ben dedim gitti ne olduu 3 ay dayandi ben aradan cekilince annesinin cazibesi kalmadi anladi degerimi

Böyle bir mesaji görüp de art niyetle söylemiyor demene şaşırdım.Began'ın dediği gibi bu bir psikolojik rahatsızlık. Bende böyle bir adamdan boşanmak üzereyim.
Yani art niyetle söylemiyor derken gerçekten yerim niyetiyle söylemiyor demek istedim .Gerçekten söylüyor olsa bu sapkınlık olur zaten .Bir tedavi şart biliyorum .Ama bunu eşim asla kabul etmez.Çünkü o beni anormal görüyor .Bizi annem çok sevdi biz böyle büyüdük diyor .Sanki kimsenin annesi evladını sevmiyor bunlar dışında .Abisi aynı sofrada yiyip içmiş.O hiç böyle değil .Demek ki bazı şeyler doğuştan .Insanlar karakterleriyle doğuyor .Kabul etmek lazım ama annesi de güzel yoğurmuş

Görüşme okumak derken .Telde konuşurken söyledi bunları yanimda duydum .

Amin amin darısı bizim başımıza

Amin amin darısı bizim başımıza
Ayrıca erirler biliyrm.Hatta o günleri görürsem Allahın izniyle benimki çok kahırlanır, Sen de abin gibi beni sattın falan der biliyrm.Cigerlerini biliyorum artık onların .

Böyle bir zihniyete kalkıp çocuk verdiyseniz şikayet etmeye hakkınız yok.

Bile bile evlendiniz ve bile bile çocuk sahibi oldunuz.

Diyecek fazla söz yok. Yazık etmişsiniz hayatınıza.

Böyle bir zihniyete kalkıp çocuk verdiyseniz şikayet etmeye hakkınız yok.

Bile bile evlendiniz ve bile bile çocuk sahibi oldunuz.

Diyecek fazla söz yok. Yazık etmişsiniz hayatınıza.
Yani ben hatami biliyrm.Ama eşim evlenince 180 derece döndü .Geleceği göremiyoruz sonuçta .Alnında yazmıyordu değişeceği .Ama bebek Onlarda baya bi moral bozukluğu yaptı .Esim de değil ailesinde. Ee ne yapsınlar oğullarını paylaşacak bir kişi daha çıktı Evlat sonuçta el kızı değil ki atsan atılmaz !!

Sizinki kıskançlık değil ki. Eşini çok çok garip. Annesinin eteğinden ayrilamiyorsa ne demeye evlendi. Ay ay Allah im koru Yarabbim.

Benim de başımdan geçti böyle bir şey de yüzünü erken gördüm çok şükür.

Seni haklı gösterecek tekşey rol yapman sana hakaret ettiğinde falan kendini tutamayıp ağlaman eşinin annesini suçlamadan bunu yapabilir misin bilmem ben yapamazdım.

Klasik Ana kuzusu işte bacım

Ha işte ben de bunu anlatamiyorum.Ben kıskanç değilim ,onların ilişkisi normal değil .Verilmiş sadakaniz varmış kurtulmussunuz

Kaynanalarda kuma damari olurmus hele birde kayin peder yoksa bunu 2 katina cikarirlar benim ilk evliligim bu yuzden bitti kaynana gece 12 kadar otururdu sen git yat biz oglumla otururuz derdi simdi tepe tepe kullansin diyorum ama kanser olmus oda pek kullanamiycak bu gidisle gozu acik gidecek ogluna hasretinden

Annesi yahu birak birbirini sevsinler. Kiskanclik yapacagina normal oldugunu anla. Cidden senle bosansa el kizisin ama o annesi. Sen de kendi anani babani cok sev. Anlamiyorum boyle kiskanclilari ne mutly kadina boyle evlat yetistirmis.
Oglun varsa sakin everme baci evlerden irak bir kaynana olursun

Bu adam bir anda ana sever oldu değil ya. Keşke gözlerin aşktan kör olmadan ana oğulun arasına girip evlenmeseydin. Maalesef bu evlilikte ben umut görmedim. Size değer vermiyor oda el kızı diye düşünüyor
Ulan şunları okudukça evdekinin ayaklarını yıkayasım geliyor. Karın sana kurban olsun diyip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…